turbodiesel Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Honda B666DUM pe jos, destul de urat Sanatate riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Sanatate si recuperare usoara colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unconnected22 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Sănătate riderului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Am trecut mai devreme pe acolo şi am vazut mobra...Nu arata prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) daca numarul trecut mai sus e corect atunci nu are asigurare. sanatate Editat Decembrie 24, 2015 de RRS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 La ce i ar fi ajutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 @RRS sau nu e trecuta inca in sistem-ul de verificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 @RRS sau nu e trecuta inca in sistem-ul de verificare La sanatate in nici un caz, cred ca la politie ca sa nu ii dea amenda. Dar asta deja nu mai conteaza, sanatatea riderului e mai importanta. Ii dorim sanatata, sa se faca bine cat mai repede ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imperion Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Sanatate motociclistului pozele nu sunt facute de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Catalina Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Asa cum intrebam si pe Facebook: sa fie cumva unul din cei care au fost la Fantana Miorita? Erau ceva Honde albe pe acolo... Multa sanatate motociclistului. Acum, in prag de sarbatori... sa ne rugam sa fie bine si sa le petreaca alaturi de familie Ganduri bune tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Moto este cam ciufulita, sa speram ca nu si calaretul. Alte amanunte ? S-a lovit de ceva, parca nu este nicio masina care sa fie implicata. Tinem pumnii colegului nostru, este destul de aiurea sa patesti asa ceva in ajun de Sarbatori. asa cum bine spune si Oana Catalina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) Din poza mi se pare ca renaultul clio are oglinda stanga rupta (ii atarna). umele de roti par sa vina din sens opus. presupun ca renaultul nu s-a asigurat la schimbarea benzii si l-a impins in scuar. daca riderul nu are asigurare valabila, nu e doar problema de amenda la politie... ci si refuzarea despagubirilor de catre asiguratorul renaultului. sper ca riderul sa fie intreg fiindca nu prea arata bine locul accidentului si e cam nasol cand ajungi pe contrasens. Editat Decembrie 24, 2015 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 daca riderul nu are asigurare valabila, nu e doar problema de amenda la politie... ci si refuzarea despagubirilor de catre asiguratorul renaultului. Really? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 La ce i ar fi ajutat? ce-i drept la nimic. end of story! sanatate riderului si sarbatori frumoase tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Se pare ca amandoi veneau dinspre Alba Iulia catre Unirea. Clio este lovit si in stanga spate (acum am observant si eu, dupa ce a pomenit de el "mony" . O fi vrut sa intoarca de pe banda doi (din trei) moto fiind pe trei ? De aceea a ajuns moto pe celalalt sens datorita acelui loc de intoarcere. "Fotograful" merge in sens invers, dinspre Unirea. Sper sa nu ma insel in acest "film" al accidentului, cum cu totii, speram sa ne inselam in privinta gravitatii situatiei motociclistului, judecand dupa cum arata mobra. Sunt cam multe borduri pe acolo, sa speram ca doar moto s-a "ciufulit" din cauza lor, nu si colegul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbodiesel Postat Decembrie 24, 2015 Autor Share Postat Decembrie 24, 2015 La stiri acu 3 minute: cica e in afara oricarui pericol. A fost acrosat de masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 sper ca accidentul asta sa fie ultimul pe 2015! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevis Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Si mai adaug pe langa asigurarea lipsa si faptul ca avea itp-ul expirat de la jumatatea lui iulie,anul acesta...am aflat ca il cheama Alexandru,30 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Si mai adaug pe langa asigurarea lipsa si faptul ca avea itp-ul expirat de la jumatatea lui iulie,anul acesta...am aflat ca il cheama Alexandru,30 ani.. jmekerie si talent mai ceva ca-n occident!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevis Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 jmekerie si talent mai ceva ca-n occident!!! Destul de ironic,dar na,suntem pe forum si intotdeauna se vor gasi comentarii rautacioase... Am vrut doar sa dau cateva informatii referitoare la situatia lui si ca poate unii dintre noi vor fi cerebrali si nu vor avea de suferit de doua ori in astfel de cazuri pe care nimeni nu si le doreste. Sanatate rider-ului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 nu e nici un comentariu rautacios, doar instant karma pentru un biet biker "nevinovat" din cauza lui si a celor ca el, de cativa ani am o retinere in a spune ca sunt motociclist sanatate si "pay back" usor racer ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) Destul de ironic,dar na,suntem pe forum si intotdeauna se vor gasi comentarii rautacioase... Am vrut doar sa dau cateva informatii referitoare la situatia lui si ca poate unii dintre noi vor fi cerebrali si nu vor avea de suferit de doua ori in astfel de cazuri pe care nimeni nu si le doreste. Sanatate rider-ului!! Postarea mea nu a fost o zeflemea la efortul depus de tine de a informa (multumesc pentru asta) ci strict la grija pilotului de a circula legal. Apropos l-am vazut la stiri pe taranetele gura casca ce vroia sa dea o mana de ajutor in stabilirea imprejurarilor accidentului. Sunt contrariat ca nu a fost bagat la arest si ca politistii permit asemenea comportament. Editat Decembrie 24, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Si mai adaug pe langa asigurarea lipsa si faptul ca avea itp-ul expirat de la jumatatea lui iulie,anul acesta...am aflat ca il cheama Alexandru,30 ani.. jm3k3r fr4t3 nu ca pulimea care nu are c0413 sa iasa pe dn fara acte ... ce pwla mea byk3r ad3v4r4t , r3sp3kt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Itp-ul ...6 luni x2 trec repede ...Rca-ul alta poveste:mwuie asiguratorilor si celor care sustin sistemul .Sanatate riderului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Si mai adaug pe langa asigurarea lipsa si faptul ca avea itp-ul expirat de la jumatatea lui iulie,anul acesta...am aflat ca il cheama Alexandru,30 ani.. esti dat in treburile alea tu...ai rca la mobra acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate