alex.alexey Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 De unde ai luat masca pana la urma ? "burlanele" si janta arata criminal . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Februarie 28, 2016 Autor Share Postat Februarie 28, 2016 (editat) Ești nebun mân cu ghidonul ăla . Pe toate proiectele am vz ca l ai folosit Nope, doar pe 2 Ghidonul il aveam prin garaj, nu e chiar ce vreau pt proiectul curent dar pana gasesc ce-mi doresc merge si asta De unde ai luat masca pana la urma ? "burlanele" si janta arata criminal . Mersi, si eu sunt multumit de cum arata evacuarile, ideea ii apartine lui Robert. Masca mi-a dat-o Florin de la Dafway. Editat Februarie 28, 2016 de replici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 (editat) furca aia a fost swap direct sau ai umblat la rulmenti? radiatorul de la ce e? intreb ca am VTR si la un moment dat o s-o bag si eu la ceva de genul Editat Martie 9, 2016 de MotoRocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Martie 13, 2016 Autor Share Postat Martie 13, 2016 @ MotoRocker Furca nu a fost direct swap, rulmentii au ramas aceiasi, s-a umblat putin la aranjarea axului, era cam lung si s-a fabricat un distantier. Radiatorul e de R6. Iti pun cateva poze maine sau marti cu un VTR cu radiator frontal, e tot la garaj, work in progress. La ala s-a modificat (marit) si radiatorul de ulei, just to be safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 astept cu mare interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Nimic nou??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Martie 23, 2016 Autor Share Postat Martie 23, 2016 astept cu mare interes Scuze de intarziere Nimic nou??? Salut. Am luat o pauza cu proiectul, am revenit ieri la garaj. Nimic nou, doar gandim cateva chestii minore de styling, saptamana viitoare trebuie sa ii adaptam si bug spoiler-ul, sa-i montam un alt amortizor spate si alte mici detalii, apoi urmeaza dezmembrarea pentru vopsitorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Mhwoaaaa, VTR-ul verde.... Ala trebuia sa-l cumpar eu pe vremea cand era inca... galben. Ma bucur ca intr-un final a ajuns pe mana cuiva care-si permite sa bage niste bani in el si nu l-a lasat sa fie dezmembrat. Stiu ca ultima oara s-a vandut pe bani de nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 (editat) @replici, spune-i tipului cu VTR-ul ca radiatorul de pe dreapta singur pus in fata nu face fata caldurii...e prea mic, au incercat multi de pe afara care au dezbracat VTR-uri chestia asta si ori au revenit la amandoua laterale, ori au pus unul mare in fata, am inteles ca se potriveste ok ala de la FZR1000 Editat Martie 24, 2016 de MotoRocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Martie 24, 2016 Autor Share Postat Martie 24, 2016 Mhwoaaaa, VTR-ul verde.... Ala trebuia sa-l cumpar eu pe vremea cand era inca... galben. Ma bucur ca intr-un final a ajuns pe mana cuiva care-si permite sa bage niste bani in el si nu l-a lasat sa fie dezmembrat. Stiu ca ultima oara s-a vandut pe bani de nimic... Nu cunosc istoricul, doar cunosc posesorul actual si chiar face ceva "bomba" din mobra aia. Pun o poza si cu ea la sfarsit de proiect @replici, spune-i tipului cu VTR-ul ca radiatorul de pe dreapta singur pus in fata nu face fata caldurii...e prea mic, au incercat multi de pe afara care au dezbracat VTR-uri chestia asta si ori au revenit la amandoua laterale, ori au pus unul mare in fata, am inteles ca se potriveste ok ala de la FZR1000 Multumim de sfat! Are radiator de ulei marit (mult), s-a documentat destul de bine inainte, chiar sunt detalii care nu le faci "ochiometric" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Si ceva nou? Ai terminat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 Salutare! Am pe cap un proiect auto si am cam amanat proiectul asta din lipsa de timp.... pana acum 3 zile cand m-am reapucat de el Fara prea multa vorbaraie va atasez cateva poze, stiu ca asta va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Salutare! Am pe cap un proiect auto si am cam amanat proiectul asta din lipsa de timp.... Do tell... nu tine doar pt. tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Iunie 8, 2016 Autor Share Postat Iunie 8, 2016 (editat) Eh, o fantezie mai veche de-a mea dar nimic special pt altii probabil, mai exact un E46 coupe 2.5 dublu vanos Editat Iunie 8, 2016 de replici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Nu prea sunt eu pasionat de bmw-uri cum sunt de opel-urile anilor '90, dar da si tu un link ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat August 27, 2016 Share Postat August 27, 2016 Nimic nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Eh, o fantezie mai veche de-a mea dar nimic special pt altii probabil, mai exact un E46 coupe 2.5 dublu vanos da ce exista e46 cu un vanos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Noutati ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 1, 2017 Share Postat Octombrie 1, 2017 A trecut un an. Ai lasat-o ca in papusoi. Pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 1, 2017 Share Postat Octombrie 1, 2017 Aiurea. Si se numeste cam lipsa de respect... asa unii pe aici, au o problema, cer ajutor...dupa care pa! Nici salut, nici da-te-n ma-ta, nici cum au rezolvat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Nu imi place sa dezgrob topicuri dar un amic de al meu vrea sa isi faca Street Fighter din VFR ca al tau. Spune te rog ai mai terminat proiectul? Daca te-ai blocat, in ce etapa s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate