CzCustoms Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Care mai suntetzi pasionatzi de desen.. pe hartie pe orice. punetzi aici operele d arta. Incep io: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 mai era un topic mai vechi... "coltul artistilor". Sper ca nu l-au sters. Vezi aici, sau la sectiunea "ALTE DISCUTII". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 ... n-am avut cu ce sa scanez, asa ca am facut o poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Heh.. ce vremuri!! Mi-am luat tableta grafica, zeci de GB de tutoriale de Photoshop.. din pacate n-am gasit inca un site de unde sa pot sa-mi downloadez si niscai timp.. Doo desene mai vechi, cred ca au mai bine de opt ani (cel "cariocat" e facut dupa o revista de benzi desenate - nu foaie pe foaie, ca ala nu mai e desen!! - iar portretul e facut dupa o poza de-a sora-mii): Si va mai aduceti aminte de pufuletii pe punga carora era desenul asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Pana sa trec la fotografie, m-am jucat si eu putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Astea sunt singurele chestii care mi-au mai ramas. Din teancurile de desene, picturi, schite etc. Atat mi-a ramas din cinci ani de scoala de arta. Mutarile ma-sii... Anyway, sunt niste schite facute pentru vara-mea, pasionata de anime-uri, ma rugase sa ii fac cateva. Acuma, m-ati starnit iar, cred ca ma apuc iar de desen, uneltele le mai am LE: sunt vechi si astea, intre timp am dibuit anatomia aia nenorocita Editat Ianuarie 20, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ceva mai vechi(2-3 ani), iar cele mai vechi nu stiu unde au ajuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 si ale mele, din pacate au ceva vechime, in ultima vreme nu prea am mai avut timp pentru asa ceva. rar mai iau o coala alba si un creion si sa mai mazgalesc ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 si ale mele, din pacate au ceva vechime, in ultima vreme nu prea am mai avut timp pentru asa ceva. rar mai iau o coala alba si un creion si sa mai mazgalesc ceva... Cel cu "luna" aduce puternic a Luis Royo.. unul din preferatii mei!! Io mor de ciuda ca n-am fost nici macar la ceva cursuri.. am desenat numai dupa "ochi".. Acu' n-as avea timp nici sa vreau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Cel cu "luna" aduce puternic a Luis Royo.. unul din preferatii mei!! Io mor de ciuda ca n-am fost nici macar la ceva cursuri.. am desenat numai dupa "ochi".. Acu' n-as avea timp nici sa vreau.. dupa royo n-am desenat nimic... mai desenam dupa boris, acum cativa ani buni, dar din pacate nuam pastrat nici un desen, le dadeam la prieteni. nici eu n-am urmat vre-un curs, tot "ochiometric" desenez si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 dupa royo n-am desenat nimic... mai desenam dupa boris, acum cativa ani buni, dar din pacate nuam pastrat nici un desen, le dadeam la prieteni. nici eu n-am urmat vre-un curs, tot "ochiometric" desenez si eu. Tot off-topic, sorry!! Desenul e singurul lucru la care am renuntat din cauza celorlalti.. colegii, familia, "prietenii".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 si ale mele, din pacate au ceva vechime, in ultima vreme nu prea am mai avut timp pentru asa ceva. rar mai iau o coala alba si un creion si sa mai mazgalesc ceva... Mama da le ai!Eu imi inchipui multe dar nu imi iasa pe hartie si turbez de draci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectrus Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 QUOTE(Metal Heart @ Jan 20 2008, 07:17 PM) * si ale mele, din pacate au ceva vechime, in ultima vreme nu prea am mai avut timp pentru asa ceva. rar mai iau o coala alba si un creion si sa mai mazgalesc ceva... foarte reusite. felicitari! ai talent cu carul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Nici eu nu am mai desenat de ceva vreme..Uite aici ce am gasit prin casa.Acum mai mult modelez.Ma simt mai bine in lut pana la coate,decat cu creionul in mana.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 o pasiune uitata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero the hero Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 desen din asta mrge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 desen din asta mrge? nusht dak merge .. foarte frumos, unii chiar sunt ff buni!!! --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 10:13 -------------si eu am lasat-o mai moale cu desenu pe hartie. acu mi-am luat un aerograf si vreau sa invatz pe ala mai bine. sa vopsesc. :wink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero the hero Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 nusht dak merge .. foarte frumos, unii chiar sunt ff buni!!! <small>--- Mesaj completat în 24 Jan 2008 10:13 -------------</small><br/>si eu am lasat-o mai moale cu desenu pe hartie. acu mi-am luat un aerograf si vreau sa invatz pe ala mai bine. sa vopsesc. :wink: mersi mersi. era singurul "desen" mai misto, pe care-l aveam la munca. am si desene de mina, in creion si tus. am sa fac ceva poze si-am sa le postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 prezent si io, da' ale mele-s prea mari ca sa le pot scana... misca bine, totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 http://cofein.deviantart.com/gallery/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) se pun? Editat Ianuarie 25, 2008 de soricelu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 21, 2008 Autor Share Postat Aprilie 21, 2008 http://cofein.deviantart.com/gallery/ super desenele esti artist!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucca Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 sper sa se vada ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Daca nu-i de mana se pune ? Ca n-am mai stat sa desenez "manual" la modul serios de vreo 10 ani din pacate In fine, iata ce mai fac cand n-am de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate