Roberte Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Nu stii ca cercetatorri vin din america? sau japonia? America...garantat 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Vand carene honda fireblade pret 500 lei http://www.okazii.ro/catalog/52952437/carene-honda-fireblade-500-lei-negociabil.html#galerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 America...garantat 100% Deci suntem intr-o echipa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 De la ce modele mai potrivesc oglinzile pe 954? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 De la ce modele mai potrivesc oglinzile pe 954? de la 929, sigur; i-am vandut io lu' Adidas, care are 954. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Si acu' le am Cred ca merg si de la F4, F4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Si acu' le am Cred ca merg si de la F4, F4i mama da ce frumos arata negru asta mat. da-mi niste detalii despre vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Vopseaua e obisnuita, lacul e ala care face magia. E lac mat la care am adaugat un agent de matuire. 130 ron cu tot cu intaritor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Vopseaua e obisnuita, lacul e ala care face magia. E lac mat la care am adaugat un agent de matuire. 130 ron cu tot cu intaritor cata vopsea ti-a trebuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Mai putin de 1L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 adidas,suprafata pare rugoasa este doar o impresie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Lacul acela protejeaza bine vopseaua? Adica e rezistenta vopseaua la zgarieturi etc? Ai fost la RAR sa iti modifice talonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 La RAR nu, si nici nu ma duc, merg cu ea neagra de 2 ani. I-am facut ITP-ul si nu a zis ala nimic. In talon la mine apare negru-rosu. Suprafata e rugoasa dar foarte fin. Din pacate se observa orice zgarietura pe vopseaua mata. Acum sper sa ca lacaul sa o protejeze cat mai bine. Ma gandesc acum sa-i vopsesc si bascula negru mat in electrostatic. Dupa ce o vopsesc cum ar da janta spate alb sau portocaliu repsol? Va cer si eu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 La RAR nu, si nici nu ma duc, merg cu ea neagra de 2 ani. I-am facut ITP-ul si nu a zis ala nimic. In talon la mine apare negru-rosu. Suprafata e rugoasa dar foarte fin. Din pacate se observa orice zgarietura pe vopseaua mata. Acum sper sa ca lacaul sa o protejeze cat mai bine. Ma gandesc acum sa-i vopsesc si bascula negru mat in electrostatic. Dupa ce o vopsesc cum ar da janta spate alb sau portocaliu repsol? Va cer si eu parerea Daca o faci neagra fa-o toata neagra...ce naiba...cred ca e bestiala toata NEAGRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 si io zic la fel, arata intr-un mare fel negru total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Si eu zic la fel: jante negre! Singurul lucru de care imi pare rau este bascula. Is foarte sexi basculele astea iar daca le vopsesti negru nu se mai vad detaliile asa bine dar posibil sa merite la cat de evil arata. Sa nu cumva sa te arda in palma sa ii pui stickere ca strici tot lookul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 arata bine adidas am avut si eu un 954 negru total insa pe asta l-am facut negru mat cu galben...astea sunt culorile din talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 ZLD si a mea e negru cu rosu in talon. Dar daca ma opreste careva, au cazut dom'le "actzipildurile" de la ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Si motorul lui ZLD e evil de tot. Parbrizul putea fi doar fumuriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Vand parbriz oem 954-30 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Vand Carene Honda Fireblade, sunt in stare buna, putin zgariate. tel 0749911690 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Mai vine cineva la Seth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Mai vine cineva la Seth? Noi mergem la gilau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 cred ca anul trecut am fost "vecini" cu corturile pana nu de mult ai avut o poza la avatar de la seth de anul trecut? eu plec maine dimineata spre seth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate