art Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 cred ca anul trecut am fost "vecini" cu corturile pana nu de mult ai avut o poza la avatar de la seth de anul trecut? eu plec maine dimineata spre seth Pai nu stiu...noi am fost si anu trecut la seth dar nu prea am vazut 954...noi aveam pe atunci alea langa cort.Din pacate la seth nu putem ajunge ca asa ne-am facut programu sa fim liberi la sfarsit de luna.....desi mi-ar fi placut sa schimbam o vorba:)))numa bine si distractie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Daca veniti la Cluj neaparat trb sa dam o tura de Meses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Grija mare la Meses. Se stie ca e intrunire in zona si CU SIGURANTA o sa fie radare acolo. Anul acesta, din pacate, nu ajung la Seth (e prima data cand le "ratez" intrunirea). Miercuri mergem pe Hungaroring si trebuie sa ne pregatim motocicletele. Distractie faina, baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Daca veniti la Cluj neaparat trb sa dam o tura de Meses pai noi venim numa nu stiu cum o sa dam..eventual in patru labe...man ca noi de 24 luni ne pregatim cu zilele libere sa stam cu service-u inchis si sa nu sune telefonul.....dar nu zic nu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Grija mare la Meses. Se stie ca e intrunire in zona si CU SIGURANTA o sa fie radare acolo. Anul acesta, din pacate, nu ajung la Seth (e prima data cand le "ratez" intrunirea). Miercuri mergem pe Hungaroring si trebuie sa ne pregatim motocicletele. Distractie faina, baieti! ti-ai luat carene de pista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 pana mea... acum vad ca intrunirea e in weekendul asta. Eu nu sunt in tara pana miercurea viitoare. Ce ma enerveaza. Intrunirea nu ma incalzeste dar macar dadeam si eu de baieti care poate au raport sange/alcool in vene peste 1 si au chef de 2 poze la Popasul Romanilor in curba cu mai multe 954 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 pana mea... acum vad ca intrunirea e in weekendul asta. Eu nu sunt in tara pana miercurea viitoare. Ce ma enerveaza. Intrunirea nu ma incalzeste dar macar dadeam si eu de baieti care poate au raport sange/alcool in vene peste 1 si au chef de 2 poze la Popasul Romanilor in curba cu mai multe 954 . Man nu in week endu asta mergem.....ci week endu viitor e la gilau...nu la seth man ci la ceilalti...si vor fi cateva de la noi;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 ti-ai luat carene de pista? Nu, m-as fi dus cu astea.Programul ne-a fost dat peste cap. Organizatorul trackdays la Hungaro s-a schimbat, iar cel nou nu are zile libere decat pe 16 iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Nu, m-as fi dus cu astea. Programul ne-a fost dat peste cap. Organizatorul trackdays la Hungaro s-a schimbat, iar cel nou nu are zile libere decat pe 16 iunie. Atunic veniti la gilau:)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 PFfFF lux, pai haideti cat mai multi inclusiv 1000RRul ala alb/rosu sa fentam radare langa Ciumarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 PFfFF lux, pai haideti cat mai multi inclusiv 1000RRul ala alb/rosu sa fentam radare langa Ciumarna Keep in touch!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Atunic veniti la gilau:)))))))) PFfFF lux, pai haideti cat mai multi inclusiv 1000RRul ala alb/rosu sa fentam radare langa Ciumarna Ne-am petrecut aproape de casa. Dupa care, duminica, am mai capatat experienta la mersul pe apa. Voi cum v-ati simtit? V-ati gasit pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Man ...majoritate merge la gilau.....nu acuma la seth ce a fost in week end-u asta....deci e week end-u urmator..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) Da, stiu ca weekendul trecut a fost Seth-ul la Faget si weekendul acesta sunt baietii de la Transilvania Bikers la Gilau (El Dorado). Duminica am vorbit cu Hellicks. El era la Seth. Hellicks, pareri, impresii...? Editat Mai 23, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 va salut. mi-am luat de curand un 919 din 98 si as vrea sa ma alatur si eu grupului. Dar ghinionul m-a lovit de la inceput. a treia zi dupa ce am venit pe motor de la alba iulia, de unde am cumparat-o, mi-a murit releul de incarcare. Am luat de pe net si tb sa-mi vina maine. Puteti sa-mi spuneti cum se poate schimba, ce trebuie sa demontez ca sa ajung la el, exista proceduri speciale la montaj? As duce-o la mecanic, dar deja mi-a cam lasat un gust amar experienta, mi-a cerut 150 de mii sa-mi intinda lantul si mi-a spus ca imi face rost de releu cu 3 milioane jumate. Asta in conditiile in care eu stiam ca e in jur de 50 de euro, pret la care l-am si gasit. Deci, va rog sa-mi dati si mie indicatii despre cum sa schimb releul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Am impresia ca e sub carena de pe codita, pe partea stanga! Nu cred ca e o procedura grea, numai sa fii atent cum prinzi firele alea pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 va salut. mi-am luat de curand un 919 din 98 si as vrea sa ma alatur si eu grupului. Dar ghinionul m-a lovit de la inceput. a treia zi dupa ce am venit pe motor de la alba iulia, de unde am cumparat-o, mi-a murit releul de incarcare. Am luat de pe net si tb sa-mi vina maine. Puteti sa-mi spuneti cum se poate schimba, ce trebuie sa demontez ca sa ajung la el, exista proceduri speciale la montaj? As duce-o la mecanic, dar deja mi-a cam lasat un gust amar experienta, mi-a cerut 150 de mii sa-mi intinda lantul si mi-a spus ca imi face rost de releu cu 3 milioane jumate. Asta in conditiile in care eu stiam ca e in jur de 50 de euro, pret la care l-am si gasit. Deci, va rog sa-mi dati si mie indicatii despre cum sa schimb releul... La 929 releul este in laterala stanga a coditei, trebuie demontat doar carenajul coditei; arunca un ochi pe manual, e posibil sa fie tot acolo. Inlocuirea este cat se poate de simpla, demontezi suruburile releului, scoti mufele si si il pui pe cel nou, deci nimic special. By the way, ai avut bafta ca ai gasit la 50 de eur. Daca persista problema iti recomand sa verifici statorul. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 va salut. mi-am luat de curand un 919 din 98 si as vrea sa ma alatur si eu grupului. Dar ghinionul m-a lovit de la inceput. a treia zi dupa ce am venit pe motor de la alba iulia, de unde am cumparat-o, mi-a murit releul de incarcare. Am luat de pe net si tb sa-mi vina maine. Puteti sa-mi spuneti cum se poate schimba, ce trebuie sa demontez ca sa ajung la el, exista proceduri speciale la montaj? As duce-o la mecanic, dar deja mi-a cam lasat un gust amar experienta, mi-a cerut 150 de mii sa-mi intinda lantul si mi-a spus ca imi face rost de releu cu 3 milioane jumate. Asta in conditiile in care eu stiam ca e in jur de 50 de euro, pret la care l-am si gasit. Deci, va rog sa-mi dati si mie indicatii despre cum sa schimb releul... La 919 e pe dreapta sub carena coditei. Partea proasta e ca ala original n-are radiator de racire. Eu l-am schimbat cu unul de ducati cu radiator si n-a mai cedat nici pana in ziua de azi. Am vandut motoreta de mult timp dar nu s-a ars releul. Montajul e simplu, scoti si bagi mufele. Atat. 15 lei pentru reglaj de lant nu e mult. Am dat peste cazuri cand s-au cerut bani la operatiunea asta dar nu se stie cum si cat se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns. am schimbat releul, a fost intr-adevar foarte usor, iar asta de pe net s-ar parea ca e bun. L-am luat de la un baiat din timisoara parca, dezmembreaza un 919, are anunt pe forum. sa ne auzim cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Caut si eu niste mansoane simple si comode (am unele rizoma aurii de vanzare in caz ca e cineva interesat eu le-am dat jos ca nu prea ma intereseaza designul lor) si un cablu de ambreiaj (actualul incepe sa ramana fara spire).Ceva recomandari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Eu de astea an auzit ca ar fi destul de folosite la track riders http://cgi.ebay.co.uk/Renthal-Road-Race-Motorcycle-Grips-Medium-Grey-Compound-/270750924473?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3f0a033eb9 Cica is foarte moi si aderente. Probabil le voi incerca si eu. Cablu de ambreiaj nu stiu care ar fi mai bun dar nu prea recomand cele facute in house cu bumbicii pusi de catre nea Vasile decat pentru rezerva eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 pedala de frana de la 954 se mai gaseste la vreun model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 (editat) Asta e lista cam oficiala. E posibil sa se potriveasca si de la 600F. http://www.ronayers.com/WhereUsed/N/9935 Numarul piesei e 46500-MCJ-000. Editat Iunie 3, 2011 de mistery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Caut si eu niste mansoane simple si comode (am unele rizoma aurii de vanzare in caz ca e cineva interesat eu le-am dat jos ca nu prea ma intereseaza designul lor) si un cablu de ambreiaj (actualul incepe sa ramana fara spire).Ceva recomandari? salut cablul de ambreiaj il gasesti la HONDA , costa aprox 30e si vine in 5 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 salut baeti, am de vanzare un capac monopost pentru 954 tel: 0767056500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate