Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Mi-am rupt ieri cablul de ambreiaj. Astazi se schimba. Nu este pe stoc kit de cabluri. Are ceva daca improvizez? Sa caut in comert vreun cablu? Rezista? N-as vrea sa mi se rupa in drum spre Zetea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Nu este pe stoc kit de cabluri. Are ceva daca improvizez? Sa caut in comert vreun cablu? Rezista? N-as vrea sa mi se rupa in drum spre Zetea. Poti folosii si alt cablu, tre doar sa ai grija la prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Poti folosii si alt cablu, tre doar sa ai grija la prindere. S-a rezolvat! Merci! Doar sa fie frumos in weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 the job is done........................................................... toba a fost taiata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 the job is done........................................................... toba a fost taiata ) Ia da un upload pe youtube s-o auzim cantand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Ia da un upload pe youtube s-o auzim cantand... deocamdata niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 nea gixxer si'a luat fireblade? complimente si sa te butzuri de ea Multumesc...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Gata motorul,mai am de facut capacul de la motor care e usor zgariat si sa imi vina un surub de la codita de la honda. Ii multumesc lui mertan pentru sticker...super ok RECOMAND caruia nici nu am apucat sa ii pun bani...am fost prins rau cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Gata motorul,mai am de facut capacul de la motor care e usor zgariat si sa imi vina un surub de la codita de la honda.Ii multumesc lui mertan pentru sticker...super ok RECOMAND caruia nici nu am apucat sa ii pun bani...am fost prins rau cu timpul. mersi frate..... si sa pui poze sa vedem cum a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 salut! zilele trecute am schimbat lantul ca avea niste zale intinse fara sa schimb si pinioanele ($$) azi am pus si pinioane noi si am constatat ca cele vechi sunt in stare perfecta...raportul este 16-42 (stock) Daca are cineva nevoie de asa ceva faceti-mi o oferta de pret. (cbr 929) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 salut!zilele trecute am schimbat lantul ca avea niste zale intinse fara sa schimb si pinioanele ($$) azi am pus si pinioane noi si am constatat ca cele vechi sunt in stare perfecta...raportul este 16-42 (stock) Daca are cineva nevoie de asa ceva faceti-mi o oferta de pret. (cbr 929) Daca stiu bine stock este 16 cu 44 pe 929rr !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 nope... a fost 16-42 sau 16-43... oricum astea sunt originale, moto are 17k km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_motors Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Dupa catalogul Louis , stock sant 16-42 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 16-42 rap original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 merita pusi +2 pe spate sau -1 pe fata ..motorul se schimba mult in bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Care faceti excursie de 2 zile pina la Serres? Sint doar 650km din Buc. Ionut Mistode va lasa o ora pe pista gratis. Doar ambitie sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 @ jagi...... fugi de aici repede, Bogdane, nu mai rasuci cutitul in rana !!!! Mergeti fratilor la Serres, cat mai multi, dati motoretelor ce merita si voua la fel. Doar ca va trebuie ceva mai mult decat ambitie......$$$ Bafta multa acolo, Jagi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) @ jagi...... fugi de aici repede, Bogdane, nu mai rasuci cutitul in rana !!!! Mergeti fratilor la Serres, cat mai multi, dati motoretelor ce merita si voua la fel. Doar ca va trebuie ceva mai mult decat ambitie......$$$ Bafta multa acolo, Jagi!!! Ti-am zis de 2 saptamini ca am piese sa ti-o repari. Pt Mertan: Cum ti s-a parut gasca de reisari cu motociclete urite si rapide versus moto tzipla locale,si lente!!!??? Aveti acolo la Bacau un circuit pe care ai si prioritate si aproape moca si asteptati sa vina bucurestenii sa v-arate ca inseamna curbe luate in viteza!!! Sa vedeti citi venim data viitoare. Sa nu va luati femeile cu voi ,va faceti de rusine. Editat August 11, 2008 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Pt Mertan: Cum ti s-a parut gasca de reisari cu motociclete urite si rapide versus moto tzipla locale,si lente!!!??? Aveti acolo la Bacau un circuit pe care ai si prioritate si aproape moca si asteptati sa vina bucurestenii sa v-arate ca inseamna curbe luate in viteza!!! Sa vedeti citi venim data viitoare. Sa nu va luati femeile cu voi ,va faceti de rusine. Corect, din puctul meu de vedere, ar fi fost: "Mertane, data viitoare cand mai venim la voi, haideti sa va invatam (ca avem rabdare) cum sa luati si voi curbele in viteaza. Profitati de circuitul pe care-l aveti la dispozitie, cu atat mai mult cu cat e moca." Parere mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Corect, din puctul meu de vedere, ar fi fost: "Mertane, data viitoare cand mai venim la voi, haideti sa va invatam (ca avem rabdare) cum sa luati si voi curbele in viteaza. Profitati de circuitul pe care-l aveti la dispozitie, cu atat mai mult cu cat e moca." Parere mea. ps. sunt niste motoare extraordinare alea... numai ca bugetul ma depaseste. eu am salariu de 6 mil pe luna man, eu nu sunt bucurestean cu salar de ordinul miilor de euro. nu am bani de carene "reising", si nici bani de slickuri, ai sa ma intrebi de ce mi-am mai luat speed, pentru ca imi place si imi dorect si eu sa ma dau, si sincer nu as tavalio pe acolo sa plang, ca nu mai am cu ce merge apoi. imi place sa ii vad cum se dau, au mare experienta, e ca un drog, o masina plina de gume. asta e viata lor, circuitul. m-=as da si eu dar numai in limita bunului simt, nu vreau sa fac performanta din asta. hai nicule sa ne vedem undeva..... prin munti, ca nu mai apucam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 hai nicule sa ne vedem undeva..... prin munti, ca nu mai apucam. Pe mine ma streseaza cel mai mult vremea. Uite, in weekend a fost furtuna si luni dimineata un soare de-ti vedea sa-ti tai venele-n lung. Din nou conditionez asta... DACA E VREME FRUMOASA, merg duminica la Sovata. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 mi'a placut faza cu femeile ..tare Bogdane plecati spre serres banuiesc ..cazacu e in pregatiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Pe mine ma streseaza cel mai mult vremea. Uite, in weekend a fost furtuna si luni dimineata un soare de-ti vedea sa-ti tai venele-n lung. Din nou conditionez asta... DACA E VREME FRUMOASA, merg duminica la Sovata. Ce zici? deocamdata lipsa fonduri.... dar tre sa vina alte fonduri. vorbim pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 mi'a placut faza cu femeile ..tare Bogdane Eu mi-as face griji daca prietena mea ar sta cu mine pt motor sau felul in care ma dau pe pista. Asa ca nu stiu ce e tare. vorbim pe net... Keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate