Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

multumesc mult , da ideea e sa poata veni Darian la aceasta persoana si sa o vada in realitate si sa o compare cu cea pe care a tapitat o el sa vada daca is la fel , dimensiunile nu prea ajuta ca is zeci de coordonate de luat si unghiuri , estrem de complex ... de aia ar fi foarte bine sa gasesc pe cineva cu un 929 sa se poata uita 5 minute la motoru respectiv

Eu sunt in Tg Mures. Daca ajuta cu ceva, pot sa iti dau numarul de tel. PM.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

sa dea D-zeu sa te vedem si peste 30de ani langa peretele ala.

Doamne-ajuta! :wave:

Acum lucram la motor. Daca stiam cat e de lucru pentru a-l face Repsol, nu cred ca ma apucam... ;)

Link spre comentariu

deci la noi e groaznic, in septembrie grade minus si in mai abia se duce zapada..... zici ca e twilight zone. ceata, frig... tot ce vrei. si nu stau in Siberia, ci in M-Ciuc.

Popun sa ne mutam intr-o tara unde e vara tot anul :laugh:

Link spre comentariu

PANTERA.......

1.de ce honda?

2. de ce speed?

3. de ce 954?

1. Pentru ca e Honda :laugh:

2. Pentru ca mi se potrivesc cel mai bine

3. Pentru ca m-am inteles cel mai bine cu ea din toate motoarele pe care m-am urcat. Este o motoreta fenomenala !

Link spre comentariu

1. Pentru ca e Honda :D

2. Pentru ca mi se potrivesc cel mai bine

3. Pentru ca m-am inteles cel mai bine cu ea din toate motoarele pe care m-am urcat. Este o motoreta fenomenala !

pai inseamna ca nu te-ai suit pe 1000rr! :laugh:

Link spre comentariu

in 04 au renuntat la tot ce inseamna fireblade si-au scos o vaca de peste 200kg si au numit-o 1000rr. noroc ca in 08 au reparat toate greselile, si noul fireblade e absolut senzational, frane, ciclistica, pozitie in sa.... zici ca e 954.. :D ...

pacat ca au desenat-o dupa 3sticle de sake, dar ma rog, aici poti fi subiectiv.

nu zic ca 954 e perfecta, dar ce trebuia schimbat la ea, au reusit cu noul 1000rr, putere si mai ales ciclistica.

Sunt si lucruri care imi plac la 1000rr 2004-2006. marimea, ( nu de alta dar am 192cm) spatele si amortizorul electronic.

Dap...urata ca naiba dar super manevrabila :( Pozitie comoda,f usoara...aproape ca n-o distingi de 600rr :laugh: Totusi eu ador 919 tocmai pt imagine...o vaca f usoara ! Calutii sunt mai mult decat suficienti...

Editat de Gixxx'
Link spre comentariu

asa e, am avut si sc28, sc33 si sc33 98-99. super motorete chiar daca cineva de aici le numeste tractoare.....

cu una din ele am mers aprox 25de mii de km intr-un an, un sport tourer excelent, lucru ce nu l-as zice despre 954 de pa care te da vantu jos.

A mea e super comoda in comparatie cu multe SS-uri din generatia ei. Eu stau f bine pe ea desi n-am decat 1.70,am facut si peste 400 de km intr-o singura zi fara prea multe batai de cap,iar la finalul zilei m-am dat jos de pe ea cu zambetu' pe bot :D Pasageru nu e tocmai "privilegiat",am avut ocazia sa probez asta pe propria piele in 200 m cat am mers pasager la DucatiRider. E o pozitie aiurea si din cauza cuplului care te face sa crezi ca la un moment dat o sa plece fara tine :laugh:

Link spre comentariu

ma doare fundu la drum lung, dupa 200-250 km fara opriri... atat... in rest nu ma dor mainile sau ceva de genu asta.

dar la primvara vreau sa imi iau XX..... deci puneti o lumanare sa imi iau pasaroiu

Daca iti iei pasaroiu...sigur vrei sa-ti punem o lumanare? :laugh:

Link spre comentariu

in 04 au renuntat la tot ce inseamna fireblade si-au scos o vaca de peste 200kg si au numit-o 1000rr. noroc ca in 08 au reparat toate greselile, si noul fireblade e absolut senzational, frane, ciclistica, pozitie in sa.... zici ca e 954.. :laugh: ...

pacat ca au desenat-o dupa 3sticle de sake, dar ma rog, aici poti fi subiectiv.

nu zic ca 954 e perfecta, dar ce trebuia schimbat la ea, au reusit cu noul 1000rr, putere si mai ales ciclistica.

Sunt si lucruri care imi plac la 1000rr 2004-2006. marimea, ( nu de alta dar am 192cm) spatele si amortizorul electronic.

ce sa-ti fac daca ai crescut asa mare... :D eu sunt multumit de vaca mea .am condus tot ce inseamna ss din 2000 incoace, toate modelele(mai putin ducati-nici nu ma omor dupa ele),si cel mai in siguranta ma simt pe honda, chiar daca nu trage ca suzuki sau kawa.pai inchipuie-ti ca vin dupa R1 '05 care e mult mai agresiva decat cbr-ul, totusi ceva nu se compara intre ele...daca ar fii sa mi-o schimb la primavara, nici nu stiu cu ce as face-o!poate R1 2009.

Link spre comentariu

Ma duc dimineata in spate sa vad cum au iesit carenele. Totu-i bine, pana acum, cand imi vad parbrizul. L-am gasit crapat. :laugh:

In consecinta, pan' in primavara, tre' sa-mi iau si un parbriz. :D

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu