brembo Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Uite ma bag si eu cu a mea 929...am gasit ceva mai interesant De vanzare la 4800 ca sa am de unde sa scad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Uite ma bag si eu cu a mea 929...am gasit ceva mai interesantDe vanzare la 4800 ca sa am de unde sa scad... Rusinica, mai interesant de 929rr nu exista Sau da ? Stai sa ma gandesc ... hmmm...... Poate asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 tie sergiule iti tre o injectie de blade ...sa te mai vindeci ..sa deschizi okii si sa observi ca mai exista si alte marci in avara de verdona ta egyem meg a szived tatikam hahahah am incercat 636 2005 cbr 900rr 2003 au plusuri si minusuri toate trebuie sa intlegi ca iubirea pt motociclism a aparut DOAR datorita lu zx7r beauty is in the eye of the beholder deci nu exista pe lume motocicleta mai frumoasa mai buna ca zx7r nu am tinut alta fata de mana decat pe prietena mea ea e cea mai frumoasa fata din lume obiectii? cine nu intelege fixatiile astea? http://www.youtube.com/watch?v=iTWx7lml5ck...feature=related fac parte din o larga familie de "fixati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 honda e honda. pana si cei care nu au motoare stiu asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 au plusuri si minusuri toate chiar si zx7r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 egyem meg a szived tatikamhahahah am incercat 636 2005 cbr 900rr 2003 au plusuri si minusuri toate trebuie sa intlegi ca iubirea pt motociclism a aparut DOAR datorita lu zx7r beauty is in the eye of the beholder deci nu exista pe lume motocicleta mai frumoasa mai buna ca zx7r nu am tinut alta fata de mana decat pe prietena mea ea e cea mai frumoasa fata din lume obiectii? cine nu intelege fixatiile astea? http://www.youtube.com/watch?v=iTWx7lml5ck...feature=related fac parte din o larga familie de "fixati" tot mai bun e filmu asta http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHzd9E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 in clipu ala apar mai multe gsxr`uri decat kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 chiar si zx7r inafara de zx7r oprea spune bine honda e honda si suzuki e yamaha iar ducati e aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) tot mai bun e filmu asta http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHzd9E E vreo manea, in limba lor? Aici e ceva mai antrenant. Auzi acolo, "Kawasaki pravi dasa"... Editat Septembrie 20, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 E vreo manea, in limba lor? intreaba-l pe mercedes ca el asculta manele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 intreaba-l pe mercedes ca el asculta manele Lasa, ma Sergiu, ca daca era de gasit vreo marca de motoare pentru a o alatura unei manele (indiferent in ce limba e), nu putea sa nu aleaga Kawasaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 oricum hai sa-i dam omului ce-i a lui. ZX-7RR din 96, foarte rar, da bun motor oricum . Oricum fiecare cu ale lui. Eu cred ca are un singur defect ZXR-ul , si ala ar fi ca nu scrie pe el Fireblade . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 da si pacat ca pe 900rr nu scrie ninja ai incercat zx7rr cumva? Lasa, ma Sergiu, ca daca era de gasit vreo marca de motoare pentru a o alatura unei manele (indiferent in ce limba e), nu putea sa nu aleaga Kawasaki. manele nu exista decat la noi..de fapt la voi ca eu sunt roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Dap. Am avut ocazia sa merg cu un ZX-7RR "N". Si era intradevar bun. Dar pentru vremea lui. Avea putere , avea frane , avea suspensii. Dar comparandu-le cu modele din vremea lui. Da , intradeavar mai bun decat restul de atunci. Avea frane cu 6 pistonase, flaturi de 41mm, ce mai , avea juice, si avea cu ce se opri. Cica si amortizoarele erau diferite fata de ZX-7R. Oricum daca tie iti place, restul nu mai conteaza. Si mie mi-o place a mea , chiar daca sunt multe altele, mai noi , care sunt mai bune din multe privinte, dar mie asta mi-o place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 intreaba-l pe mercedes ca el asculta manele acum nu prea mai ascult. decat manele vechi. si ala e o caterinca la adresa melodiei puse de stau de sase. adica ala se crede shumacher pe kawasaki. punct. PS> era o melodie.... http://www.youtube.com/watch?v=D-8vm5neOPg NU TE DA CE NU POTI SA FII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Dap. Am avut ocazia sa merg cu un ZX-7RR "N". Si era intradevar bun. Dar pentru vremea lui. Avea putere , avea frane , avea suspensii. Dar comparandu-le cu modele din vremea lui. Da , intradeavar mai bun decat restul de atunci. Avea frane cu 6 pistonase, flaturi de 41mm, ce mai , avea juice, si avea cu ce se opri. Cica si amortizoarele erau diferite fata de ZX-7R. Oricum daca tie iti place, restul nu mai conteaza. Si mie mi-o place a mea , chiar daca sunt multe altele, mai noi , care sunt mai bune din multe privinte, dar mie asta mi-o place. in sfarsit unul care intelege ce inseamna pasiunea pt un anumit obiect noi suntem cei cu caracter cei care nu ne schimbam dupa cum bate vantul a se citi trendul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) manele nu exista decat la noi..de fapt la voi ca eu sunt roman Aici, da. M-ai prins. Daca nici Hoha Nicolae nu suna romaneste, ma duc in padure. Ia, rosteste-l hotarat si zi-mi daca auzi vreun accent ciudat. Tare piesa, mertane! Editat Septembrie 20, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 cu o durere de umar va mai scriu oleaca ) punetzi-va crash paduri. nu mai mergeti asa la deruta. am simtit-o pe pielea mea .purtati echipament de protectie! aveti grija de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Rusinica, mai interesant de 929rr nu exista Sau da ? Stai sa ma gandesc ... hmmm...... Poate asta: esti cam departe totusi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Hal de noroc acum 30 de min mi-a pishat toata apa.Am avut noroc ca motorul era relativ rece aprox 70-80de grade. Asa hal de mecanici de n'au fost in stare sa straga bine un colier si a iesit un furtun principial. Maine o sa am ceva de munca sa dau carena jos si sa pun un nou colier...lenea e mare:)) App are vre un surub de aerisire a circuitului de racire?sau se aeriseste singur? Editat Septembrie 20, 2008 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Hal de noroc acum 30 de min mi-a pishat toata apa.Am avut noroc ca motorul era relativ rece aprox 70-80de grade.Asa hal de mecanici de n'au fost in stare sa straga bine un colier si a iesit un furtun principial. Maine o sa am ceva de munca sa dau carena jos si sa pun un nou colier...lenea e mare:)) App are vre un surub de aerisire a circuitului de racire?sau se aeriseste singur? Jessus....du-o si tu pe la biserica...fa o lista cu toate belelele pe care le-ai avut si vezi ce se intampla cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 se aeriseste singur sistemul de racire. ce facusi mertane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 ghinion dupa ghinion mai alex ..cat de competenti sunt mecanicii nostri. eu n'as avea incredere sa las pe cineva sa imi atinga motorul ..sau daca da...as sta cu bata de baseball langa el cand ma gandesc ca la multi dintre voi asa zisii mecanici ..va regleaza franele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 asa e cu meseriasii de la noi... am auzit de unu' saracu care s-a trezit trantit pe jos si dupa ce s-a uitat a vazut ca nu i-au strans busonul de ulei ca lumea si tot uleiul s-a dus pe roata spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 se aeriseste singur sistemul de racire.ce facusi mertane? am luat putin contact cu pamantul motoru are un crashpad polizat... atat. in rest nimic. moto VS un for mondeo... am intrat unu in altu. am luat botezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate