dopeman1979 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 grija mare si ochii cat cepele. bine ca nu e mai grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 oameni buni .incepe SBK www.worldsbk.com sau eurosport ptr cei care vor sa'i asculte pe cei 2 handicapati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 cand incepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 acum nene .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) acum nene .. Eu n-am cum sa ma uit ca concurez !!! Fiti atenti, ca va fac cu mana ! Apropo, abia astept sa apara KTM RC8 pe pista, ca dupa teste este mai tare decat Desmosedici !!! Am un prieten care a fost in germania sapt trecuta, si sa dat vreo 3 ore cu ea, la un showroom !! Zice ca este bestial, foarte usor, controlabil, si puternic !!!! Editat Septembrie 21, 2008 de borosz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 rc8 nu va aparea in sbk .. nu este competitiva in stock ..sa nu mai vbim de sbk .. poate peste vreo 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Oricum daca tie iti place, restul nu mai conteaza. Si mie mi-o place a mea , chiar daca sunt multe altele, mai noi , care sunt mai bune din multe privinte, dar mie asta mi-o place. That`s the spirit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) E clar sunt urmarit de ghinioane. Motorul meu a inceput iar sa zdragane groaznic incepand cu 3000 de ture zici ca se sparge.Am ajuns la service si am stabilit cu Razvan de la alfa motors sa imi aduca in maxim 2 saptamani un 954 identic cu o suma mica diferenta. Acum aveam ocazia sa trec la alta motocicleta...dar sunt inca indragostit de 954 si nu vreau altceva. Inca 2 saptamani sunt conservar. Editat Septembrie 23, 2008 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 E clar sunt urmarit de ghinioane.Motorul meu a inceput iar sa zdragane groaznic incepand cu 3000 de ture zici ca se sparge.Am ajuns la service si am stabilit cu Razvan de la alfa motors sa imi aduca in maxim 2 saptamani un 954 identic cu o suma mica diferenta. Acum aveam ocazia sa trec la alta motocicleta...dar sunt inca indragostit de 954 si nu vreau altceva. Inca 2 saptamani sunt conservar. Mi-se pare absolut inadmisibil ca dupa ce este schimbat distributia sa se intample asa ceva. Nu cred ca asta este ginion, cei de la alfa motors sunt niste incompetenti !!! Oricum bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mi-se pare absolut inadmisibil ca dupa ce este schimbat distributia sa se intample asa ceva. Nu cred ca asta este ginion, cei de la alfa motors sunt niste incompetenti !!! Oricum bafta Mecanici stiu ca sunt cam nepriceputi.Asta e situatia....bine ca o sa imi vina un alt 954. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 miroase a teapa, oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Bai Alexutzule, ai o bafta, frate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mecanici stiu ca sunt cam nepriceputi.Asta e situatia....bine ca o sa imi vina un alt 954. daca-l schimba, ma intreb pe mana cui va ajunge 954-le tau. probabil anuntu la suna "in stare perfecta de functionare" pe de alta parte, care-ati schimbat rulmentii de la jug acasa? vreau niste detalii ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 desfaci partea din fata, scoti rulmentii, ii pui pe aia noi si gata...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 daca-l schimba, ma intreb pe mana cui va ajunge 954-le tau. probabil anuntu la suna "in stare perfecta de functionare" pe de alta parte, care-ati schimbat rulmentii de la jug acasa? vreau niste detalii ms Cata dreptate ai frate !!! Din cauza asta n-am chef sa cumpar motor de la 'firme specializate' din tara !!! Mai bine ma duc afara, sau se duce un prieten, care se pricepe si se uita acolo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Eu n-am cum sa ma uit ca concurez !!! Fiti atenti, ca va fac cu mana ! Apropo, abia astept sa apara KTM RC8 pe pista, ca dupa teste este mai tare decat Desmosedici !!! Am un prieten care a fost in germania sapt trecuta, si sa dat vreo 3 ore cu ea, la un showroom !! Zice ca este bestial, foarte usor, controlabil, si puternic !!!! haideti sa va enervez.... M-am dat azi cu RC8 pe Amckart vreo 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 haideti sa va enervez....M-am dat azi cu RC8 pe Amckart vreo 2 ore laudarosule blade-ul ce mai face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 e bun de ceva rc8'ul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 la ceva o fi bun..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 se gaseste deja la 11mii € e o mare scadere a pretului de la 16mii de lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 L-am vazut in showroom...arata bine,da nu extraordinar,prefer oricand un zx 10 2007 sau 1000RR ...tot portocalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 haideti sa va enervez....M-am dat azi cu RC8 pe Amckart vreo 2 ore blabla, nu te cred se gaseste deja la 11mii € e o mare scadere a pretului de la 16mii de lista Esti sigur ? Tot ce pot sa zic, ca prietenul meu care l-a probat in germania, are foarte multe km pe foarte multe tipuri de motorare, si a zis ca rc8 este foarte usor, puternic si manevrabil !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 a zis cineva zx10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 zx10 mai bine nu ti'l iei o sa keltui un patrimoniu doar sa il faci sa franeze in primul rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 la un singur lucru 954 e imbatabil. frane. n-am mers in viata mea cu un motor care sa aiba asa frane si am mers cu destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate