Dilidache Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Doliu Total.... Speram Ca ai trecut intr-o lume mult mai buna...Si veghezi asupa noastra... R.I.P Bogdan http://www.primatv.ro/stiri-focus/s-au-facut-praf.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 io nu mai inteleg nica cine a murit ? in accident e vba de 2 masini ..aproape 3 cu cea parcata motociclist sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Doliu Total....Speram Ca ai trecut intr-o lume mult mai buna...Si veghezi asupa noastra... R.I.P Bogdan http://www.primatv.ro/stiri-focus/s-au-facut-praf.html Daca e pacientu internat la sectia terapie intensiva spit Bagdasar...a avut mare ghinion,pacat de el...baiat tanar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Datorita unor probleme ce tin de cuvintele "ban" si "warn", Hellicks nu poate sa mai intre pe forum pana la finele lunii, motiv pentru care m-a rugat pe mine sa postez , fiindca i-au murit laudatorii si nu mai are la cine sa se dea mare. El zice ca e o idee utila posesorilor de 929. Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 io nu mai inteleg nicacine a murit ? in accident e vba de 2 masini ..aproape 3 cu cea parcata motociclist sau? bogdan "frigider" era un participant la liniutzele din bucuresti......... nu cred ca avea moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ultumesc mult domnii.... toata lumea vede poza cu jantele in avatar.... si ma intreaba daca mi-am luat aprilia rs ) =)) probabil au acelasi model. salut, vad ca tot n-ai scapat de janta de 16" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 salut,vad ca tot n-ai scapat de janta de 16" da.. tot aia e. nu am acuma 200 euro sa cumpr una de f3.... dar lasa ca e buna si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Datorita unor probleme ce tin de cuvintele "ban" si "warn", Hellicks nu poate sa mai intre pe forum pana la finele lunii, motiv pentru care m-a rugat pe mine sa postez , fiindca i-au murit laudatorii si nu mai are la cine sa se dea mare. El zice ca e o idee utila posesorilor de 929. Hai noroc! am vazut k are filmulet si pe mess...este interesant si cred k am sa imi fac si eu numai sa nu am prob cu militia si din cate vad nu iau murit toti laudatorii a mai ramas unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Donez set de pinioane fata+spate de 954 cu raportul de fabrica. Sunt in stare ff ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 sa nu ma uiti si pe mine cu fatza(am vb la tel)....adica farul,carena si parbrizul. ma anunti dupa ce treci rarul si vorbim. bafta. P.S.: eu am pus roata de 17" pe fatza si sincer nu e diferentza(sau nu mi-am dat eu seama ca n-am apucat sa o calaresc prea mult inainte sa se strica vremea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Hellicks asta n-are liniste dom'le: a trebuit sa umble si la Vezi ce inseamna sa nu mai stea pe forum tot timpul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 are mult timp liber )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 de asta fireblade ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 frumos sc33.... jante schimbate... e faina... numai ca eu i-as pune o codita mai normala.... simt ca stau pe roata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 de asta fireblade ce ziceti ? Se numeste B-Rod sau Blade-Rod, apartine unui neamtz, si, dupa parerea mea, putea sa mai lucreze putin la suportul seii. A fost puturos si i-a taiat doar coada din spatele seii. In rest... WICKEEEED! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 de asta fireblade ce ziceti ? super tare moto asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Se numeste B-Rod sau Blade-Rod, apartine unui neamtz, si, dupa parerea mea, putea sa mai lucreze putin la suportul seii. A fost puturos si i-a taiat doar coada din spatele seii. In rest... WICKEEEED! E un Australian ! Si e un proiect care a fost facut in ceva de genul 30Zile. http://www.bladerod.com. Oricum , mie mi se pare ca a lucrat destul de bine. Simplu si brutal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 oricum e o varianta buna in caz ca ai cazut si ai ramas cu multe piese de schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 By By Fireblade, am vindut-o , nu-mi vine sa cred. Sa pling? Sa rid? Cu criza asta eu totusi am dat-o la un pret bun, asta a fost motivul. Poate iau un 1000rr, totusi sint adept pt Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 By By Fireblade, am vindut-o , nu-mi vine sa cred. Sa pling? Sa rid? Cu criza asta eu totusi am dat-o la un pret bun, asta a fost motivul. Poate iau un 1000rr, totusi sint adept pt Honda. foarte bine bogdan.... fratele tau din bacau e cu tine chiar ieri vorbeam cu bogdan de preturi la 954... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 954 ramane una din preferatele mele, super mobra. Mac, multumesc de cauciucuri si placute, azi le-am si vazut, abia astept sa le pun pe mobra. Hondafan, cum stai cu carenele? le-ai facut? edmond vorbitorul exclusiv de limba maghiara abia asteapta sa le monteze.... Jagi, vb luni, cand nu sunt in tara nu raspund la tel decat mamei...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 si mie mi se scurg ochii dupa 954 e mai agresiva...sunt curios cum se descurca la drum cu 929 asta al meu nu am apucat sa ii dau mai mult de 180-190 astept sa treaca anul asta si imi iau de 1300 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 n-ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ... putin spus k exagereaza...o da in vrajeala de acum ce face recesiunea asta din om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate