mertan Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 "pentru ca vreau sa dorm cu RR in sange... sa ma trezesc cu RR in sange" stateam si ma gandeam ca sa vac eu la servici... si mi-a venit ideea. CBR 900 RR FIRE BLADE RULZZZZZZZZZZZZZ 4EVER. aici e altarul de rugaciune ) si o sa mai apara chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 new love...... vai frumoasa ii sa`l folosesti sanatos urla tare cu toba aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizelas_cbr Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 ...asta mica este iubirea mea ce necesita amortizor de ghidon....o sa l iau nou daca fac rost de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 cu ceva bani in plus iti vand eu unul nou de marca WP sau Ohlins manerele alea strica toata linia motorului...daca era un naked mai ziceam ..dar cu carenele pe ea nu stau bine deloc. parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 vai frumoasa ii sa`l folosesti sanatos urla tare cu toba aia? urla rau....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 "pentru ca vreau sa dorm cu RR in sange... sa ma trezesc cu RR in sange" stateam si ma gandeam ca sa vac eu la servici... si mi-a venit ideea. CBR 900 RR FIRE BLADE RULZZZZZZZZZZZZZ 4EVER. aici e altarul de rugaciune ) si o sa mai apara chestii Foarte frumos! Astept la inceputul saptamanii viitoare si dublura exemplarului de mai sus, pentru a-l pune la loc de cinste la mine-n camera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 cum e sa mergi cu ghidonul acela? cati km ai mers? Aproximativ 6.000 de km am facut anul trecut. Avantaje: 1 Motocicleta nu mai necesita amortizor de ghidon 2 Pozitie foarte comfortabila la drum lung (peste 400km) se simte diferenta 3 Handling exceptional Dezavantaje: 1 Arata foarte urat pentru o vitezista 2 La +200 cam incomod. In rest se conduce foarte usor mobra , iti da un sentiment puternic de control si stabilitate.Este un ghidon Lucas si asa am cumparat mobra cu el instalat de la un mos neamt care mai avea un Transplant... Pe Louis ar trebui sa gasesti ceva asemanator daca nu incearca pe Polo.Nu ma pot abtine cu ghidonu asta mai lat decat cel original sa nu le sparg oglinzile la "conservari" ... o adevarata placere.(nu se sparg oglinzi la persoane care nu afecteaza negativ traficul!)aviz "conservarilor" care dau senzatii tari motociclistor prin Timisoara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 pe motorul acesta n-as pune ghidon inaltat, dar ma gandesc ca in viitorul, sper eu, nu prea apropiat, sa-mi cumpar ceva orientat mai mult spre touring, de ex un VFR, sau un BMW GS. motorul tau are 11mii de km? am vazut bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 motorul tau are 11mii de km? am vazut bine? e impecabila... se vede. si daca o fi fost la vreun mosneag... --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 14:34 -------------cbr 900 rr sc33 motocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 astia sunt tampiti rau de tot ..ala e un motor care nu'si are sensul ..ore de munca pierdute aiurea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 astia sunt tampiti rau de tot ..ala e un motor care nu'si are sensul ..ore de munca pierdute aiurea .. trebuia sa o faca cineva si pe asta nu? HAYABUSA OFF-ROAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 trebuia sa o faca cineva si pe asta nu? HAYABUSA OFF-ROAD aia ar mai lipsi ..o busa de genul am vazut poze cu un 1000 rr pe aratura cu crampoane .. jalnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 jackass total ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 cum isi bat joc unii de o motocicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 pe motorul acesta n-as pune ghidon inaltat, dar ma gandesc ca in viitorul, sper eu, nu prea apropiat, sa-mi cumpar ceva orientat mai mult spre touring, de ex un VFR, sau un BMW GS. motorul tau are 11mii de km? am vazut bine? Da ai vazut bine acuma are vrio 15.000 ... pozele erau facute prin vara imediat ce l-am adus din germania.L-am cumparat cu 9.200 km Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 asta inseamna ca ai cumparat practit un motor nou, si daca s-a mai dat si un batranel cu el...... apropos, asta era modelul preferat al lui Tadao Baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 care vreti ceva pentru motoare..... /index.php?showtopic=168486 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 chiar arata bine, preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 care vreti ceva pentru motoare..... /index.php?showtopic=168486 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 nice dar vezi sa nu iti iei un ban ptr reclama (prea masiva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Treaba, vreau si eu dar mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionel Leonard Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Capac monopost pentru CBR-ul de 900 exista ,a vazut cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizelas_cbr Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 oameni buni daca tot vorbim de HONDUTE... si unii poate au afacerea sa....cineva cu inima de motociclist si nu are ados colosal la un amortizor de ghidon second hand...pentru 954 si e in stare buna ...imi puteti da un mail la adresa dizelas_cbr@yahoo.com.... si un nr de telefon ...merciiii.....am mers cu micuta mea jucarie si are nevoie urgent de amortizor de ghidon...bani abia peste 3 saptamani fac rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 uite, daca nu vrei sa investesti prea mult pe un amortizor de ghidon, iti recomand asta.... http://www.louis.de/_30b79e853622f01621929...tnr_gr=10026300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Salut, am si eu 2 intrebari pentru detinatorii de 954: - zgomotul motorului de 954 e altfel decat la Fireblade-urile mai vechi? Am ascultat azi 2 buc de 954 si sunau exact la fel: un "cloncanit" ce se aude in partea stanga a motorului chiar si dupa ce temperatura motorului a ajuns la valoarea normala de functionare (aprox 100 grade C); - e normal ca motorul sa galopeze (adica sa oscileze turatia - se vede si pe turometru cum se plimba sus-jos cu o amplitudine de aprox 2 mm) chiar si dupa ce s-a incalzit? Am auzit multe motoare de CBR-uri, intr-adevar cele de 900 suma mai grav, mai aspru decat cele de 600, dar nu am auzit parca zgomote parazite ca astazi. Multumesc anticipat! (daca e cineva cu un 954 dispus sa ma lase intr-o zi sa ii ascult motorul... mi-ar de un real ajutor; dau si bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate