Coxaru Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) Ia sefu.... /index.php?...reflectorizante Editat Februarie 3, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 da, de la acest user am cumparat un set. chiar ft bune si de calitate. faza e ca nu mai raspunde, deci nu cred ca mai vinde. oricum multumesc, raman dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 problema e ca as vrea ceva de calitate, de alea naspa avem si aici. de la progrip. sunt de calitate? poti sa-mi spui ce marca sunt? au site? Pai pot sa intreb si eu, dar poti sa ii gasesti chiar tu pe messenger, si sa ii intrebi ce vrei tu... mymotomures este ID-ul... oricum, azi pun o intrebare. Aloha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 dau o bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 eu am luat unele pt mine si ma mancat in poponeata sa le montez eu si au iesit k nuca in perete stie cineva pe cineva cu mana buna care monteaza un nr de tel pls pe pm a si am un 954 negru cu galben ce culare sar potrivii dungile pe jenti sugestii baieti 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 logic galbene. vreau si eu rimestripe-uri. cine stie o sursa buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 stiu eu pe cieva care monteaza!!! se ocupa cu dastea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 stiu eu pe cieva care monteaza!!! se ocupa cu dastea!! Eu stiu aici in sfantu gheorghe pe cineva care aduce din germania !!! undeva la 15 EURO Si nu se monteaza cu mana pt ca arata oribil !!!! Exista o porcarie care poate fi cumparat, cu care se monteaza ca lumea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 un nr de tel, o adresa ceva? miltumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Salutare, Multam Domnu' (cu D mare ) Hellicks pentru reclama... mai scadem una din berile alea multe ce tre sa le dai 0723.285.805 - Dan In ceea ce consta benzile de roti, cum le zicem noi peromaneste, in ultima vreme putem zice ca "au evoluat" putin, acum vin cu aplicator direct de la producator. E foarte simplu si le poti aplica singurel acasa. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa citesti instructiunile. Cum o sa vezi si in poze, magazinul nostru comercializeaza de la Progrip si Bikeit si avem diferite culori. In cazul in care nu gasesti culoarea dorita pe raft, imi spui ce culoare te intereseaza si facem rost. Mai multe la telefon. Dan Mai multe detalii http://www.bikeit.co.uk/tyres_product.asp?ID=58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 progrip nu vreau, avem si aici. celalalt cum e? trimiti si ramburs? e de calitate? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 ica_flo : asta e yd de mesanger ii explici ce vrei de la el si el se ocupa cu dastea face si stikere si autocolante!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Si alta chestie...se merita montat Un Power Commander pe un 929? Adica daca is merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 fi atent, nu vreau sa fiu rautacios, dar daca nu pui evacuare completa, pw-ul nu-si are rostul, plus ca, si aici nu te supara pe mine, daca mergeai in felul in care simteai ca ai nevoie de pw, nu mai intrebai aici de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Nu ma supar... Era o intrebare de principiu... Mobra deabea am luat-o si nici nu ii anotimpul sa o folosesc nici in viitorul apropiat nu o voi folosi la intregul potential...dar dupa ce ne vom acomoda unul cu altul am sa ii scot untul un pic din ea....dar pana la urma nu e relevant cum exploatez eu mobra! Daca erai un baiat fain(ceea ce ma gandesc ca esti)raspundeai strict la intrebare ca de aia ii forum facem schimb de idei si pareri, nu? Toate cele bune si...sa spui si noua pana la urma unde ai gasit celebrele dungute pt jante ca nu de alta poate mai sant si doritori..adica eu! Bafta! Editat Februarie 5, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 nu sa sti ca nu eram rau intentionat, dar faza e ca ne apucam sa cheltuim o gramada fara rost, si asta din pacate e si problema mea, si exact asa m-a oprit cineva si mi-a zis ca baiatule, la cum mergi tu, aprilia de 125 e ft ft mult. si crede-ma, eu nu merg prost, acolo undeva mediocru. cel care mi-a zis-o, merge ft tare, si nu pe strada ci in pista. Dungi se pare ca o sa am din mures, poti sa te uiti pe site, sunt aceleasi. bikeit.co.uk wheel stripe Scuza-ma daca te-am jignit, nu asta era telul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 ideal ar fi sa nu stricati banii pe chestii pe care nu le veti folosi. Pc ajuta si daca nu ai evacuare completa ..dar cine ti'l seteaza? Imbunatatirea e asa de mica incat nu merita aruncati banii pe el. La fel cu schimbatorul electronic..aceeasi poveste..pe strada nu'si are sensul.. mai bine investesti in chestii care conteaza: FRANE, design, cauciucuri bune. e mai imp decat sa ai un pc sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 asta vroiam sa explic si eu, mai bine un set de cauciucuri bune, un double bouble, niste crash pad-uri si alte chestii ajutatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 asta vroiam sa explic si eu, mai bine un set de cauciucuri bune, un double bouble, niste crash pad-uri si alte chestii ajutatoare. total de acord. un lucru foarte bun sunt carterele in carbon-kevlar, protejeaza mult in caz de cazatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salutare... sunt si eu proaspat posesor de CBR 900 rr 1999 - SC33 si as dori sa-mi spuneti daca stiti un service serios in care sa-mi faca o revizie capitala la motocicleta. Vreau sa o pregatesc pentru un drum lung si ma intereseaza sa ma pot baza pe rezultatul verificarii. inca o intrebare ...ce stiti despre uleiurile yacco? numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Daca esti din Bucuresti vino la mine la atelier si se rezolva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Daca esti din Bucuresti vino la mine la atelier si se rezolva!!! nu sunt din bucuresti ...sunt din sv dar pot sa ajung daca se merita te rog sa-mi spui si niste preturi eventual un pret orientativ pentru o revizie la 30.000 km. sau un nr de tel si ne auzim... multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 bine ai venit printre noi ..adica printre ei ptr ca eu am dezertat. o revizie capitala priveste toate consumabilele (verificarea sau inlocuirea acestora): ulei + filtru,filtru aer curatat, placute frane, lichid frane, curatat -uns si intins lant, schimbat antigelul cu unul de calitate, verificat jocul in rulmentii de la roti, eventual verificata carburatia si bujiile, cauciucuri noi daca e cazul. nujtu daca am uitat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Mac... nai mai spus nimic de modificarea valvei HTEV! Ne lasi in suspans!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate