ruud914 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 vreau sa stiu si eu care e treaba si despre ce e vorba sa modificati la fireblade eu am 929 cu Powe comander 3.0 si evacuare termignotii galerii + toba finala ! si am schimbat filtru de aer e BMC si harta e facut dynojet impreuna cu evacuare si filtrud e aer noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 e foarte clar ca ceva nu a mers bine la schimbarile facute de voi. marea parte a utilizatorilor 929-954 au renuntat de mult la htev cu beneficii simtitoare. o mica iregularitate la relanti, dar in schimb urca in ture mult mai bine decat inainte. e ca si o evacuare completa..e simplu. PC au montat doar cei care au intervenit asupra admisiei de aer, transformand'ul in airbox sub presiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Dati-va si voi cu parerea..care ii combinati H ca nu inteleg! Urmati pasii ca nu mare link! http://www.cbr1000rr.de/frame.html ----Fireblade SC44---Technik-----H-VIX----si acolo sant niste poze cu o modificare cred pe care nu inteleg la ce foloseste si ajuta!! Editat Februarie 1, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 vorbim exact de inlocuirea acelei valve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Eu asta am priceputo.. Dar cu ce o incuiesc baietii astea....asta era dilema Si care ii faza cu 0', 90', 180' ca in functie de asta se modifica si debitul de aer si cel de evacuare, dupa cum arata in primele scheme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 azi-maine pun poze cu flansa care va inlocui toata magaria aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Si alta chestie...se merita montat Un Power Commander pe un 929? Adica daca is merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 stie cineva de unde imi pot lua niste rimestripe-uri pentru jenti? banda aia rosie ce se aplica pe jenti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 stie cineva de unde imi pot lua niste rimestripe-uri pentru jenti? banda aia rosie ce se aplica pe jenti.... Daca ai pe cineva in Tg Mures, este un magazin pe Str. Gheorghe Doja, nr. 210, se numeste MyMotoTuning, acolo vei gasi ce cauti. Ii poti gasi si pe Y! messenger, cu ID mymotomures Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Este cineva la rubrica accesorii care vinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Daca ai pe cineva in Tg Mures, este un magazin pe Str. Gheorghe Doja, nr. 210, se numeste MyMotoTuning, acolo vei gasi ce cauti. Ii poti gasi si pe Y! messenger, cu ID mymotomures Bafta! problema e ca as vrea ceva de calitate, de alea naspa avem si aici. de la progrip. sunt de calitate? poti sa-mi spui ce marca sunt? au site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) Ia sefu.... /index.php?...reflectorizante Editat Februarie 3, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 da, de la acest user am cumparat un set. chiar ft bune si de calitate. faza e ca nu mai raspunde, deci nu cred ca mai vinde. oricum multumesc, raman dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 problema e ca as vrea ceva de calitate, de alea naspa avem si aici. de la progrip. sunt de calitate? poti sa-mi spui ce marca sunt? au site? Pai pot sa intreb si eu, dar poti sa ii gasesti chiar tu pe messenger, si sa ii intrebi ce vrei tu... mymotomures este ID-ul... oricum, azi pun o intrebare. Aloha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 dau o bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 eu am luat unele pt mine si ma mancat in poponeata sa le montez eu si au iesit k nuca in perete stie cineva pe cineva cu mana buna care monteaza un nr de tel pls pe pm a si am un 954 negru cu galben ce culare sar potrivii dungile pe jenti sugestii baieti 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 logic galbene. vreau si eu rimestripe-uri. cine stie o sursa buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 stiu eu pe cieva care monteaza!!! se ocupa cu dastea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 stiu eu pe cieva care monteaza!!! se ocupa cu dastea!! Eu stiu aici in sfantu gheorghe pe cineva care aduce din germania !!! undeva la 15 EURO Si nu se monteaza cu mana pt ca arata oribil !!!! Exista o porcarie care poate fi cumparat, cu care se monteaza ca lumea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 un nr de tel, o adresa ceva? miltumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Salutare, Multam Domnu' (cu D mare ) Hellicks pentru reclama... mai scadem una din berile alea multe ce tre sa le dai 0723.285.805 - Dan In ceea ce consta benzile de roti, cum le zicem noi peromaneste, in ultima vreme putem zice ca "au evoluat" putin, acum vin cu aplicator direct de la producator. E foarte simplu si le poti aplica singurel acasa. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa citesti instructiunile. Cum o sa vezi si in poze, magazinul nostru comercializeaza de la Progrip si Bikeit si avem diferite culori. In cazul in care nu gasesti culoarea dorita pe raft, imi spui ce culoare te intereseaza si facem rost. Mai multe la telefon. Dan Mai multe detalii http://www.bikeit.co.uk/tyres_product.asp?ID=58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 progrip nu vreau, avem si aici. celalalt cum e? trimiti si ramburs? e de calitate? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 ica_flo : asta e yd de mesanger ii explici ce vrei de la el si el se ocupa cu dastea face si stikere si autocolante!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Si alta chestie...se merita montat Un Power Commander pe un 929? Adica daca is merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate