dukinson Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 exact astaspuneam si eu...doar nu crezi ca ma refeream la poze cu voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 exact astaspuneam si eu...doar nu crezi ca ma refeream la poze cu voi.... dar inca nu avem nici o sigla, nici un logo... nimic... tre sa facem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 facem..fiecare sa vina cu o idee si o supunem la vot... fiecare idee in parte... parerea mea este ca ar trebui sa vedem mai intai cine se baga...sa fim macar 10 persoane. numai de bine fireblade-ri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 mertan, ce are permisul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 mertan, ce are permisul tau? permisul meu nu are nimic. are doar a1 si b.... trebuie si A. --- Mesaj completat în 13 Mar 2008 10:59 -------------o posibilitate... mai pun variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 mertan, ce are permisul tau? E pe cale sa se "tipareasca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 da ai voie sa postezi pe forum daca nu ai permis moto? Hai da repede examenul, si apoi cu grija, ca nu e scooter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 da ai voie sa postezi pe forum daca nu ai permis moto? Hai da repede examenul, si apoi cu grija, ca nu e scooter :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 am si eu o varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 True! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Si la specia umana, e la fel. Si NU, nu sunt misogin. Intotdeauna am spus ca femeile sunt egale... intre ele! Asa asa. Dopeman, tu vorbeste numai in numele tau, ca noi ne consideram mai avansate ca tehnologie, decat femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 nu stiu cum sa va povestesc, cand ma uit la un caine de ex, masculul intotdeauna mi se pare mai frumos, mai mare, mai puternic, mai impunator..... la oameni, ma uit la barbati si nu vad nimic, dac cand ma uit la o femeie frumoasa e altceva. deci imi plac femeile, intelegeti? Sper ca si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) nu stiu cum sa va povestesc, cand ma uit la un caine de ex, masculul intotdeauna mi se pare mai frumos, mai mare, mai puternic, mai impunator..... la oameni, ma uit la barbati si nu vad nimic, dac cand ma uit la o femeie frumoasa e altceva. deci imi plac femeile, intelegeti? Sper ca si voua NU! Noua ne plac motoarele! Ne plac si femeile! Mi-as face griji daca nu ar fi asa. Editat Martie 13, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 daca nu ar fi asa ..te'am vedea la parada gaaaaaaaaaaaaaaaaaay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 motoare si/sau femei...subiect foarte delicat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 stie cineva codul de vopsea pentru galben de la 954 din 2003 nu de alta dar am facut rost de capac de monopost si nu am nimerit vopseaua prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 stie cineva codul de vopsea pentru galben de la 954 din 2003 nu de alta dar am facut rost de capac de monopost si nu am nimerit vopseaua prima data Y-163 P Pearl Flash Yellow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carene Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 HELP.... care pot sa fie cauzele balbaielii la turatii joase? Mai exact: uneori in turatie mica, spre exemplu cand plec de pe loc si dau sa accelerez mai tare undeva intre 2000-3000 de ture mi se balbaie motoru si sunt nevoit sa ma joc din ambreiaj ca sa pot sa-l fac sa mearga cum trebuie. In turatii mari nu face nimic de genul asta si se tureaza foarte frumos, doar la turatie joasa face balbaiala asta...ca si cum ar ramane fara benzina sau ca si cum ar merge in 3 pistoane. Am un sc33 fireblade 1999. pls HEEEEEELLLLP!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 eu cred ca e o sincronizare nasoala la carburatoare. --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 00:21 -------------daca nu stiati .... noi lui asta tre sa ii multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 eu cred ca e o sincronizare nasoala la carburatoare. Ba, sa fiu al dreaku daca nu, tu esti Fat-Frumos. Ai crescut intr-un an cat altii in 7. La anu' te pomenesti ca primesti premiu "Tubulara de Aur" si iti ridica romanashii statuie din carburatoare intruchipand chipul tau. Prea te pricepi la toate, frate. Zi-mi si mie cum reusesti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Hai sa nu ne bagam cu bocancii si in topicul asta, ok? Daca aveti ceva de lamurit, va rog sa o faceti in privat. Multumesc pentru intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 ati vazut noul 'blade? cei de la Honda s'au intrecut pe ei insisi de data asta! Apare in curand si in Romania....nu stiu daca va fi la salon dar reprezentantele de dinafara deja sunt "packed" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 mie nu imi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 din pacate nici mie parca a cazut in mufarina cand era mic dar cine stie poate cu timpul sau cand o sa-l vad live o sa-mi schimb parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate