betzigash Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 am incercat sa desfac eu la un 919, si era lipit, oricat m-ash fi chinuit la rece nu reuseam decat dak-l stricam...deci presupun k trebe incalzit....oricum tre sa existe o modalitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 din pacate sunt capsulate, trebuie mana avizata, altfel risti sa strici farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Am o toba GPR scurta de vanzare in 3 suruburi care se potriveste la 954,la ce s'o mai potrivi nu stiu dar pot masura distanta. pune o poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 pune un film mai bine cu sunet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 pune o poza... Am vandut'o a2a zi dupa ce am pus anuntul,a ajuns pe un 929 si facea senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 pai de ce n-ai pastrat-o tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 pai de ce n-ai pastrat-o tu? tot incerc sa pun poze si nu reusesc.Am pus'o pe a mea si nu facea mare chestie dar pe 929 facea nebunie.De ce?habar n'am oricum nu era prea estetic modelul si eu sunt extrem de atent la detalii mai ales cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 A INVIAT BROSCUTA!!! Multumesc fratelui meu si prietenilor care m-au ajutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 La multi ani, borosz1978! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Am vandut'o a2a zi dupa ce am pus anuntul,a ajuns pe un 929 si facea senzatie. shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 La multi ani, borosz1978! Multumesc pt urare, desi imi vine sa plang, ca mi-am schimbat prefixul !!! Dar tot frumos si voinic am ramas Ma bucur ca ai reusit sa-ti rezolvi problemele cu CBR-ica, parerea mea este ca ai avut mare ghinion. Sa speram ca in viitor o sa ai mai mult noroc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carene Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 felicitari pentru resuscitare.... sa te tina o mie de ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Multumesc pt urare, desi imi vine sa plang, ca mi-am schimbat prefixul !!! Dar tot frumos si voinic am ramas Ma bucur ca ai reusit sa-ti rezolvi problemele cu CBR-ica, parerea mea este ca ai avut mare ghinion. Sa speram ca in viitor o sa ai mai mult noroc !! Si eu inclin sa cred ca am avut ghinion. felicitari pentru resuscitare.... sa te tina o mie de ani.... Multumesc! Eu sper sa-l tina pe viitorul proprietar o mie de ani. O s-o scot la vanzare dupa care ridicam stacheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 de unde fac rost de un suport de numar rabatabil electric pentru ca astia au umplut orasul de camere si senzori de viteza montati in asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 de unde fac rost de un suport de numar rabatabil electric pentru ca astia au umplut orasul de camere si senzori de viteza montati in asfalt nasu infractoru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 se poate construi ceva ..dar este ilegal banuiesc iar daca te prind ai cam pus'o asa ca mai bine inchide gazul putin stiu ca e greu ..dar na .ata ete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 sa nu ajungem ca vecinii, e din ce in ce mai greu, pana la urma o sa ma dau in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 da ..daa...vreu si eu un sistem de rabatat nr electir. si mai am si io o problema. din cand in cand nu mi mai arata kilometraju,adica ramane 0.si nici kilometrii nu i mai masoara.si dupa un timp isi revine,si adauga automat kilometrii pe care i am facut cat indica vitezometru 0.aveti ideee ca sa aiba? io banuiesc un fir slabit da nu stu unde?!. astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Io am avut o problema asemanatoare la Turometru la Sc33 , cand mergea , cand nu mergea, era o problema de la contacte, cositorul a imbatranit si nu mai facea contact ca lumea , iam aplicat un nou punct de cositor si acu mere ca uns!Nu stiu dc e problema asemanatoare da...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Suport de numar rabatabil ajung maine la curte si o sa incerc sa termin 1-2 bucati.Nu complet,trebuie sa ajung sa cumpar butoane,maine sper va dau si un pret de vanzare.Posesorii de fireblade au prioritate:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Suport de numar rabatabil ajung maine la curte si o sa incerc sa termin 1-2 bucati.Nu complet,trebuie sa ajung sa cumpar butoane,maine sper va dau si un pret de vanzare.Posesorii de fireblade au prioritate:)) Asteptam poze. Poate chiar un clip sa vedem cum isi face treaba. Vorba lu` dopeman, o sa ajungem sa ne dam in garaj/curte cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Suporti fara numar.... sau defapt cu numar! Ma abonez si eu la unu daca ii un pret bun!! Editat Martie 22, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 cam asa lucreaza:).Maine pun poze cu ce am reusit sa fac si cu suportul meu(modelu din care ma inspir) Va fi ceva care se prinde cu 2 suruburi din actuator de inchidere centralizata si 2 butoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 esti pe drumul cel bun ehh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate