Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

am incercat sa desfac eu la un 919, si era lipit, oricat m-ash fi chinuit la rece nu reuseam decat dak-l stricam...deci presupun k trebe incalzit....oricum tre sa existe o modalitate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai de ce n-ai pastrat-o tu?

tot incerc sa pun poze si nu reusesc.Am pus'o pe a mea si nu facea mare chestie dar pe 929 facea nebunie.De ce?habar n'am oricum nu era prea estetic modelul si eu sunt extrem de atent la detalii mai ales cu mobra

post-6693-1206102671_thumb.jpg

Link spre comentariu

La multi ani, borosz1978!

:crack:

Multumesc pt urare, desi imi vine sa plang, ca mi-am schimbat prefixul !!!

Dar tot frumos si voinic am ramas :crack:

Ma bucur ca ai reusit sa-ti rezolvi problemele cu CBR-ica, parerea mea este ca ai avut mare ghinion. :rusinica:

Sa speram ca in viitor o sa ai mai mult noroc !!

Link spre comentariu

Multumesc pt urare, desi imi vine sa plang, ca mi-am schimbat prefixul !!!

Dar tot frumos si voinic am ramas :crack:

Ma bucur ca ai reusit sa-ti rezolvi problemele cu CBR-ica, parerea mea este ca ai avut mare ghinion. :crack:

Sa speram ca in viitor o sa ai mai mult noroc !!

Si eu inclin sa cred ca am avut ghinion. :crack:

felicitari pentru resuscitare.... sa te tina o mie de ani....

Multumesc! :crack:

Eu sper sa-l tina pe viitorul proprietar o mie de ani. :crack: O s-o scot la vanzare dupa care ridicam stacheta. :rusinica:

Link spre comentariu

se poate construi ceva ..dar este ilegal banuiesc iar daca te prind ai cam pus'o

asa ca mai bine inchide gazul putin :rusinica: stiu ca e greu ..dar na .ata ete

Link spre comentariu

da ..daa...vreu si eu un sistem de rabatat nr electir.

si mai am si io o problema. din cand in cand nu mi mai arata kilometraju,adica ramane 0.si nici kilometrii nu i mai masoara.si dupa un timp isi revine,si adauga automat kilometrii pe care i am facut cat indica vitezometru 0.aveti ideee ca sa aiba? io banuiesc un fir slabit da nu stu unde?!.

astept pareri

Link spre comentariu

Io am avut o problema asemanatoare la Turometru la Sc33 , cand mergea , cand nu mergea, era o problema de la contacte, cositorul a imbatranit si nu mai facea contact ca lumea , iam aplicat un nou punct de cositor si acu mere ca uns!Nu stiu dc e problema asemanatoare da......

Link spre comentariu

Suport de numar rabatabil ajung maine la curte si o sa incerc sa termin 1-2 bucati.Nu complet,trebuie sa ajung sa cumpar butoane,maine sper va dau si un pret de vanzare.Posesorii de fireblade au prioritate:))

Link spre comentariu

Suport de numar rabatabil ajung maine la curte si o sa incerc sa termin 1-2 bucati.Nu complet,trebuie sa ajung sa cumpar butoane,maine sper va dau si un pret de vanzare.Posesorii de fireblade au prioritate:))

:crack:

Asteptam poze. Poate chiar un clip sa vedem cum isi face treaba. Vorba lu` dopeman, o sa ajungem sa ne dam in garaj/curte cu ele.

:rusinica:

Link spre comentariu

cam asa lucreaza:).Maine pun poze cu ce am reusit sa fac si cu suportul meu(modelu din care ma inspir)

Va fi ceva care se prinde cu 2 suruburi din actuator de inchidere centralizata si 2 butoane.

Link spre comentariu