Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

marea e prea departe ..nujtu daca voi mai ajunge vreodata acolo ..imi tocesc cauciucurile de pomana

undeva mai aproape ..in jurul clujului ..e pista peste tot pe acolo, iar Mihai ne face de ghid :angryfire:

Cu mare placere !!! :angryfire: :angryfire:

ps: chiar daca nu-s prea activ pe forum, sa nu credeti ca nu stau cu ochii pe voi, atent la orice miscare. deci nu scapati de mine :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E bine si la Cluj. Dar eu n-am de facut decat 120 de km. Asa ca o sa dau o tura pe la Mures si vin impreuna cu Hellicks. Sa simt si eu ca am iesit intr-o plimbare. :angryfire:

Link spre comentariu

mie mi se pare cam departe de mine....giurgiu :bigstar:(

nu e departe, ultima oara cand am fost la cj m-am oprit doar pt tzigara, iar la destinatzie eram nerabdator sa ma intorc.....

dak rez pana la data festului cu picioru si motoru....abia astept, poa merem impreuna de pe-aici

bag si 2 poze cu noua imagine, cu "cizma" pan la 00

Link spre comentariu

aoleeeeeeeeeeeeeu

eu cu cine vine? singura??

vreun doritor din timisoara sau imprejurimi??

am avut ocazia sa ma intalnesc azi la oradea cu Coxaru aka Narcis si a spus ca vine si el cu nevasta :bigstar:

si am mai cunoscut un posesor de fireblade azi ..tot din oradea ..cu un blade destul de accesoriat ..evacuare arrow completa cu finala Yoshimura, discuri wave, placute braking, radiala brembo , furtune racing ...si grafica draguta

maine pun 2 poze

Link spre comentariu

Fratilor, va recomand cu MAXIMA CALDURA serviciile de gazduire a fotografiilor oferite de acest site!!

Se incarca foarte repede si se vad la fel de repede. In plus, daca plecati pe undeva si vreti sa aratati pozele tovarasilor, e suficient sa intrati pe net si le vedeti pe toate... :bigstar:

Link spre comentariu

ce vreme aiurea,n o mai suport.o zi cald ,una frig,restu ploaie....

ia fiti atenti....unde duc si io moto sa o puna pe un tester ceva?

sa mi zica exact ce are.are ceva pe partea electrica si cre ca merge si n 3 din cand in cand.

Link spre comentariu

aoleeeeeeeeeeeeeu

eu cu cine vine? singura??

vreun doritor din timisoara sau imprejurimi??

am avut ocazia sa ma intalnesc azi la oradea cu Coxaru aka Narcis si a spus ca vine si el cu nevasta :bigstar:

si am mai cunoscut un posesor de fireblade azi ..tot din oradea ..cu un blade destul de accesoriat ..evacuare arrow completa cu finala Yoshimura, discuri wave, placute braking, radiala brembo , furtune racing ...si grafica draguta

maine pun 2 poze

Vi cu mine ....

Link spre comentariu