mertan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 zenoi... mai baga cateva poze cu motoru tau ca e tare smecher.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 mai oameni buni...hai sa ne intalnim totusi in tara undeva....si ar fii o idee buna sa o facem undeva in centrul tarii macar prima data.... ce conteaza ca suntem 10-20-100 de motoare....cati suntem atatia ne strangem..pe urma poate la anu o sa fim mai multi. asfalt uscat...azi e soreeee si ma plimb.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 cica e in centrul orasului, un hotel studentesc. 700 pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 si eu zic ca tot central undeva ar fi mai bine daca ajungem la 30-40 motoare ..va asigur ca ne distram de numa de povestit avem destule ..iar de simtit bine sunt sigur ca ne vom simti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 eu am spus undeva pe E60, drum bun. propun undeva aproape de bv sau sighisoara. sunt destule pensiuni pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 nu cred ca vor fi 30 de motoare. eu zic ca 15 vor fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 sau ne vedem cu totii pe 1 mai la mare? si acolo ne organizam. interesanta si treaba cu sighisoara. n am f pana acum si de cand ma tot candesc sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Eu zic ca, drept prima intalnire, intrunirea de la BV va fi un bun prilej - un bun inceput. 1. E aproape pentru toata lumea. 2. E ieftin. 3. Putem linistiti sa facem coltul nostru. 4. Va fi usor sa adunam si alti Fireblade-ri care nu stiu de intrunirea noastra secreta... 5. Spectacolul va fi oricum garantat, plus ceea ce ofera organizatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Clar de acord sa facem intalnirea undeva in mijlocul tarii (sa fie aproximativ egala distanta pentru toata lumea). @mertan din pacate eu nu am mai vazut CBR-ul de anul trecut il tin ascuns in grajd la bunica )).Vineri il scot din hibernare ... si am sa ii fac cateva poze Asfalt uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 ar fi bine la intrunirea de la brasov pentru ca e mai misto cum a zis si hlelliks.... care se baga la un burnout roata in roata? sa fim 4 firebladuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 marea e prea departe ..nujtu daca voi mai ajunge vreodata acolo ..imi tocesc cauciucurile de pomana undeva mai aproape ..in jurul clujului ..e pista peste tot pe acolo, iar Mihai ne face de ghid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 La jumatea lu' iunie plec pe afara... si nu vin pana prin 29.... deci nu prind Brasovul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Nu prea am actvat pe topicul asta dar o sa vin si eu ... daca nu intervine ceva grav... orinunde si oricum ati hotara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 bine te-am gasit ranga.... vom face public evenimentul fii sigur. sa mediatizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 undeva in centrul tari ar fi ideal,pt ca ar fi relativ aproape de toti undeva intr-o pensiune sinaia,predeal,busteni oricum mai mult de 200 si ceva sa nu avem de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 marea e prea departe ..nujtu daca voi mai ajunge vreodata acolo ..imi tocesc cauciucurile de pomana undeva mai aproape ..in jurul clujului ..e pista peste tot pe acolo, iar Mihai ne face de ghid Cu mare placere !!! ps: chiar daca nu-s prea activ pe forum, sa nu credeti ca nu stau cu ochii pe voi, atent la orice miscare. deci nu scapati de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Cu mare placere !!! ps: chiar daca nu-s prea activ pe forum, sa nu credeti ca nu stau cu ochii pe voi, atent la orice miscare. deci nu scapati de mine asa sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 eu propun imprejurimile Clujului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Daca ramane Clujul (23-24 mai) MA BAG SI EU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 DA..... e bine si asa.... clujul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 E bine si la Cluj. Dar eu n-am de facut decat 120 de km. Asa ca o sa dau o tura pe la Mures si vin impreuna cu Hellicks. Sa simt si eu ca am iesit intr-o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 eu am vreo 350 de facut ..dar cu cea mai mare placere i'll travel light and fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 eu 390 din iasi si 350 din bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 eu am 250km dar numai pe drum bun, asa ca e ok din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 care vrea sa puna banneru asta la semnatura? pt a mediatiza putin evenimentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate