dukinson Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 a ridicat careva din voi un 900 rr din 1999 pe o roata? se cere un pinion mai mare pe spate sau merge si cu cel din fabrica? numai de bine si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 se ridica fara probleme si cu pinioanele originale, eu o mai ridicam din cand in cand din pura intamplare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 salutare, am schimbat uleiul la "bicicleta" si am un sunet ciudat la ambreaj.... se aude un pacanit neregulat din oala de ambreaj; pacanitul nu este foarte puternic dar l-am sesizat - inainte chiar nu era - sa imi fac griji? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 sunet tipic hondelor....si eu il am...lumea zice ca nu ii bai...sper sa fie asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 urata vreme ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 unde gsesc un service care sa mi verifice instalatia electrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 de ridicat se ridica usor cu 1'a din gaz ...vezi doar sa nu bagi mana prea tare in el instalatia eletrica e f usor de controlat ..depinde ce urmaresti tu acum sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 week-endul asta ploua ghiciti cine sughita glumesc sper ca a inteles toata lumea urata vreme ... NASU, cred ca as putea sa ghicesc din prima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 mac ...am un scurt undeva la instalatia electrica.imi fura curent. cand merge cand nu merge vitezometru.daca am far aprins ,sunt pe frana si mai si claxonez....nu mai am curent aproape deloc.cateodata intrerupe si injectia. clar fura cumva curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 astept si acum sa iasa soarele sa incerc vfr-ul. imi mai ia din durere...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 ma da da cand ai tu vfr-u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 vfr-ul e a unui prieten bun, si ma lasa sa merg cu el pana imi repar motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 un gest frumos din partea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 mda, problema e ca ploua de cateva zile bune........ arata super vfr-ul asta, are carene modificate, toba sub sa etc.... o sa pun si niste poze... ahh. si face un zgomot demential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 mda, problema e ca ploua de cateva zile bune........ arata super vfr-ul asta, are carene modificate, toba sub sa etc.... o sa pun si niste poze... ahh. si face un zgomot demential. vrem si un filmulet sa`l auzim > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 si turele pe ploaie sunt faine...alta abordare...interesant....ture cu revenire si cu baie fierbinte acasa... mie-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) si turele pe ploaie sunt faine...alta abordare...interesant....ture cu revenire si cu baie fierbinte acasa...mie-mi place. Eu cred ca esti sado-masochist de-ti place sa mergi ss-u` pe ploaie. Editat Mai 3, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 se vinde http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto in 4000 o lasa baiatu. nui pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Eu cred ca esti sado-masochist de-ti place sa mergi ss-u` pe ploaie. sa-ti mai spun ca-mi place sa merg noaptea?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 noaptea si pe ploaie fara faruri si o casca low cost sa se abureasca, zic eu ca e cel mai misto........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 sa-ti mai spun ca-mi place sa merg noaptea?.... Nu, te rog, nu! noaptea si pe ploaie fara faruri si o casca low cost sa se abureasca, zic eu ca e cel mai misto........ ...si dupa 2 butelii de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si marmota invelea ciocolata in stalion nu este ca urasti vara si sa te dai cu motoru pe asfalt uscat si la 30 de grade cer senin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 cer senin, cald, fara trafic si undeva in munti pe un asfalt de nota 10......... ce urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate