hummerro Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Va salut cu respect, ma numesc Razvan..si de pe 1 mai sunt si eu fericit detinator de 900rr '96 (919) . nu prea am avut timp sa scriu pe forum..pt ca am avut facultate, sesiune..fara restante..plus ..ca mi-a luat ceva sa citesc 240 de pagini si moto vreo luna nu a avut numar... In pricipiu sunt foarte multumit de motor, am cumparat-o cu toate consumabilele schimbate, nu mi-a facut nici o problema pana acum...am omis sa va spun ca e primul motor (un scuter nu se pune la socoteala..oricum a fost de un mare folos) am facut aproape 2000km fara probleme...doar ca nu ma descurc exceptional cu ea in oras cu pasager...nu ma avantajeaza inaltimea in rest la drum..e destul de confortabila pt un SS .......Va pun niste poze..sper sa va placa..eu unu sunt indragostit de ea...apropo..frate-miu a insistat sa o luam..el merita toate laudele mele . tin sa va spun toturor poseserilor de moto ..sa le stapaniti sanatosi si la cati mai multi km fara nici un fel de incident. Asfalt uscat! Editat Iulie 8, 2008 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Faina! Vopsea originala se vede! Km putini! Ce mai s-o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Kata San vorbeste cu Mac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Cand facem intalnirea faierbleidistilor ....vad ca ne-am mai unmultit(ca iepuri). Hai asfalt uscat cu multe pete de ulei ..... glumeam ...fara pete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Cum cand, la inrunirea de la Brasov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 1000RR, tot fireblade este? Mult noroc cu ea Coxare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) 1000RR, tot fireblade este? Mult noroc cu ea Coxare! Si daca nu e nu primiti si pe mine? Daca ii vorba de asa i pun un actibild cu fireblade si o sa ne imbratisam ca fratii!! Cat despre noroc imi cam trebuie la cat de zvapaiata e.... Da pana la urma gazul e la mine in mana dar si al naibii de repede ajunge in pistoane( cred si eu....8 injectoare ) Editat Iulie 9, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 taci ma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Ironizezi sau glumesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Cand e intalnirea de la Brasov sau unde ati zis ca ne intalnim noi "fraierbledisti" ?? Editat Iulie 10, 2008 de Zeno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 1-3 august din cate stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 La mare careva in seara asta ? ... Buc-> Mamaia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 drum bun sa aveti ms de invitatie dar eu nu pot sa merg ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 abia astept sa ne vedem la bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 abia astept sa ne vedem la bv. Imi dau seama, ca de la TG Secuiesc ai fugit de frica mea !!!! Am reusit sa vb numai cu prieteni tai, cel cu 929rr si F4 !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) daca iau luni permisu vin sigur la brasov,pacat ca nu pot sa raman peste noapte:( Editat Iulie 10, 2008 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu-l lasa ai lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu-l lasa ai lui ce nebun esti dar tu pe magheru nu stii sa mai iesi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu-l lasa ai lui Proasto sambata si duminica tre sa fac $$$ Zbori pe topicu cu kawatroace UMFLATULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Proasto sambata si duminica tre sa fac $$$Zbori pe topicu cu kawatroace UMFLATULE Aschiuta, gura sau capul ta va intra in fundul altuia.. P.s.: ai vazut hancock ? uita-te la el.. @Andrey954 : Pai bre, eu am mai iesit , dar mai rarut.. trebuie sa ma apuc de "slujba" (aka servici/job) Editat Iulie 11, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Imi dau seama, ca de la TG Secuiesc ai fugit de frica mea !!!! Am reusit sa vb numai cu prieteni tai, cel cu 929rr si F4 !! dupa ce-am vazut pozele cu tine langa motocicleta, mi-am adus aminte ca nu a fost o idee inteleapta sa fac glume cu tine si am ales sa o intind de la intalnirea moto de la targu secuiesc, inainte sa apari tu....... apropos, mi-au spus amicii ca ai mers acolo fara motor..... alexutzzz, da-mi nr la ai tai poate reusesc sa-i conving sa te lase sa stai peste noapte, nu cu mine, binenteles....... Editat Iulie 11, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 dupa ce-am vazut pozele cu tine langa motocicleta, mi-am adus aminte ca nu a fost o idee inteleapta sa fac glume cu tine si am ales sa o intind de la intalnirea moto de la targu secuiesc, inainte sa apari tu....... apropos, mi-au spus amicii ca ai mers acolo fara motor..... alexutzzz, da-mi nr la ai tai poate reusesc sa-i conving sa te lase sa stai peste noapte, nu cu mine, binenteles....... Tare,tare:)) N'au nici o treaba,mai intai sa iau permisu ca sunt calare pe carti:D Poate fac ceva si raman vineri+sambata pana seara tarziu,duminica tre sa fiu in bucuresti:( oricum ar fi nu tre sa ratez prima intalnire a posesorilor de FIREBLADE:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 dupa ce-am vazut pozele cu tine langa motocicleta, mi-am adus aminte ca nu a fost o idee inteleapta sa fac glume cu tine si am ales sa o intind de la intalnirea moto de la targu secuiesc, inainte sa apari tu....... apropos, mi-au spus amicii ca ai mers acolo fara motor..... Imi place cum gandesti Am fost nevoit sa ma duc cu masina, pt ca am avut a taietura pe talpa, de n-am putut sa ma tin in scarite !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate