betzigash Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cineva dintre noi a fumat prea muuuuuuuuuuuult dak a vazut motorete inseamna k-a halit ceva ciupercutze-ciup-ciup-ciup.... de fumoar sa vezi ce-a fost la cypress hill..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 dak a vazut motorete inseamna k-a halit ceva ciupercutze-ciup-ciup-ciup.... de fumoar sa vezi ce-a fost la cypress hill..... narghileaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Baieti intrun sfarsit am reusit sa dau mobrita mea, cam cu jale dar am dato, si....mi-am luat un bondar de 1000rr de toata frumusetea Ce bondar, ca-i ditamai vacuta... Prima impresie, ciclistica net superioara la tot ce am avut pana acum Putere ca la prosti Sheaua extrem de tare... In rest ce mai...is extrem de incantat Aa..fabricatie 2005 si 9500km daca or fi originali.... Motrul nu este apsolut impecabil dar pretul pe masura! Editat Iulie 7, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 o alegere perfecta zic io.sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Baieti intrun sfarsit am reusit sa dau mobrita mea, cam cu jale dar am dato, si....mi-am luat un bondar de 1000rr de toata frumusetea Ce bondar, ca-i ditamai vacuta... Prima impresie, ciclistica net superioara la tot ce am avut pana acum Putere ca la prosti Sheaua extrem de tare... In rest ce mai...is extrem de incantat Aa..fabricatie 2005 si 9500km daca or fi originali.... Motrul nu este apsolut impecabil dar pretul pe masura! deci primu lucru care l`am obs la mobra, a fost balamaua de la numar ,frumos miar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am sa pun poze cu, carena fata sa vedeti cum arata ... 300 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 deci primu lucru care l`am obs la mobra, a fost balamaua de la numar ,frumos miar II facut cam rudimentar dar momentan merge... O sa urmeze un suport ceva de numar de la Rizoma cu.... cablu si schimbator de bicicleta pt. o eficacitate maxima a rabatarii numarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 sa te bucuri de ea fra' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Baieti intrun sfarsit am reusit sa dau mobrita mea, cam cu jale dar am dato, si....mi-am luat un bondar de 1000rr de toata frumusetea Ce bondar, ca-i ditamai vacuta... Prima impresie, ciclistica net superioara la tot ce am avut pana acum Putere ca la prosti Sheaua extrem de tare... In rest ce mai...is extrem de incantat Aa..fabricatie 2005 si 9500km daca or fi originali.... Motrul nu este apsolut impecabil dar pretul pe masura! daca nu e secret cat a costat? e super frumoasa. poti sa mi dai si mie niste detalii asupra sistemului de rabatare? si io am incercat cu aceeasi balama,cu actuator (de la inchiderea centralizata) dar nu gasesc un buton sa l actioneze. cel de geamuri nu i dai mpuls sufucient cat sa l rabateze complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Treaba cu inchiderea centralizata nu-i eficienta ca nu are cursa destula sa rabareze numaraul de tot ....doar daca printrun sistem de parghie sa mearga! Butonul nu ar fi problema...tre unu cu trei pozitii si eventul doua relee.. Treaba cu cablul de bicicleta am vazuto pusa in practica, si merge.... Am sa vad ce pot face si am sa pun ceva poze... Cat despre pretul mobrei nu pot sa spun decat ca am luato foarte ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Treaba cu inchiderea centralizata nu-i eficienta ca nu are cursa destula sa rabareze numaraul de tot ....doar daca printrun sistem de parghie sa mearga!Butonul nu ar fi problema...tre unu cu trei pozitii si eventul doua relee.. Treaba cu cablul de bicicleta am vazuto pusa in practica, si merge.... Am sa vad ce pot face si am sa pun ceva poze... Cat despre pretul mobrei nu pot sa spun decat ca am luato foarte ieftin vai,vai ce secretoss ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Asa ma...pune poze din vama sa ne faci in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 adevaratele honde vor avea mereu aceelasi vis....sa devina kawasaki glumesc...(mai trebuia sa scriu?) e frumoasa dar parca culoarea verde nu prinde pe alta marca e ca si cum ferrari ar scoate masiini albe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 adevaratele honde vor avea mereu aceelasi vis....sa devina kawasaki glumesc...(mai trebuia sa scriu?) e frumoasa dar parca culoarea verde nu prinde pe alta marca e ca si cum ferrari ar scoate masiini albe Nu e vina mea ca fostul propietar a vrut`o verde .. urmeaza sa o vopsesc , alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 s-o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Am nevoie de scaritze reglabile pt. 954. Vreun sfat, cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 vai,vai ce secretoss ) Nu , da nu vreau sa creada lumea ca ii o prastie de motocicleta la banii care am dat... Si de aceea evit sa spun ...nu de alt ceva.... s-o folosesti sanatos Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Va salut cu respect, ma numesc Razvan..si de pe 1 mai sunt si eu fericit detinator de 900rr '96 (919) . nu prea am avut timp sa scriu pe forum..pt ca am avut facultate, sesiune..fara restante..plus ..ca mi-a luat ceva sa citesc 240 de pagini si moto vreo luna nu a avut numar... In pricipiu sunt foarte multumit de motor, am cumparat-o cu toate consumabilele schimbate, nu mi-a facut nici o problema pana acum...am omis sa va spun ca e primul motor (un scuter nu se pune la socoteala..oricum a fost de un mare folos) am facut aproape 2000km fara probleme...doar ca nu ma descurc exceptional cu ea in oras cu pasager...nu ma avantajeaza inaltimea in rest la drum..e destul de confortabila pt un SS .......Va pun niste poze..sper sa va placa..eu unu sunt indragostit de ea...apropo..frate-miu a insistat sa o luam..el merita toate laudele mele . tin sa va spun toturor poseserilor de moto ..sa le stapaniti sanatosi si la cati mai multi km fara nici un fel de incident. Asfalt uscat! Editat Iulie 8, 2008 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Faina! Vopsea originala se vede! Km putini! Ce mai s-o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Kata San vorbeste cu Mac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Cand facem intalnirea faierbleidistilor ....vad ca ne-am mai unmultit(ca iepuri). Hai asfalt uscat cu multe pete de ulei ..... glumeam ...fara pete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Cum cand, la inrunirea de la Brasov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 1000RR, tot fireblade este? Mult noroc cu ea Coxare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) 1000RR, tot fireblade este? Mult noroc cu ea Coxare! Si daca nu e nu primiti si pe mine? Daca ii vorba de asa i pun un actibild cu fireblade si o sa ne imbratisam ca fratii!! Cat despre noroc imi cam trebuie la cat de zvapaiata e.... Da pana la urma gazul e la mine in mana dar si al naibii de repede ajunge in pistoane( cred si eu....8 injectoare ) Editat Iulie 9, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate