Cosmin3087 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Imi cer mii de scuze daca am gresit deschizand un nou topic,doar ca nu am gasit nici un topic recent sau vreo postare concludenta in ceea ce priveste un service bun sau cel putin cineva care se pricepe cu adevarat la motoare in micul nostru judet in 2016.Sunt nou atat in ceea ce priveste motociclismul cat si pe acest site deosebit, va rog daca este cineva care cunoaste sa-mi dea cateva detalii la cine sa apelez pentru a pune la punct un yahama r6 inainte de a face botezul.Cu siguranta mai sunt si alte persoane care au nevoie de aceste informatii am tot cautat si intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu ma indruma la cineva serios majoritatea isi mestesugaresc singuri bijuteriile.Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Presupun ca esti din Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin3087 Postat Martie 6, 2016 Autor Share Postat Martie 6, 2016 (editat) Nu,sunt din focsani.E inmatriculata pe AG ma intereseaza aici in oras daca e cineva care se pricepe,daca eram din arges cu siguranta nu era problema un banal service moto Editat Martie 6, 2016 de Cosmin3087 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Nu,sunt din focsani.E inmatriculata pe AG ma intereseaza aici in oras daca e cineva care se pricepe,daca eram din arges cu siguranta nu era problema un banal service moto Pai nu scrie la profil din ce oras esti si de asta am presupus ca esti din Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 cu er6 iti faci botezu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 .Sunt nou atat in ceea ce priveste motociclismul cat si pe acest site deosebit, va rog daca este cineva care cunoaste sa-mi dea cateva detalii la cine sa apelez pentru a pune la punct un yahama r6 ... Iti urez succes, dar aici ai aprins o flama in mediu puternic inflamabil. Ma mir ca n-a bubuit inca )) Daca te intereseaza schimbat de pneu te anunt ca eu mi l-am schimbat saptamana trecuta la o vulcanizare auto iar roata am echilibrat-o singur (gaseti metoda pe youtube). Succes cu R -ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Imi cer mii de scuze daca am gresit deschizand un nou topic,doar ca nu am gasit nici un topic recent sau vreo postare concludenta in ceea ce priveste un service bun sau cel putin cineva care se pricepe cu adevarat la motoare in micul nostru judet in 2016.Sunt nou atat in ceea ce priveste motociclismul cat si pe acest site deosebit, va rog daca este cineva care cunoaste sa-mi dea cateva detalii la cine sa apelez pentru a pune la punct un yahama r6 inainte de a face botezul.Cu siguranta mai sunt si alte persoane care au nevoie de aceste informatii am tot cautat si intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu ma indruma la cineva serios majoritatea isi mestesugaresc singuri bijuteriile.Va multumesc ! Poţi apela la Romică ... are vulcanizare pe Unirea Principatelor, de la Big spre Vâlcele vezi unde e o spălătorie. Îţi poate schimba cauciucul şi echilibra cum trebuie. Pentru altceva, vorbeşti cu el direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin3087 Postat Martie 7, 2016 Autor Share Postat Martie 7, 2016 Multumesc baieti, deci cu vulcanizarea am rezolvat-o poate totusi e cineva care imi recomanda si un baiat valabil pe partea de service.Asfalt uscat numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 Daca nu gasesti aproape de tine, te duci la userul Lucian_M, in judetul Neamt, pentru schimbat/echilbrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 Acum 2 ore, Krimh a spus: deci intreb precum colegul de mai sus: unde se pot echilibra si schimba gumele? Ms. In sat la noi pe centura la Pit Stop, dar trebuie sa te duci cu roata in mana. Mai am nr. de tel al cuiva la Jorasti, daca il doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 Acum 1 oră, Krimh a spus: Esti destept. Cred ca ti-a mai zis lumea, dar nu strica inca o confirmare. E Surubel la BZ, ca idee, care e mai aproape. Oh, stai sa rosesc un pic :))) Pai na, am vazut Vrancea, ce imi e Neamt, oleaca mai incolo Daca ai la Buzau, treaba e clara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 18, 2023 Share Postat Decembrie 18, 2023 Referitor la aerisitor, am reușit să rup și eu unul la un scuter "foarte bine întreținut", oricine o poate păți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Pentru o perioadă nedeterminată, locuiesc în rahatul ăsta de oraș care-i făcut muci de nea primaru’….chiar nu există niciun service moto în Focșani…? Să nu aud de “șurubei” de Buzău, ori alte localități. Strict Focșani. Schimb anvelope și kit transmisie. Cineva, careva….? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate