karpatenwolf Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 sal ! este suma cilindrilor (indiferent de numarul lor ! ) pentru cei care fac misto .... nu este frumos din partea voastra .... sau va-ti nascut "mecanici" sau pe masa ginecologica ati iesit pe motoare speriend doctorii ? si chiar daca aveti masini sau motoare de 15 cil sau 80 de mii de cm/cubi asta nu inseamna ca esti mai "dastept" decit unul care intreaba! am crezut ca asta e un forum unde ne ajutam intre noi si nu unde facem misto unii de altii si ne spargem in figuri ..... de buftea ! Pai daca nu ne-am mai si rade unii de altii ar fi plictisitor forumul.Nu cred ca cineva care face misto o face din rautate .De mine puteti face misto ,nu ma supar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Pai daca nu ne-am mai si rade unii de altii ar fi plictisitor forumul.Nu cred ca cineva care face misto o face din rautate .De mine puteti face misto ,nu ma supar. 1 fara motiv nu are haz 2 eu un mucos de 17 ani cum pot face misto de `mneata care ai..........putea fi tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 ...drep!!! Doar cilindru este "cilindric" nu "cubic"! aici daca ne dam silinta si vrem sa parem chiar destepti, putem specifica ca clindrii nu sunt mereu cilindrici. dar asta e alta poveste.. pusa una peste alta este vorba de suma capacitatilor . numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 (editat) Raspunsul la intrebare a fost dat inca din al doilea post. Restu' sunt " semne si profetzii " ce ne vestesc venirea iernii Editat Decembrie 29, 2006 de AlexLau_81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 ....nu mai poti de ris!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 din ceea ce stiu eu..... se calculeaza..... cam asa aria bazei cilindrului imultit cu inaltimae cilindrului... daca unmotor in 2 pistoane cu diametrul pistonului de 104 si cursa de 58,8 capacitatea va fi: {[(pi x R x R) x h] / 1000 } x Q = capacitatea cil unde pi= ~3.14 R= raza cilindrului (diametrul pistonuli /2)(diametrul= 2R) h= inaltimea cilindrului(cursa pistonului) Q= nr de cilindrii {[(~3.14 x 2704) x 58.8] / 1000} x 2 = ~999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 din ceea ce stiu eu..... se calculeaza..... cam asa aria bazei cilindrului imultit cu inaltimae cilindrului... daca unmotor in 2 pistoane cu diametrul pistonului de 104 si cursa de 58,8 capacitatea va fi: {[(pi x R x R) x h] / 1000 } x Q = capacitatea cil unde pi= ~3.14 R= raza cilindrului (diametrul pistonuli /2)(diametrul= 2R) h= inaltimea cilindrului(cursa pistonului) Q= nr de cilindrii {[(~3.14 x 2704) x 58.8] / 1000} x 2 = ~999 stai ca se gaseste vreunul sa zica ca nu-i bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 ...dar cei, daca este un motor in 4-timpi si are numai 3 cilindrii? Cum imparti timpii? 4/3=1,3(3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 ...dar cei, daca este un motor in 4-timpi si are numai 3 cilindrii? Cum imparti timpii? la intrebarea asta poate sa ne raspunda doar stres hahahahaha hahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 nici nu vreau sa ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Pe cauciuc scrie sa-l umflu la 2.1 atmosfere, dar eu am doua la motor, sa bag in fiecare 2.1 sau impreuna? Acum, nenea Enzo, adica tata lu Ferrari, s-a ghindit sa-si numeasca masinile, mai la inceput, de ex: F 365 GTC4, unde 365 este capacitatea unui cilindru, dar asta e doar numele, motorul un V12 amarit... inmultiti si voi.... dupa care aduceti-va aminte ca e o masina din 1971! ps: pentru pasionati: http://www.ferrariworld.com/FWorld/fw/index.jsp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 ...da, pe masina mea scrie: "V8" "5,2 LITRE MPI" ... V8 = 8 cilindrii in "V" 5,2 LITRE = 5200 cmc MPI = Multi-Point-Injektion MPI am crezut ca inseamna - masina pe injectie Pe cauciuc scrie sa-l umflu la 2.1 atmosfere, dar eu am doua la motor, sa bag in fiecare 2.1 sau impreuna? Acum, nenea Enzo, adica tata lu Ferrari, s-a ghindit sa-si numeasca masinile, mai la inceput, de ex: F 365 GTC4, unde 365 este capacitatea unui cilindru, dar asta e doar numele, motorul un V12 amarit... inmultiti si voi.... dupa care aduceti-va aminte ca e o masina din 1971! ps: pentru pasionati: http://www.ferrariworld.com/FWorld/fw/index.jsp GRESIT!!! daca pe ala din fata scrie 2.1 si pe ala din spate scrie 2.5 atunci trebuie sa bagi [2.1+2.5] / 2 = 2.3 in fiecare cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 la intrebarea asta poate sa ne raspunda doar stres hahahahaha hahahahahaha Ba nu pot sa va raspund,ca nu stiu care-i treaba cu timpii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Ba nu pot sa va raspund,ca nu stiu care-i treaba cu timpii timpii astia m ai obosesc ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Ba nu pot sa va raspund,ca nu stiu care-i treaba cu timpii e simpu...... motoarele in 2 timpi.... functioneaza in doi timpi si 3 miscari, iar motoarel in 4 timpi functioneaza in doi timpi si ceva mai multe micari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 era interesant sa se intrebe cum scoate motorul cu un singur cilindru rotativ atatia cai si daca se masoara in cmc... asta chiar nu stiu si nu mi se pare aberant sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 (editat) GATA mutatzi'l la FUN Alte intrebari de sezon: cati cilindri are un cal putere ? cati centimetri are un cilindru cub ? cate biele are o manivela ? cate compresii are un bar? si nu in ultimul rand, daca traducerea in germana a lu' "arbore cotit" este "copac incovoiat" ? Scuze da' nu m'am putut abtzine ! ce inseamna "timp liber la servici" d'aia se duce tzara asta de rapa ! Editat Decembrie 29, 2006 de AlexLau_81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Pe topicul sata te poti cocosa de ras ;dar sincer nu are ce cauta aici . Sunrem de toata minunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 da daca pui 2 pistoane pe acelasi cilindru care sa mearga cap in cap atunci cati centimetri patrati mai are motorul ala? Ha? da daca il faci cu piston fix si cilindrul mobil?, adica cati cm# o sa aiba atunci? un piston fix si un motor care topaie peste el? Nu e misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 ...dar cei, daca este un motor in 4-timpi si are numai 3 cilindrii? Cum imparti timpii? Motoreta mea are 3 țilindri Âşi 4 timpi! Dar de răspuns!!! Mi-e că-mi prind urechile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 semnale. io mi-am facut la k 100-nu e k al tine, stii. e un nene care chiar le face misto. am ales albe, arata chiar bine de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 semnale. io mi-am facut la k 100-nu e k al tine, stii. e un nene care chiar le face misto. am ales albe, arata chiar bine de tot Fiecare vorbeste pentru el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Fiecare vorbeste pentru el.. poate ajuta pe cineva, mishu canishu cauta semnale. sa mai bag si io 15 randuri cu motoru meu in 6 timpi k asa m-a obligat sindicatu' pisoanelor, sa lucreze in schimburi? ai tu idee cat m-a costat sa bag ambreiaj la fiecare biela? ai idee cum e sa te fure pistoanele? adik acu lucreaza 8, la urmatoru ciclu doar 5? nu stii cum e...si pistoanele se tot fac k lucreaza, da le vad prin fereastra de nivel k stau si joaca table. asa k.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Mie imi plac prajiturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate