Costin FFS Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 salut.as dori sa fac si eu o revizie completa la un can am spyder din 2008 si nu stiu unde sa ma duc.am fost ieri la atvrom la ora 13 si era inchis,lumini stinse, nimeni pe acolo. vreau sa stiu ce service profi pot gasi in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Euronautica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 TNG SUBSCRIU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 si io recomand TNG. ps. vezi? asa-ti trebuie daca ai vrut can-am in loc de moto pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Euronautica este imporator oficial, teoretic au tot ce trebuie pt service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Am vazut niste CanAm-uri la blocurile alea mari de pe Splai colt cu Vacaresti, unde e si reprezentanta Mercedes. Asmita Gardens parca se numeste complexul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Am vazut niste CanAm-uri la blocurile alea mari de pe Splai colt cu Vacaresti, unde e si reprezentanta Mercedes. Asmita Gardens parca se numeste complexul. Acolo e ATVRom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Salut,multumesc pentru recomandare,dar nu am documentatie si echipament pentru acest utilaj" Imi pare rau! Cu respect TNG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 TNG, poti sa imi dai un nr.de telefon? Eventual pe PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Am vazut niste CanAm-uri la blocurile alea mari de pe Splai colt cu Vacaresti, unde e si reprezentanta Mercedes. Asmita Gardens parca se numeste complexul. Acolo este ATVrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Da. Am trecut mai devreme pe acolo, in jur de ora 13:00. Era deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate