alexbit Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Salut, poate te interesează poza. Numai bine! Editat Aprilie 6, 2016 de alexbit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Public shaming? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 stalker much? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Poate ar trebui sa punem mai mult accent pe BMW? Sau pe rotile lui? ...intreb si io )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Imi place ca ambii au cam acelasi echipament: albastru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 (editat) Poate era cu amanta si vede cumva iubita poza... Editat Aprilie 7, 2016 de Disturber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Nu inteleg care e faza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Poate era cu amanta si vede cumva iubita poza... La asta ma gandeam si eu ))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Poate era cu amanta si vede cumva iubita poza... La asta ma gandeam si eu in viata niste riscuri trebuie asumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Nici eu nu am inteles care e treaba cu poza....A explodat cumva mobra? I-au rapit extraterestii dupa semafor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Faptul ca sunt in tenisi amandoi ,aia era ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Eu tot pe bmw ma uit,daca daca )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Extra fantastic, si faci poza si o postezi pe un forum...daca ea era intr-un costum de baie si el in slip si slapi mai merita o poza.Vara cand sunt peste 30grade si eu pedalez in tenisi/pantaloni scurti prin oras mai rar dar na, e alegerea fiecaruia ce poarta in caz ca isi dau de se julesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Moooaaa! Sa li se taie capul si sa li se puna pe sticla mea de vodka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Daca regula spune sa ai casca si ei au casti, nu vad care e problema. Cred ca o sa ies in weekend in chilotii mei cu Superman si cu casca. Si atat. (ce rebel sunt eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Sincer imaginea este chiar faina, ma rog exceptand faza cu echipamentul, dar nu mi se pare corect faptul ca i-ai pus pe un forum public si le-ai scos in evidenta si nr moto. Ma rog,asta este parerea mea. Daca as fi moderator, sincer, as sterge topicul. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Iar daca ai si un tatuaj care sa se vada esti cel mai cool. Uite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Mare smecher este initiatorul! Ca sa nu spun altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Sa va spun o intamplare petrecuta acum multi ani in urma, la semafor un pustan blindat in costum de piele,cizme, vara 40grade asfatul cred ca avea 60, a luat somn, a picat de pe mobra, am oprit masina in intersectie l-am tras pe trotouar.....i-am cumparat o sticla de apa, si-a revenit l-am sfatuit sa nu mai umble pe asemnea calduri asa sau daca o face sa imbrace ceva mai lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 ...sau sa se lase de motocicleala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Nici eu nu vad rostul topicului dar nu este singurul de genul asta .In altele nu sunt si poze dar sunt numarul si presupusa fapta pentru care merita "facut de ris". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Report la topic. Sunt pt stergerea lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Saptamana viitoare ma dau pe o roata in chiloti si cu papuci (dar cu casca in cap, ca vreau sa fiu legal). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Si eu abia asept sa vina caldura ca sa port crocsii bleumarin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Si eu abia asept sa vina caldura ca sa port crocsii bleumarin. Trebuie sa imi cumpar trening nou, ca sa nu ma fac de ras ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate