FlorinSg Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 postati si voi aci daca sunteti din braila ca eu nam cu cine ma plimba pe aci cu motoarele ca smai nou si nu cunosc pe multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 postati si voi aci daca sunteti din braila ca eu nam cu cine ma plimba pe aci cu motoarele ca smai nou si nu cunosc pe multi Posteaza la sectiunea dedicata comunitatilor locale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Salut si bine ai venit in Braila! Din postul tau nu inteleg daca, cauti prieteni in Braila sau in Braila Bai. Oricum ar fi, ne vom gasi fie pe forum sau fie la fantana(asta daca se mai da careva pe vremea asta). Pt inceput am sa te rog frumos sa-ti completezi din datele personale din profil ca sa stim cu cine stam de vorba. Ceva motoare si prieteni ai sa gasesti in Braila, si ne bucuram ca numarul nostru a crescut cu inca un motociclist; un club moto este aproape de infiintare, detalii gasesti tot pe forum.... Te salutam cu farul si-ti uram La multi ani...sa fi sanatos , tu si motorul tau si fara evenimente. BINE AI VENIT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 deja ma gandeam cas singur in braila,am iesit la fantana acu 2 saptamani dar nu era decat un biker cu o yamaha midnight star de 1900 in rest nimeni cel putin cat ma-m mai invartit eu pe acolo na mai venit nimeni acu nu mai ies ca am bagat-o sa o vopsesc pe a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Cel cu care te-ai intalnit la fantana este viceprimarul Tilea Si eu am un motor asemanator cu al tau numai ca al meu e suzuki iar maine plec calare la munte , si azi am facut o tura deci se mai plimba lumea pe vremea asta si in Br Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 ioti ma ca nu stiam de unde sa va iau ,si acu care-mi spune unde sa vopsesc si eu motocicleta ?ca de demontat am demontat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 ioti ma ca nu stiam de unde sa va iau ,si acu care-mi spune unde sa vopsesc si eu motocicleta ?ca de demontat am demontat-o o vopsesti acasa....... habar-nam welcome to forum.... si eu sunt din Braila Bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 Am eu compresor cu tot ce trebuie da nu ma prea pricep cum sa dau cu vopsea sau cu lac nu stiu daca se amesateca sau se da separat si in atelier nu am cuptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 dar la o bere nu iesiti si voi acuma iarna sau intrati la hibernare cu motoare cu tot ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2007 cam plictiseala pe aci prin Braila chiar si pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 cam plictiseala pe aci prin Braila chiar si pe forum tu ai cumparat motocicleta de la Galati de la Catalin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2007 da de la el de ce il cunosti? e baiat de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 da de la el de ce il cunosti? e baiat de treaba da il cunosc.. voia sa faca schimb de moto cu mine.. vorbesc cu el pe mess zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2007 da da ,si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 care stie cat se ia sa vopsesc o motocicleta si unde ,haideti nu fiti rusinosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exil Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Si eu sunt din Braila. Cand o sa am 700-800 lei o sa va cer un id de mess al cuiva din BR sau GL care vinde motorete Piaggio la pretul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 care stie cat se ia sa vopsesc o motocicleta si unde ,haideti nu fiti rusinosi vreun milion jumate te costa... si eu tot din braila sunt, sper sa ni te alaturi in clubul moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 vreun milion jumate te costa... si eu tot din braila sunt, sper sa ni te alaturi in clubul moto din care Braila esti tu, ca eu nu te-am vazut! Ai motocicleta? Mergi cu ea? Ca la profil ai o poza facuta la Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi 5 Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 din care Braila esti tu, ca eu nu te-am vazut! Ai motocicleta? Mergi cu ea? Ca la profil ai o poza facuta la Galati. zice clar ca nici permis nu are deocamdata ................doar fan moto si pasager ..cu timpu cine stie....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) din care Braila esti tu, ca eu nu te-am vazut! Ai motocicleta? Mergi cu ea? Ca la profil ai o poza facuta la Galati. motociclisti sunt doar cei pe care ii vezi tu?! sunt din braila, membra in braila bikers club, da, nu am motor,nici permis, sunt pasagera, dar am facut mii de km pe motor, ador motoarele si in curand o sa fiu si eu "motociclista". Editat Martie 18, 2007 de bunny_rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 din care Braila esti tu, ca eu nu te-am vazut! Ai motocicleta? Mergi cu ea? Ca la profil ai o poza facuta la Galati. Frumuselule nu te lua de membri clubului ca nu e frumos.Bunny_rider este pasionata de motociclete cum rar am vazut si merita sa fie membra in club, cu sau fara permis sau motor. Daca te intereseaza cauta-ma la Eurocar , Edi ma numesc si lamurim tot ce este neclar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Ce repede te aprinzi Edi, belbody doar a intrebat.. ! Belbody, bunny_rider este din Braila, face parte din BBC Si.. nu te lega de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi 5 Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 motociclisti sunt doar cei pe care ii vezi tu?! sunt din braila, membra in braila bikers club, da, nu am motor,nici permis, sunt pasagera, dar am facut mii de km pe motor, ador motoarele si in curand o sa fiu si eu "motociclista". care e treaba cu clubu asta?............unde e ?mai accepta membri ?sau tre sa ai super motoare sa intri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 din care Braila esti tu, ca eu nu te-am vazut! Ai motocicleta? Mergi cu ea? Ca la profil ai o poza facuta la Galati. Uite, vezi Belbody, de aia ti se ard placile de baza ....nu esti nici cooperant, nici ingaduitor si nici prietenos. Bunny i-a dat un raspuns, a vrut sa-l ajute, iar tu ... gata sa o musti! decat sa va mai bine Mai bine vin-o in clubul nostru si nu mai arde gazu de pomana prin Cehia. Ironia face ca Bunny sa vorbeasca chiar din exprienta....nu a ei personal ci a prietenului ei....cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 motociclisti sunt doar cei pe care ii vezi tu?! sunt din braila, membra in braila bikers club, da, nu am motor,nici permis, sunt pasagera, dar am facut mii de km pe motor, ador motoarele si in curand o sa fiu si eu "motociclista". ce sariti fratilor asa? am intrebat doar... n-am comentat nimic, am crezut ca are motocicleta, merge cu ea si n-am vazut-o eu, (adica oi fi eu mai chior...) chiar nu vreau ca peste un an sau doi prietena mea sa fie singura motociclista din Braila.... Uite, vezi Belbody, de aia ti se ard placile de baza ....nu esti nici cooperant, nici ingaduitor si nici prietenos. Bunny i-a dat un raspuns, a vrut sa-l ajute, iar tu ... gata sa o musti! decat sa va mai bine Mai bine vin-o in clubul nostru si nu mai arde gazu de pomana prin Cehia. Ironia face ca Bunny sa vorbeasca chiar din exprienta....nu a ei personal ci a prietenului ei....cred pai nu-l ard de pomana... e pentru un tel nobil... o capra noua! p.s. in viata civila (haha) sunt foarte cooperant, prietenos si ingaduitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate