The Mentalist Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Deja o dati in penibil. Inchide cineva mizeria asta, dat fiind faptul ca nu mai e vorba de accidentat cam de la prima pagina?! Esti invidioasa ca avem vedete noi pe forum, Georgeta Starleta si RomIoana Campioana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Georgeta e MILF.. Si ce sa vezi ... Have a mutual friend. O vecina de cartier si colega de generala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Eu zic ca dupa ce isi revine baiatul(am uitat cum il cheama) sa ne strangem cu toti si sa bem o bere. Ne primiti? bah ce naiba, doar nu suntem de la vaslui, sa facem cunostinta mai intai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Good guy Starcream, a gasit metoda sa le inchida gura! Smart move, bro! Si eu era sa mi-o fur de cateva ori ca respectivul. Bine, singura diferenta e ca nu aveam 10 ani experienta, slickuri, permis de italia si alte detalii. Clar nu e amuzant, si clar ti se poate intampla cand te ia valu'. Da' cumva ma indoiesc ca daca doamne fereste...apropiatii ar fi stat pe forumuri la polemici cu necunoscuti. @apropiatii omului: voi sunteti din aia care isi roaga prietenii sa le dea like la poze, nu? PROTIP: profilul de FB poate fi facut privat Editat Aprilie 20, 2016 de jinxy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 bah ce naiba, doar nu suntem de la vaslui, sa facem cunostinta mai intai Am zis-o la plesneala in ideea ca poate se mai linisteste tarata in ei,dar nu merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 PROTIP: profilul de FB poate fi facut privat too damn late Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 20, 2016 Admin Share Postat Aprilie 20, 2016 Daca intervin noutati cu privire la accident dati-mi de stire si redeschid topicul, pentru vrajeala va rog sa va mutati la "fun" sau "social/politica" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate