mihai24 Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 O motocicleta cu nr de Bv,daca stie cineva » Post actualizat in 23 Apr 2016 14:48 In dreptul benzinariei petrom de la potigrafu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 http://radioconstanta.ro/2016/04/23/accident-de-motocicleta-pe-dn1-intre-bucuresti-si-ploiesti-traficul-este-ingreunat/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 de pe facebook "BV 77 WEE moto bmw trantit, motociclistul pe picioarele lui, drive safe!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Am vazut si eu urmarile accidentului cand ma intorceam de la Smaeb. Din cate am putut observa, soferul a vrut sa intoarca pe linia dubla continua si nu s-a asigurat. Nu l-am vazut pe motociclist, era doar politie si pompieri la fata locului (plus vreo 2 motociclete oprite pe dreapta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 De pe grup FB - Info Trafic Bucuresti si Ilfov* ca asa e frumos. de pe facebook "BV 77 WEE moto bmw trantit, motociclistul pe picioarele lui, drive safe!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Este un Vstrom 650 alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 http://www.romaniatv.net/accident-grav-pe-dn1-un-motociclist-a-fost-lovit-de-o-masina_288457.html#n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Soferul Fiat-ului a intors brusc, fara sa se asigure si "nu l-a vazut". Ovidiu este acum internat la Brasov cu rotula sparta si mana rupta. Sa speram ca nu mai apar si alte probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Nasol de daca e rotula sparta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Din pacate va urma o perioada lunga si dureroasa de recuperare . Bafta si recuperare cat mai usoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate