theos_ Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Salut. Vreau sa scurtez o toba ale carei capete nu sunt prinse cu nituri (asa cum sunt prinse majoritatea). A mai scurtat cineva o toba de acest gen ? Nu vreau sa cumpar alta deoarece a fost dedicata modelului de motocicleta pe care il detin si se potrivesc bine toate imbinarile (galerie-teava intermediara-toba) Este prea mare pentru gusturile mele. Stiu ca a fost gandita de niste ingineri pentru a evacua gazele corect dar.... e prea mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 (editat) O tai ca pe celelalte. Din partea unde se termina nu pe unde intra teava. Si apoi ii pui o tabla din dabla cu pop nituri dai găuri cu bormasina. E super simplu. Editat Aprilie 30, 2016 de MassimoWest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2016 Autor Share Postat Aprilie 30, 2016 Ai vazut o toba ca asta desfacuta ? Are capacul de la iesire un guler pe interior in care sa prind nituri ? Multumesc pentru raspuns ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Pare a fi prinsa cu silicon ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2016 Autor Share Postat Aprilie 30, 2016 Aceea este o garnitura de cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Teo nu mai bine iei tu alta si iti bati joc de aia? Eu zic ca iesi mai ieftin si mai bine .. am eu un Miv .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Garnitura aia de cauciug iese ? Eu tare cred ca e mastic siliconic acolo, but ... tu ai toba si vezi mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 dpv estetic, toba arata bine, cotul e prea lung, si curbura prea dreapta. nu se integreaza cu liniile motocicletei. e pacat sa strici asa o finala, cauta altceva, sau nah...daca e placerea ta sa mesteresti...go for it. vei invata din experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Uita-te pe unde ies gazele, cam la 5 cm in interior ai un imbus, desfa-l si pe urma trage capatul de metal afara din tubul de carbon. Pe urma te prinzi imediat, o sa ai nevoie de un cordon de sudura pe sita din interior, ea tine capetele impreuna. Cea mai eleganta solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 din moment ce este speciala pt motorul tau, daca o tai nu mai e speciala pentru motorul tau, te-ai pi*at in toata ingineria care s-a pus in fabricarea ei. cauta sa iti cumperi alta si apoi o vinzi pe asta. ia uite ce ofera ebay it: http://www.ebay.it/itm/Suzuki-GSXR1000-GSX-R1000-K5-K6-WVB6-Auspuff-Schalldampfer-Endtopf-Exhaust-/322062811150?hash=item4afc70800e:g:Z6IAAOSwJb9WriXF http://www.ebay.it/itm/Speed-Pro-MotoGP-Megacone-1B-GSX-R-1000-K5-K6-BJ-05-06-WVB6-mit-EG-ABE-/381189095763?hash=item58c0a40153:g:ejgAAOSwBLlU~~nr http://www.ebay.it/itm/Suzuki-GSX-R-1000-K5-K6-GSXR-1000-echappement-Silencieux-origine-/381609665454?hash=item58d9b563ae:g:cAwAAOSwGotWskq1 http://www.ebay.it/itm/Terminale-scarico-arrow-in-titanio-e-carbonio-per-gsxr-1000-k5-k6-/222101371285?hash=item33b645f995:g:hmUAAOSws4JW7820 merita sa strici toba aia cand cu banii care ii iei pe ea iti iei un model scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Salut @theo, inteleg ca nu iti place cum arata insa, parerea mea este ca nu toba este problema ci galeria/cotul. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Nu scurta cotul, pare cam apropape de bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 30, 2016 Autor Share Postat Aprilie 30, 2016 Mai am o toba ovala, mica (scurtata) pe care am avut-o montata dar are niste julituri. Doream ca jumatatea ramasa din scurtarea tobei prezentate mai sus s.o inlocuiesc cu cea zgariata. Asta e prea mare si asa impuscam doi iepuri dintr-o lovitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Ce ai? Tu nici nu cunosti numele ... Teo nu mai bine iei tu alta si iti bati joc de aia? Eu zic ca iesi mai ieftin si mai bine .. am eu un Miv .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Ce ai? Tu nici nu cunosti numele ... Ai facut o remarca de te kaci pe tine ... iti dai seama ... nu e miv e mivv .... omul a inteles despre ce este vorba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 Va multumesc tuturor pentru reply-uri.O sa mai analizez treaba cu cotul ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 4, 2016 Autor Share Postat Octombrie 4, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 ai scurtat-o de au luat-o dracii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Daca e ceva ce urasc mai mult decat tobele scurtate: tobele foarte scurtate. O suna bine, dar... trebuia sa o lasi si tu la o lungime de-un cot macar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 arata ca fanu acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 4, 2016 Autor Share Postat Octombrie 4, 2016 Arata mai bine scurtata, suna mai bine scurtata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Urla acum de o gasesc draci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Aveai si doua posibilitati de rebranding daca scurtai si ornamentul. Mic sau Micro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Aveai si doua posibilitati de rebranding daca scurtai si ornamentul. Mic sau Micro ) noua colectie de toamna krakrapovichu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 arata ca fanu acum. de acord ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate