h4mM3r00 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Daca mai e loc ma bag si eu daca scot soba din service pana atunci. Un numar de telefon ceva sau grup pe watsup sau facebook pentru organizare este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 sambata dimineata la ora 9, la OMV baneasa. nu e nevoie de grupuri pe facebook. wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 E intrunirea Black Helmets wk asta Ăștia cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Intrebam in principiu ramane da, azi incerc sa ajung la service sa vedem cum se prezinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 sambata dimineata la ora 9, la OMV baneasa. nu e nevoie de grupuri pe facebook. wtf Unde e bre omv-ul asta? La ora asta nu-mi vine in minte nici un omv intre miorita si otp. Si am baut doar o tuica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Probabil că se referă la cel de pe Aerogării, pe stânga cum cobori pasajul Băneasa și mergi spre intersecția cu DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 da, ala e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 (editat) Nu pot sa zic ca nu am ras! P.S. E posibil sa mai iasa si altii sambata, dar eu as face mai multe curbe, gen Buc-Ploiesti-Poiana Varbilau-Valeni-Cheia-Poiana Brasov-Rasnov-Paraul Rece-Predeal-Brasov-Siriu-Valeni-Buc sa stim ca am iesit din casa! Dar fara incepatori si scuteristi... eu zic ca nu esti in grupul care trebuie....sau poate .....vrei cu scuterul!!!!! omul a scris CLAR.......TURA LEJERA!!!!! Editat Mai 16, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Da,am inteles, dar sunt mai multi care citesc pe aici si daca prognoza arata bine o sa vrea sa invarta roata in we, deja primesc mesaje. Deci chiar daca nu plecam cu grupul asta sa se stie ca o sa mai existe optiuni. P.S. Oricum cu Zahei nu ma duc ca am auzit ce toba si-a pus pe Aprilia si nu vreau sa ma opreasca militia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 se stie, cu ambreiajul tras pe langa militie! » Post actualizat in 16 May 2016 18:24 Vreme buna sa fie si as merge si eu cu restul melciilor ui Zahei... daca iese cum trebuie aduc si un amic cu un majesty 400 ca sa nu fie baxxter singurul pe WC. Astept joi sau vineri pentru o prognoza meteo mai clara. e de la sine inteles ca daca vremea e neprietenoasa nu mai iesim nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 In weekend plec si eu pe traseul buc>ploiesti>gageni>poiana varbilau>valeni (aici ma intalnesc cu un prieten incepator)>cheia>rasnov (aici sper sa ma intalnesc cu un alt prieten cu care o sa facem un mic traseu prin zona)>bran>rucar>campulung>targoviste>buc. Inca nu stiu daca sambata sau duminica, dar daca e careva interesat voi anunta din timp. Stilul de mers e setat pe modul plimbare. "Reisarii" sa se lipeasca la alte grupuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo Vodita Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 tot traseul intr-o singura zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Zahei, eu voi veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 esti binevenit. sa-ti iei dopuri de urechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 nu prea ies cu motocicleta pe strada, dar sambata asta vreau sa invart putin roata. n-am idee incotro vreau sa merg, dar banuiesc ca o sa merg pana la brasov si inapoi, dus pe sinaia, intors pe cheia. mers lejer, incet pe drum drept, normal pe curbe. incepatorii sunt bine veniti daca asculta ce li se spune. La cat metal ai in tine .... Mare grija la MAGNETII de pe centura la SACELE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 18, 2016 Autor Share Postat Mai 18, 2016 doamne ajuta, mi-am pus magneti pe rezervor, ca sa pot sa ma aplec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Ianachim se referea la Magnetii cu o culoare speciala. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 deocamdata prognoza arata rau pentru bucuresti, ploaie de dimineata si pana la pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Se cam concretizează prognoza cu ploaie pentru sâmbătă din păcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Si eu cred ca plimb ascutitoarea la o tura mai lunga prin tara. Ca si Baxxter, sunt mai sperioasa si cand vad prea multi uameni la un loc, o tai sa ma ascund sub o piatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorinnn Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Salut, daca mai aveti loc pt un incepator si e vremea buna, as dori sa particip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 (editat) din cauza vremii, traseul se modifica dupa cum urmeaza: bucuresti - fundulea- lehliu - calarasi - slobozia - urziceni - bucuresti. 300 km, mai mult decat suficient pentru o tura de placere. deocamdata prognoza meteo arata bine pe sud-est. locul de intalnire se schimba, la OMV pantelimon, la intersectia sos pantelimon cu sos. iancului. ora ramane aceeasi, 9 dimineata. verificati va rog si maine dimineata inainte de plecare threadul, daca apar schimbari meteo. Editat Mai 20, 2016 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 sorry guys, biletul de voie pt weekend-ul asta s-a anulat. asfalt uscat si distractie placuta celor care vor invarti roata. ne vedem cu alta ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) Poate ca ar fi mai bine Duminica. E doar o idee... Editat Mai 20, 2016 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate