netrox Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 unde e zona asta?f tare Transfagarasean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Transfagarasean ahaa...atunci stiu zona am fost de multe ori nu am recunocut locu din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinfoil Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Salut, motociclisti clujeni! Sint si eu clujean, dar plecat de multa vreme. In ianuarie am fost acasa pentru prima oara din vara lui '89! Atasez si eu o poza cu motorul meu. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Salut, motociclisti clujeni! Sint si eu clujean, dar plecat de multa vreme. In ianuarie am fost acasa pentru prima oara din vara lui '89! Atasez si eu o poza cu motorul meu. Numai bine! frumos motor ai .pacat ca nu-s si eu asa departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Noua mea mobra, din '95, 43.000 km, ABS, coburi, tankbag, incarcator special bmw, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Noua mea mobra, din '95, 43.000 km, ABS, coburi, tankbag, incarcator special bmw, S-o folosesti sanatos, sa aveti parte de drumuri bune si fara incidende....vorba aia: sa ai noroc de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Pfuiii, super tare cand pleci in inconjurul lumii? Sa o stapanesti sanatos Va prezint si noua mea iubita "Bee" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 un obsedat domle ,un obsedat ,sigur va potriviti la dimensiuni acu,da stop cu leduri are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Va prezint si noua mea iubita "Bee" Bafta multa...dar Hornetul asta parca nu are valente enduro...? Unde e BMW-ul mult asteptat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 S-o folosesti sanatos, sa aveti parte de drumuri bune si fara incidende....vorba aia: sa ai noroc de ea! Multumesc mult, la fel iti doresc. Pfuiii, super tare cand pleci in inconjurul lumii? Sa o stapanesti sanatos Va prezint si noua mea iubita "Bee" Sa o folosesti sanatoasa si tu! un obsedat domle ,un obsedat ,sigur va potriviti la dimensiuni acu,da stop cu leduri are? Nu are dar cand se arde becul din spate o sa ii pun si delea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Noua mea mobra, din '95, 43.000 km, ABS, coburi, tankbag, incarcator special bmw, Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 http://tinypic.com/player.php?v=2u9pdtv&s=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) E fostul motor lui Marc? Editat Martie 25, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 E fostul motor lui Marc? Mobra asta a fost adusa din Germania de la ceva reprezentanta, a fost rulata 5k km in Ro si acum e la mine. Si de la cine am cumparat motorul nu il cheama Marc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 fain utilaj dar sub 50k km pe un touring din 95? cumparat de la un batranel? folosit doar in 2 weekenduri pe an? iubesc piata motoarelor. vreau si eu un gpz 750 turbo din '83 sub 8.000 km. pe mobile se rezolva probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 fain utilaj dar sub 50k km pe un touring din 95? cumparat de la un batranel? folosit doar in 2 weekenduri pe an? iubesc piata motoarelor. vreau si eu un gpz 750 turbo din '83 sub 8.000 km. pe mobile se rezolva probabil. Mult succes si inspiratie iti doresc in alegerea viitoarelor motociclete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 fain motor. sa-l stapanesti sanatos si sper ca vi la sala azi sa il vad mai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 fain motor. sa-l stapanesti sanatos si sper ca vi la sala azi sa il vad mai aproape da, da , cu incepere de la ora 19.30 o sa fim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Bafta multa...dar Hornetul asta parca nu are valente enduro...? Unde e BMW-ul mult asteptat? Vine si beemer-ul pana in vara, acum e prin Italia pe undeva , insa curand va fi la mine si atunci am sa va invit la o excursie sa il inaugurez , berea va fi din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Foarte tare mobra lu` Dan....a fost punctu` de atractie al serii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 BMW F650CS Scarver, an 2003, 41 k km, cu noul look. Yamaha XT600E, an 1997, 31 k km, cu look-ul cau care ii sta cel mai bine...adica plina de noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 felicitari pentru alegere yzu-le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Sa le folosesti sanatos cat mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Merci de aprecieri. Va salut! Mesaj completat BMW-ul asa arata inainte...pt cei care nu il cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Cu asa schimbari no sa te mai cunoasca nimeni. Forta e cu tine Editat Martie 29, 2010 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate