someone_else Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Am venit si eu cu Cleopatra. Parca nu imi mai vine sa ma dau jos de pe ea. Asfalt uscat si vara lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 sa mai pun si eu o poza-doua! am cam uitat de ea,ca-s mandru de ea! mai are cineva in cluj (si nu numai) IFA BK350? daca da,sa faca bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criofix Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 ... si eu cu ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Salutare, Uite-o si pe suzi a mea.. este un gs500E din 94 am cumparat-o de 2 luni pana acum s-a comportat exemplar, avem deja cateva amintiri dragute impreuna. Oare mai sunt pe forum alti posesori de gs in cluj? ca am vazut inca pe cativa..suntem deja 2 care am format un "club al gs-istilor clujeni" si asteptam si alti membri pentru a schimba impresii si a ne ajuta reciproc.. si evident de a iesi la plimbari F misto ca a venit vara se vede cate motoare frumoase sunt in cluj Pacat ca am ratat intalnirea... am avut niste examene pe atunci, sper sa ne vedem la urmatoarea manifestare de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 new guy in town cel putin in materie de moto ... pe scurt SUZI GSXF750 sosele uscate! Peti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariGeo Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Salut! Am aparut si eu nu de prea mult timp printre voi . De fapt am fost mereu dar fara "cal" Acum a venit si "calul".........asta e Vira Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dtarba Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 sa mai pun si eu o poza-doua! am cam uitat de ea,ca-s mandru de ea! mai are cineva in cluj (si nu numai) IFA BK350? daca da,sa faca bine. minunat motor .. din pacate nu l-am vazut niciodata pe strada sau la intruniri ce zici .. nu-l aduci odata joi la Hit in Faget ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Pai daca voi v-ati postat deja motoarele atunci hai ca postez si eu motorul meu.Asta era motorul meu anterior cu acel nou inca nu am poze dar promit ca va veni.Poza va fi facuta special pt sefu de la seth.Ca tot ma tachhineaza. Pai daca voi v-ati postat deja motoarele atunci hai ca postez si eu motorul meu.Asta era motorul meu anterior cu acel nou inca nu am poze dar promit ca va veni.Poza va fi facuta special pt sefu de la seth.Ca tot ma tachhineaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noreason Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Salutare, va prezint si eu Vulcanul. Multa bafta si sper sa ajung si eu pe la Hit daca se mai tin intruniri. Ceva propuneri pt trasee/excursii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) minunat motor .. din pacate nu l-am vazut niciodata pe strada sau la intruniri ce zici .. nu-l aduci odata joi la Hit in Faget ? inca nu doarme.imi trebuie o cruce cardanica,si nu gasesc. are niste dimensiunu ciudate.nu stiu ce ma fac fara cruce. actuala e foarte uzata.a mai fost rectificat,dar nu a tinut . dar va iesi intr-o zi pe strada,la hit faget.... Editat Iunie 24, 2007 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ESZTER Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 my moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Pt un inceput Voi mai face si alte poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 am si eu cateva poze cu motoru meu si am zis k le trantesc aici . Pt cultura voastra generala e un Kawasaki EN500 din '94 si sunt foarte multzumit de el. asta e chiar in ziua cand am cumparat-o... heheheheeeeeee . Sper sa va placa pozele mele.... Mi-ar placea sa vad si eu mai multe poze cu motoarele voastre. V-am tzucat, drumuri bune sa avetzi !!! --- Mesaj completat în 30 Jul 2007 20:55 ------------- Salutare, Uite-o si pe suzi a mea.. este un gs500E din 94 am cumparat-o de 2 luni pana acum s-a comportat exemplar, avem deja cateva amintiri dragute impreuna. Oare mai sunt pe forum alti posesori de gs in cluj? ca am vazut inca pe cativa..suntem deja 2 care am format un "club al gs-istilor clujeni" si asteptam si alti membri pentru a schimba impresii si a ne ajuta reciproc.. si evident de a iesi la plimbari F misto ca a venit vara se vede cate motoare frumoase sunt in cluj Pacat ca am ratat intalnirea... am avut niste examene pe atunci, sper sa ne vedem la urmatoarea manifestare de genu asta nu ai cumparat-o cumva de la d-l Haller din Carei....? Cred k da pt k seamana izbitor... Am vrut sa iau eu matorul asta , dar pana la urma am ales un Kawasaki EN 500, uite-l : ...si asta cred k e motorul tau (o paza facuta de mine , acu vo 3 luni in Carei) PS: dak cumva gresesc imi cer scuze, era doar o constatare... drumuri bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Sa mai pun si eu vreo 2 poze cu albinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) ale noastre: Editat Iulie 31, 2007 de paul_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viyes Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 A mea Virago 535. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 comuniste dar fiabile.din salariul de muncitor atatea am reusit sa achizitionez. mai mult nu m-am intins inca ,doar cat mie plapuma din portmoneu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 asta nu ai cumparat-o cumva de la d-l Haller din Carei....? Cred k da pt k seamana izbitor... Am vrut sa iau eu matorul asta , dar pana la urma am ales un Kawasaki EN 500, uite-l : ...si asta cred k e motorul tau (o paza facuta de mine , acu vo 3 luni in Carei) PS: dak cumva gresesc imi cer scuze, era doar o constatare... drumuri bune!!! nu e acelasi, al lui Attila are manetele imitatie de carbon . si el a luat-o din germania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Fain motor Judas , chiar daca ii comunista , vad ca ii ingrijita. O sa pun si io ( daca nu uit ) ceva poze cu "tricicleta" mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Daca toata lumea si-o pus poze cu motoarele lor m-am gindit sa pun si eu ca doar asa se face nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) Da si tu anunt pentru garaj, ca am auzit ca vin viituri. sau ai invatzat-o si pe asta sa inoate? Ca si a mea stie de atunci! Frumos transalpul oricum, ca nou! sa-l stapinesti sanatos! Editat August 9, 2007 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate