nuka Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Baieti, ne-am intersectat in vama, am vrut sa cobor, eu eram in masina ma intorceam de la Bansko de la ski...Si am vazut un grup de motoare foaaaarte diferite...)))) hahaha...si am zis..ma, i-oi cunoaste, nu i-oi cunoaste? Mai bine nu tin grupul in loc aiurea sa cobor sa nu stiu pe nimeni sa se uite astia la mine ca niste curci...)))...lasa ca vad io cand ajung acasa...si am vazut.. Hai salutare, si la multi ani la toata lumea, ce de mult n-am mai fost pe-aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Bravo de o mie de ori!!!!!!!!! A-ti facut o treaba super!!!!!!!!! Din partea mea am sa v-a daruiesc la fiecare in parte cite un buchet de tradafiri...fara nici un fel de semnificatie. Sa fiti sanatosi si sa mai face-ti. Multam pt flori , data viitoare hai si tu cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 bai fratilor, da' ati fost voi in bulgaria si n-ati adus o reteta de muraturi, castraveciori, ardei...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anaximada Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 ar fi venit baietii nostri cu multe de-acolo dar nu cu muraturi. Si nimic acru, va asigur:) Atmosfera de primavara lasase loc de promenada celor mai alese exemplare feminine bastinase. Au cu ce se lauda vecinii nostri, nu ma mir ca nu s-au ingramadit si ei pe la noi in plimbare:) Eu si cealalta fata din grup am incercat sa nu fim cotoroante, am mers ba in spatele grupului, ba in fata, sa nu se jeneze nimeni sa se uite si sa...pofteasca Nu stiu de ce...dar cred ca or sa recidiveze foahahaharte repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 mie nu prea mi-au placut bulgaroaicele din motive ca: nu aveau bulane bulanoase , deci ce-i aia 2 scobitori si fund nema? nu frate, fitze si iar fitze tot romancele noastre care erau in vizita aratau mai ghini btw, aici am vazut pe cel care ne filma de la o televiziune bulgara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 privind printre fulgiiiiii de nea de afara + plescaiala imi vine sa zic BOGUDARE ptr vremea de ieri chiar pare de necrezut ca ieri ieram in balgaria cautand o faimoasa salata traditionala si ascultand un fellow biker facand ca puiul de gaina ptr o portie de mancare chinezeasca la casoleta. traiasca libertatea internationala jos globalizarea. vineri la etrusco?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 mie nu prea mi-au placut bulgaroaicele din motive ca: nu aveau bulane bulanoase , deci ce-i aia 2 scobitori si fund nema? nu frate, fitze si iar fitze tot romancele noastre care erau in vizita aratau mai ghini bah unde draq te-ai uitat u la fetele depe afise ? ) erau unele chiar bune si nu din romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 mie nu prea mi-au placut bulgaroaicele din motive ca: nu aveau bulane bulanoase , deci ce-i aia 2 scobitori si fund nema? nu frate, fitze si iar fitze tot romancele noastre care erau in vizita aratau mai ghini btw, aici am vazut pe cel care ne filma de la o televiziune bulgara haide ma ca erau pe toate gusturile am vazut niste bulanashe de data viitoare cand mergem iti arat cu degetul daca e nevoie si dupa mergem sa ne cerem scuze (fetele circula in grup de 2 si singur nu o sa ma hotarasc niciodata numa la una iar noroc chior pt un set slabe sanse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Frrrrrrumos! Sa vina calduraaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Bravo fratilor. fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 se utau bulgarii la motoare ca la urs , faceau poze cu ce apucau .parca nu au mai vazut motoare , sau un grup . ce ma amuzau. Gandeste-te cum ar fi sa apara 13 motoare cu numere bulgaresti la Giurgiu, sau chiar la Bucuresti... crezi ca nu s-ar strange lumea ca la urs? Oricum, din ce-am vazut eu, multi dintre "bulgarii" care sarisera sa-si faca poze cu motoarele erau romani toata ziua... Eu cel putin am "servit" vreo 3-4 indivizi care vroiau sa-si faca poze pe motorul meu, toti romani. Deocamdata a fost pe gratis, asa, ca promo, data viitoare cer 1 Leva taxa de poza! Grija mare pe unde va lasati motoarele ca se fura tot , sunt ca termitele aia acolo. Se fura de la trotineta pana la autocar ! Sunt din Giurgiu si mi-a fost teama sa trec cu motorul acolo ! Eu aud de 15 ani povesti din astea de groaza, dar in timpul asta am fost de 5 ori in Bulgaria (de 4 ori cu masina si o data cu motorul) fara nici un fel de probleme. De fiecare data am lasat "rotile" pe unde am apucat, constienti fiind de faptul ca s-ar putea sa nu le mai gasim, dar n-am avut nici un fel de incidente. N-am dat nici peste vestitii "politisti falsi", si nici macar peste politistii adevarati cersind "amenzi" de zeci de euro pt contraventii inchipuite. Nu zic ca nu se intampla toate chestiile astea, e clar ca se intampla uneori, dar toate povestile astea s-au transformat intr-un bau-bau mult prea exagerat fata de "realitatile din teren". Eu unul am impresia ca sunt sanse la fel de mari sa ramai fara motor (sau fara bani) in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Gata?S-au terminat pozele???? Unde sunt "jdemiile" de poze pe care le asteptam?? Btw...tot ati laudat bulgaroaicele...dar nimeni nu s-a incumetat sa le faca vreo poza sa se scalde si ochiul nostru??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Mda.... ...Am ratat iesirea asta...Nu stiam daca e valabil si cu buletin de-asta vechi ( sau numai cu CI-ul)...Plus lipsa de $ si faza cu furatul catelului...Next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Btw...tot ati laudat bulgaroaicele...dar nimeni nu s-a incumetat sa le faca vreo poza sa se scalde si ochiul nostru??!! Damn... nu-i de ajuns ca sunt atat de putine motocicliste in Romania, dar unele din ele se mai uita si dupa femei... Daca va uitati atent, sunt cateva poze in care se observa exemplare destul de reusite, ba chiar si cu "bulane bulanoase", cum zicea dracushorul. Deh, eu n-am plecat sa vanez bulgaroaice cu aparatul din dotare. Oricum, n-as zice ca e mare diferenta, oamenii, in general, sunt exact la fel la ei ca si la noi - de toate felurile pt toate gusturile. Mda.... ...Am ratat iesirea asta...Nu stiam daca e valabil si cu buletin de-asta vechi ( sau numai cu CI-ul)...Plus lipsa de $ si faza cu furatul catelului...Next time! Din cate stiu eu, nu merge cu buletin vechi, doar cu CI. Succes in cautarea lui Pepe, sper sa-l gasesti curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Foarte foarte fain Daca nu eram in prin munti veneam si eu. Azi am coborat de la zapezi....poate se mai face vreo plecare pe saptamana viitoare daca tine vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Oricum, n-as zice ca e mare diferenta... mda ce sa zic, in general au bostanul mare si in rest parca sunt romani zici ca am avut intalnire de gradul III, alieni frate greetings bulgarian people, we come in peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 poate se mai face vreo plecare pe saptamana viitoare daca tine vremea Duminica se anunta vreme buna (ma rog, daca redefinim un pic notiunea de "vreme buna" ). In Bulgaria o sa fie si mai buna! Cine se mai baga? Apropo, se pare ca de 1&2 ianuarie a fost superoferta, de-aia n-am platit nimic la Giurgiu. Acum cica se plateste din nou "taxa de pod" - 2€ pt motoare, 6€ pt masini. La Calarasi din cate am auzit era 20RON bacul, cel putin pt masini. Nu stiu cat e pt motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Duminica se anunta vreme buna (ma rog, daca redefinim un pic notiunea de "vreme buna" ). In Bulgaria o sa fie si mai buna! Cine se mai baga? Apropo, se pare ca de 1&2 ianuarie a fost superoferta, de-aia n-am platit nimic la Giurgiu. Acum cica se plateste din nou "taxa de pod" - 2€ pt motoare, 6€ pt masini. La Calarasi din cate am auzit era 20RON bacul, cel putin pt masini. Nu stiu cat e pt motoare. Se poate trece granita fara Carte Verde? Eu am motorul luat in leasing si nu stiu daca pot sa ies cu el din tara. Vreau si eu la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 ai citit topicul si nu ai gasit raspunsul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Se poate trece granita fara Carte Verde? Eu am motorul luat in leasing si nu stiu daca pot sa ies cu el din tara. Vreau si eu la plimbare! Marti nu ne-au cerut absolut nimic - nici carte verde, nici asigurare medicala, nimic. Doar C.I. Si era cel putin un motor cu nr de leasing, nici nu s-au uitat la el. Acum nu stiu daca asta facea parte din superoferta de revelion sau asa o sa fie de-acum incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 ai citit topicul si nu ai gasit raspunsul? Stiu ca nu v-au cerut decat buletinul, dar poate acum vor cere toate actele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Stiu ca nu v-au cerut decat buletinul, dar poate acum vor cere toate actele. Ceea ce se cere este carte verde, asigurare medicala si buletin sau pasaport... Vezi ca daca ai RCA (ceea ce obligatoriu daca ai motoru' in leasing) s-ar putea sa ai deja si carte verde. Cand ai platit RCA si la ce firma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Ceea ce se cere este carte verde, asigurare medicala si buletin sau pasaport... Vezi ca daca ai RCA (ceea ce obligatoriu daca ai motoru' in leasing) s-ar putea sa ai deja si carte verde. Cand ai platit RCA si la ce firma? N-am asigurare medicala. RCA am, l-am platit in octombrie la Romstal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 N-am asigurare medicala. RCA am, l-am platit in octombrie la Romstal. Cu asigurarea medicala nu-i problema... sunt tot felu' de gherete la Giurgiu unde poti sa ti-o le faci... sau daca nu, in Bucuresti, cu orice firma de asigurari... si costul e mic 15 RON pentru o saptamana sau 10 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Totusi sa nu aveti incredere in bulgari si nu lasati motocicletele nesupravegheate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate