zeroo Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 am si eu de dat un costum textil: Geaca-fara protectii Pantaloni- fara protectii Ambele au mesada detasabila, nu prea tin la ploaie, tin insa de frig, pantalonii putin rupti jos (cateva gaurele mici de la o cazatura), geaca o gaurica in cot (aceeasi cazatura), dat fiind faptul ca le-am purtat un sezon, mai au nevoie de o mica cusatura pe ici pe colo, le dau insa moca pt cineva care nu isi poate permite un costum... Ca marime, eu am aproape 1.80 si vreo 85 de kg, si mi s-a potrivit bine. Pe sub geaca am mai avut loc sa mai si port un hanorac in caz de frig extrem. Deci, pt primavara de vine, cred ca e numai bun. bafta multa. Nu ma puneti sa trimit prin posta. Dau deci doar la cei din bucuresti sau prin tranzit in bucuresti! astept semnale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 am si eu de dat un costum textil: Geaca-fara protectii Pantaloni- fara protectii Ambele au mesada detasabila, nu prea tin la ploaie, tin insa de frig, pantalonii putin rupti jos (cateva gaurele mici de la o cazatura), geaca o gaurica in cot (aceeasi cazatura), dat fiind faptul ca le-am purtat un sezon, mai au nevoie de o mica cusatura pe ici pe colo, le dau insa moca pt cineva care nu isi poate permite un costum... Ca marime, eu am aproape 1.80 si vreo 85 de kg, si mi s-a potrivit bine. Pe sub geaca am mai avut loc sa mai si port un hanorac in caz de frig extrem. Deci, pt primavara de vine, cred ca e numai bun. bafta multa. Nu ma puneti sa trimit prin posta. Dau deci doar la cei din bucuresti sau prin tranzit in bucuresti! astept semnale Daca mai este valabil anuntul, sunt eu interesat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 costumul s-a dat, sa il poarte sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Donez o toba originala pt xr600r . Toba a fost taiata de unde incepea teava chiar de la baza. Salut! Mai ai toba? M-ar interesa pe mine. Sa inteleg ca ai doar partea finala, aia bombata, nu? Nu-i stres atunci, ca restu se poate face si suda. Eventual o poza daca ai. Mersi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jderul Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Ofert ptr un Cagiva 350 : Rezervor si Saua originala. poate mai am si un plastic din coada...nu-s sigur...astept cereri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 daca are careva nevoie de el il dau cu draga inima...nu a fost rulat cine stie ce..dar a fost statut si a aparut ceva fisuri in el dar cred ca merge.sau cel putin pentru cuie.crampoane are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) Noah, am o casca Lazer de donat. Merge asa, la enduro prin padure, dar nu la mai mult pt ca am dat-o de pamant de vreo 2 ori. Are cozorocul spart si e marimea L. De sparta nu e sparta sau crapata, numa ca e julita bine. Am cazut o data in cap pe macadam, o data in padure si o data am trecut printr-un gard cu ea. Asta ca sa stiti Cui ii trebe, pot face poze. Numa bine, Adi atentie: topicul este DOAR pentru oferte, nu si pentru cereri. Editat Februarie 12, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Salut, Daca mai este valabil anuntu, asi vrea eu casca. Multumesc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Salut, Daca mai este valabil anuntu, asi vrea eu casca. Multumesc:) Casca merge in Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Iti multumesc foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) Cerseala: aveti careva vreo janta tip spite (adica nu turnata) de 17"? Iertare si multumiri! vacanta 15 zile!! mai avem si alte cereri de concediu similare? Editat Februarie 12, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Cerseala: aveti careva vreo janta tip spite (adica nu turnata) de 17"? Iertare si multumiri! vacanta 15 zile!! mai avem si alte cereri de concediu similare? Userul "hellicks hellmet" a primit in data de 12.02.2009 urmatorul mail, generat de userul "soso" de pe acest forum: "Hellicks Hellmet, Soso has sent you this email from /index.php. /index.php?...0&start=320 (/index.php?...0&start=320) topicul de donatii este pentru oferte.esti un nesimtzit ca ai incalcat constient regula.urmatparea daca cand mai calci pe bec, stai pe bara 6 luni,acum doar 15 zile" Ca urmare a faptului ca nu mai are dreptul de a posta pe forum, m-a rugat sa fac urmatoarele comentarii: 1. UNDE ESTE SCRISA REGULA PE CARE O INVOCA "soso" ??? (nici in titulatura topicului, nici ca "sticky notes"... se inventeaza reguli private din mers?) 2. CU CE DREPT IL CALIFICA "soso" CA NESIMTIT ??? (limbaj abuziv, total nejustificat) 3. Hellicks ISI CERE SCUZE DE LA RESTUL CITITORILOR TOPICULUI SI II ROAGA SA IGNORE POSTUL LUI. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Ofert ptr un Cagiva 350 : Rezervor si Saua originala. poate mai am si un plastic din coada...nu-s sigur...astept cereri Esti bun sa pui o fotografie cu ele?Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 @motofix...regulile se fac si din mers.din cate stiu eu, donatie inseamna gestul cuiva de da oferi, fara a pretinde nimic in schimb.prietenul tau e "putin" offtopic, nu?este nesimtit pentru ca fix cu 4 posturi inaintea celui pus de el, am precizat CLAR inca o data singura regula de postare.sunt precizari si avertismente anterioare pe tot parcursul topicului, te voi ruga si pe tine sa ai bunul simt sa iti faci documentarea cum trebuie inainte sa ai comentarii.faptul ca a postat constient de diferentierea intre postul lui si cele anterioare din topic m au dus la concluzia ca incalcarea regulii s-a facut cu buna stiinta.cu neimtire, mai pe romaneste. helliks isi va putea cere scuze si in persoana peste 14 zile. daca mai exista alte comentarii sau intrebari, te rog pe privat sau pe sorin.stroe@yahoo.com pentru a nu incarca topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 donez 2 gume spate: Mitas C-12, dimensiuni 120/90/18 Dunlop MT 32, dimensiuni 110/90/19 0762604003 preferabil in Bucuresti ca imi e lene sa ma duc la posta Cata M ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 (editat) donez mitas c12 dimensiuni 120/90/18, crampoanele centrala mai au cam 8-10 mm. valabil doar pt cine il ridica personal din bucuresti. GUMA A PLECAT.SA O POARTE CU PLACERE Editat Martie 5, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 cotierele mai exista? daca da si esti om bun, poti sa-milasi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 cotierele mai exista? daca da si esti om bun, poti sa-milasi un PM . Treci maine pe la mine si iti dau o pereche de cotiere. Suna-ma inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Pantalonii mai sunt disponibili? Daca da i-as dori eu tare mult ... nu imi permit momentan unii noi... . . Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 salut daca esti om bun poti sami lasi mie pantaloni lasami un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 salut daca esti om bun poti sami lasi mie pantaloni lasami un PM alfred multumesc pentru cotiere:) ... ai grija de tine si de scumpa ta capitza:X ff faina e;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 donez mitas c12 dimensiuni 120/90/18, crampoanele centrala mai au cam 8-10 mm. valabil doar pt cine il ridica personal din bucuresti. You got PM and warn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Dupa modelul "Donatii pentru cioperisti", unde de altfel am oferit si eu cate ceva, initiez acest topic unde cine are ceva ce ii prisoseste poate oferi celor mai lipsiti de posibilitati. Daca cumva exista deja un astfel de topic rog moderatorii sa mute acest post in cadrul topicului deja existent. Deci, ofer o casca. Poze mai jos. Lipsesc partile interioare din dreptul obrazului, dar astea pot fi usor confectionate din burete+panza. Marimea pare a fi un M. Si ca sa fie totul chiar moka, ma ofer sa platesc si taxa postala de colet sal in legatura cu casca aceea o mai ai ? sunt si eu un endurist incepator ssi casca chiar u am deloc si nici bani sa imi i-au alta tinind cont de criza a si de datoriile cate le am .... daca nuh ai dat-o inca astept un rasp:D respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 @vladutu...ai raspuns unui post de acum mai bine de 2 ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olive Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 donez rucsac moto cu magnet pt rezervor, culoare neagra si suport harta cu magnet pt rezervor,sunt noi ,le dau ca nu am ce face cu ele,poate alti au pun si poze daca sunteti interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate