eFu' Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Între 17-18 septembrie, mai mulți prieteni pe două roți de prin Banat ne întâlnim la Vidra. Mai așteptăm niște prieteni pe prin București, Buzău (cine se regăsește aici, să dea un semn! ) Dacă mai sunt doritori, sunt bineveniți! În principiu, în plimbare vom include TA, Strategica, eventual ceva plimbări prin zonă, pe trasee soft... Sâmbătă seara foc de tabără, facem grătare, chestii clasice. Cazare se poate găsi la cabanele de la Vidra (30 ron/persoană sau 50 ron camera), sau la cort. Pentru cei care nu au mai fost pe acolo, există un restaurant care asigură masa, băuturi, cafea, etc. Se poate ajunge de pe TA, de la Obărșia Lotrului către Voineasa, iar de pe Valea Oltului, la Brezoi se iese către Voineasa/Transalpina. Locul este: https://goo.gl/maps/rPNRVmgDJrm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gika GS Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Salve, Sunt interesat! Traseul se poate face ok cu 2 pers pe capra ( f 800 gs ), sau e cel mai indicat sa fiu singur? Experienta mea in offroad este spre nivel mediu. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Salut.@ emilian_rks stie mai bine daca se poate cu pasager sau nu. Poate da o privire pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Strategica am facut-o cu pasager de 2 ori. Acum sunt ceva portiuni mai dificile din cauza ploilor care au spalat drumul, dar daca te stii bine - merge si cu pasager. @Gica GS - cred ca azi cu tine am vorbit la semafor in Timisoara pe la 17:45? Eu eram cu Transalpul gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Si daca nu vin cu mobra, vin cu masina sa beau o bere cu voi sper sa nu apara altele neprevazute pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gika GS Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 emilian_rks, eu am fost gu gs ul galben inchis cu cramponatele puse, proaspat puse Pe la Sureanu, pe Valea Iadului si alte zone, am mers doar cu pasagera in spate, cu anakee 3 uri montate. Fara noroaie mari ce i drept. Daca e cazul, o dau jos pana trec de greu:) Vreau sa fac Strategica pt. ca am mai tot iesit cu mobra pe softenduro si m-a cam prins... Acum ca am scut metalic si crampoane, tare as vrea sa gust din peisajul respectiv:))) Rezervarile de cazareni le facem fiecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat August 30, 2016 Autor Share Postat August 30, 2016 De rezervari ma ocup eu, pentru cine vrea sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 @efu-le, ai dat cu mythos-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat August 30, 2016 Autor Share Postat August 30, 2016 Ce cramponate ai pus pe 800, ca si eu vreau sa trec la asa ceva? Cum se comporta pe asfalt? » Post actualizat in 30 Aug 2016 21:12 N-am ajuns la Mythos, m-am oprit la rakya si vin alb cretan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 De rezervari ma ocup eu, pentru cine vrea sa vina. Daca nu ploua vin si eu. Deci o camera si pentru mine. Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gika GS Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Neata eFu' Daca nu ploua, voi vrea si eu o camera de 2 persoane. Dupa multe review-uri citite, am pus Heidenau k 60-uri. Cica sunt 50/50 pe bune. Ieri le-am incaltat impreuna cu scutul metalic si am dat o tura in jurul Timisoarei sa belesc putin luciul de pe ele. La inceput de drum m-am cam intrebat daca am facut o idiotenie cu gumele astea. Pana la 30-40 la ora baga vibrateii in ghidon si in mobra ( e ceva normal datorita profilului, toti din review-uri au avut aceeasi senzatie ca si mine la inceput ). -pe masura ce bagi viteza, scapi de vibratii:) -au un zgomot ciudat la rulat, de rasnita pt. rulmenti. Zgomotul e amplificat si de zornaitul scutului metalic. -in giratorii ( luate incet ca sa nu patinez cu gumele noi ) nu s-au comportat ciudat. -din cate am inteles de la cine a avut pe alte modele de mobra,pe ploaie si asfalt alunecos trebuie avuta mare grija cu aceste gume. Sambata merg la Padis si voi putea sa iti spun cum s-au comportat pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat August 31, 2016 Autor Share Postat August 31, 2016 Hei, Angi, in felul asta ne si intalnim. Ok cu rezervarile, vad pana la inceputul saptamanii viitoare cati se aduna, apoi ma ocup de organizare cu cei de acolo. Sunt vreo 70 locuri disponibile, asa ca e spatiu berechet. » Post actualizat in 12 Sep 2016 13:50 Până acum ne-am adunat aproape 30. Se mai anunță careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Eu plec din Buc sambata dimineata. De la Voineasa as lua-o pe traseul asta: https://www.google.com/maps/dir/45.4262226,23.9757926/45.4478929,23.7699669/@45.5036766,23.696579,11z/data=!4m9!4m8!1m5!3m4!1m2!1d23.9511661!2d45.5590005!3s0x474c524c32a69c95:0xc628429e79ed2cd!1m0!3e0 . Am facut doar o parte din el acum ceva ani, deci nu stiu ce mai e pe acolo in prezent. Oricum, e fara asfalt. Mai am si o varianta mai scurta de rezerva. Asta pentru sambata. Duminica m-as intoarce spre casa pe Strategica si poate Cheile Oltetului, vedem. Daca vrea careva sa vina cu mine va astept cu un PM. Daca exista cineva care doreste doar asfalt putem merge impreuna pana la Voineasa si ne reintalnim la Vidra. Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinBindiu Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Salut, vin si eu din TM. Te rog trece-ma pe lista de rezervari cu o camera. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 16, 2016 Autor Share Postat Septembrie 16, 2016 Salut! Ne intalnim cu totii la MOL Calea Lugojului, la 8.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 @ Sabin, am vorbit de cazare deja pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinBindiu Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 @ Sabin, am vorbit de cazare deja pentru tine. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 19, 2016 Autor Share Postat Septembrie 19, 2016 Și a fost întâlnirea... 33 de persoane, pentru un weekend - zic eu - foarte fain. În ciuda prognozelor meteo nașpa, vremea a fost excelentă. Doar la întoarcere am fugărit un pic norii... A fost on/off, după preferințe, unii alegând trasee pe asfalt, alții hoinărind pe coclauri. În drumul către Vidra și, apoi, de la Vidra înapoi acasă, au fost bătute Transalpina, Cheia, Strategica, Valea Cernei. Două mostre: și grupul care s-a întors pe TA: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Terminus75 Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 (editat) Foarte tare Bro, sa mai faci si sa ne mai chemi! Editat Septembrie 19, 2016 de Terminus75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Un we reusit. Multumim lui eFu' pentru invitatie si organizare Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 19, 2016 Autor Share Postat Septembrie 19, 2016 Oricând! Urmează BMW Camp 2017, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Om vedea ce-o mai fi pana la anul. Momentan sa ne bucuram de ce-a mai ramas din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Am trecut și eu pe acolo înainte de a ajunge cineva, am băut o cafea la gazdele care vă așteptau și am plecat. Unde v-ați cazat atâtea persoane în căsuțele alea două? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 19, 2016 Autor Share Postat Septembrie 19, 2016 Sunt cinci casute...puteai ramane, ca nu era cu invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Nu e vorba de invitatie, trebuia sa ajung pana seara acasa din cauza serviciului. Eram plecat de cu o zi inainte si am haladuit de dimineata pana noaptea cand ma lua frigul... Cum spuneam, am baut o cafea acolo crrezand ca va prind sa va salut, dar gazda mi-a spus ca mai aveam de asteptat 1.5 - 2 ore si nu am mai stat. Cu unii probabil ne-am intersectat pe drum! Poate la adunarea viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate