Ribo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 Bun. Drum bun Niko spre Veliko. Noi ne ducem spre Lepsa ca au baietii motoare care nu-s pe numele lor si diverse probleme. Asfalt uscat Goe. La 9 la miorita si plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOMANSLAND Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Ma bag si eu la o tura pe Veliko, daca primiti si rideri cu pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Asta e, data viitoare. Daca vreti la anul va arat prin Bulgaria potecile, un Veliko-Gabrovo-Kazanluk-Gurkovo-Veliko e o tura misto, ca si cum ai face Cheia-Siriu la noi. Zahei, ti-am dat nr pe FB. Cine vrea Veliko locul si ora intalnirii ramane cel declarat. » Post actualizat in 23 Sep 2016 17:43Ma bag si eu la o tura pe Veliko, daca primiti si rideri cu pasagera. Chiar ma bucur, nu-mi place cand mergem cate 15 homalai fara nicio fata! ) Eu n-am pasagera acum, dar sunt binevenite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 Asta e, data viitoare. Daca vreti la anul va arat prin Bulgaria potecile, un Veliko-Gabrovo-Kazanluk-Gurkovo-Veliko e o tura misto, ca si cum ai face Cheia-Siriu la noi. Zahei, ti-am dat nr pe FB. Cine vrea Veliko locul si ora intalnirii ramane cel declarat. » Post actualizat in 23 Sep 2016 17:43 Chiar ma bucur, nu-mi place cand mergem cate 15 homalai fara nicio fata! ) Eu n-am pasagera acum, dar sunt binevenite. Asa facem. Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 As veni pe Lepsa. Ai PM, ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 Pe la cat aproximezi ca sinteti in Focsani? Ca din intamplare fac parte din cei cu ultimul weekend cu RCA si tot la Lepsa ma gandeam. Nu stiu unde ne oprim sa mancam, daca la brasov sau dincolo. Recomanzi ceva? Zi-mi care ti-e planul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 24, 2016 Autor Share Postat Septembrie 24, 2016 SPER sa ajungla 9 daca nu aj sigur la si 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Lol. Eu sunt aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankawa123 Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 ma bag si eu spre veliko, in jur de 10 voi fi la omv city mall. asta daca-s acceptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Daca nu ne-am injurat/batut in trecut sunteti acceptati! Nu facem discriminari pe baza de rasa sau orientare sexuala! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Care este traseul pana la Brașov? Cheia sau dn1? Poate reușesc sa va ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Executat plimbare regulamentara de toamna la Veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Eu acum am intrat in casa .Am inghetat intr-un mare fel si tot a fost o tura super , in companie super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 24, 2016 Autor Share Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Si la noi a fost super. Ne-am cam C*C*T pe noi de frig. Super tura-aventura. Editat Septembrie 24, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Acum ca am dat de caldura.. permiteti-mi sa lesin vreo 2 zile dupa 13 ore de oboseala si frig. P.S. Astept filmele P.P.S. A fost super. .. Siriu + Lepsa dus-intors si Brașov - Ploiești - București pe intuneric Editat Septembrie 24, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 25, 2016 Autor Share Postat Septembrie 25, 2016 (editat) Onboard ) Editat Septembrie 25, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Superba plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 26, 2016 Autor Share Postat Septembrie 26, 2016 Si un film : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Frumos, Ribo! A fost și Razvan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 26, 2016 Autor Share Postat Septembrie 26, 2016 Frumos, Ribo! A fost și Razvan? Nu, din pacate Razvan e in Grecia in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate