ianachim Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 plecare la 10.00 masa in veliko... sper sa mai gasesc supa crema de dovleac... o scurta la ELENA sa vad si eu drumul ala si retur acasa .... sper pe lumina careva cu izmene????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Unde la 10 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Poate ma bag si eu. Nu promit. Sa vad la cat ajung acasa in seara asta. Unde e locul de intalnire? Plecarea e la 10 fix sau la 10 e intalnirea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2016 tugulanii" de la meteo au dat ploaie si burnita in noaptea asta si maine ...daca e ud pe jos nu ma bag ca nu ma bucur de drum la 9 dim stiu abia ce fac sa vad cum e afara bai si ce zi a fost azi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 (editat) https://www.meteoblue.com/en/weather/map/precipitation/romania https://www.meteoblue.com/en/weather/map/precipitationprobability01/bulgaria https://www.meteoblue.com/en/weather/map/2mtemperaturefixed/bulgaria Nu ploua in bulgaria si chiar o sa fie mai cald ca astazi. Pe de alta parte miercuri era toata vama blocata (podul) nu s-a putut trece nici cu moto pret de vreo 30 de minute. Editat Noiembrie 19, 2016 de Tzache* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Azi a fost fain, am iesit si eu... ai avut treaba azi de n-ai iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 (editat) App-ul meu meteo arată vreme bună mâine și până acum a fost destul de precis (Celsius, pe Apple). De dimineață e posibil să fie ud pe jos, dar așa a fost și dimineața asta, plus ceață. Pe la 11 era deja f ok. Se tot lucrează pe pod, dar nu sunt probleme, mai ales cu moto. Am ieșit singur astăzi pentru că ceilalți au plecat mai devreme decât mi-am permis eu. M-a prins întunericul la întoarcere și a fost frig, dar ceva mai încet și echipat destul de ok, a fost bine. Ps- nu am găsit supa de dovleac! De fapt, nu am găsit locul. Nici nu mi-am bătut capul, am mâncat ok într-un hotel de avea o terasă cu panoramă mișto! Editat Noiembrie 19, 2016 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2016 Multam tornada@ nu podul este problema man vad la 9'cand ma trezesc cum si ce fac Anunt atunci aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2016 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2016 Hai, vorbim dimineata, m-as arunca si eu la drum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Beton drumul Elena. Uitasem de al dar Robert l-a pus in valoare big time. Asfalt uscat maine. Iana, drumuletul ala este sus, la o intersectie. In stanga 20 Elena, in dreapta el, 9 km prin padure. n-am ajuns la capat dar inceputul l-ai vazut ! DAca ajungi ..da de stire cum ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Parca m-as baga si eu. Unde e punctul de plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2016 Iesire din buc sos giurgiului benzinarie pe dr pana in jilava dar sa vedem vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Ma trezesc la 9 arunc un ochi pe geam si unul pe topic. Da un semn aici daca te decizi. Vin din Magurele. Fac 10 min pana in Petromul ala. Daca imi da pace gatul i`m in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2016 boys cu scuzele de rigoare ca v am agitat ceata, varsta si lenea mi au decis ziua deci PASS mai am rca pana la sf lunii deci mai incerc si wkendul viitor celor care totusi plecati ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2016 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2016 Hai mai ca eu vreau să ies...inspre munte sau inspre bulgari (doar dacă mai vine cineva) Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 'neata ! Zic si eu pas de data asta din pacate. Se prea poate sa fie ceata in zona respectiva si nu mai vad rostul... Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Zi ceva Luv ca si eu ies.Munte spre poiana bv sau Veliko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2016 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2016 Pai as baga o Poiana..in jur de 10.30, dau de mancare baiatului si anunt aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Am eu impresia sau e mai frig in poiana decat in sud spre veliko? » Post actualizat in 20 Nov 2016 07:38 P.S. Si eu vreau sa ies pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Cat ar dura distractia? Am liber pana pe la un 13. Poate 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2016 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2016 S.a hotărât, rămâne varianta înspre Brasov, intalnirea la ora 11 la benzinăria Mol de lângă aeroportul Otopeni (NU cea de lângă McDonalds!). Retur până se insereaza, orele 17 sa fim acasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Ok.Imi pun izmenele si sunt acolo la ora stabilita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Chiar nu vreti la bulgari ? ( ... E vremea mult mai ok decat spre brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Mie mi-e indiferent.Dar deja ne zapacim de tot.Merg pe mana lui Luv.Nu o sa fie rau nici la noi.Sa vedem la intoarcere acolo o sa fie enervant rau ca e haos duminica dinspre munte la Buc.Ar fi singurul minus zic eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2016 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2016 La Bulgari maxima este mai mica decat la BV, plus ca drumul este plictisitor, spre munte avem o grămadă de variante » Post actualizat in 20 Nov 2016 08:08 Până acum suntem 4 confirmati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate