yusuf Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Ideei de iarna , accelasi model de motocicleta , accelasi an 2007 , din pacate a mea nu are abs dar am gasit una la dezmembrari cu abs , intrebarea este: Se poate face un transfer de abs pe o motocicleta fara ? daca da , ce implica accest proces ? Este vorba de Suzuki V-strom 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Se poate. Totul pentru un pret, deloc mic! Se monteaza centrala de ABS, calculator, senzor pe roti, conducte de frana pana la centrala si spre roti, instalatia electrica cu mufe pentru centrala ABS. Daca gasesti un Vstrom dauana totala, sa iei de pe el, merita, altfel io zic sa te calmezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 + bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 + reomologare RAR ca să fie treaba oablă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Ideei de iarna , accelasi model de motocicleta , accelasi an 2007 , din pacate a mea nu are abs dar am gasit una la dezmembrari cu abs , intrebarea este: Se poate face un transfer de abs pe o motocicleta fara ? daca da , ce implica accest proces ? Este vorba de Suzuki V-strom 2007 Ca si proiect de iarna, daca il faci singur mai ales, doar tu stii daca se merita sau nu ... tu esti cel ce va beneficia de rezultat, nu altul. Daca iei toate piesele necesare la gramada, pret pe pachet, ar trebui sa iesi ok, dar daca cel ce le vinde ti le da la bucata, nu cred ca se mai merita dpv financiar, chiar daca schimbul de piese il faci tu. E destulde costisitor de schimbat toate cele necesare dar deloc imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Ideei de iarna , accelasi model de motocicleta , accelasi an 2007 , din pacate a mea nu are abs dar am gasit una la dezmembrari cu abs , intrebarea este: Se poate face un transfer de abs pe o motocicleta fara ? daca da , ce implica accest proces ? Este vorba de Suzuki V-strom 2007 Nu se poate fara sa iei si ECU de la motocicleta donatoare, bordul, phonic plates de la roti, senzorii si evident centrala abs cu tot cu tevi si furtune de la cap la coada. Parerea mea e ca nu se merita ... Tu stii ce bani si timp ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Eheee,ce vrei tu ,noi buna pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Dacă schimbi ecu trebuie să schimbi si contactul. Cred că e mai simplu să iei o epavă si sa pui pe ea piesele bine de pe a ta :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Nu vad legatura intre ecu motor si abs daca nu e retea can ca sa primeasca ecu semnal de viteza de la abs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Pentru acest model nu este legatura ABS cu ECU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate