Crivineantu Catalin Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 A mai utilizat cineva aceaste valve de presiune ? cunoasteti ceva detalii ? mod defunctionare , utilitate etc , ? cat este de utila la motociclete de 600 - 1000 care nu dispun de abs .Rog carcotasii sa se abtina . Multumesc celor cu rabdare , nu toata lumea sa nascut invatata. https://it.aliexpress.com/item/Generic-Motorcycle-Scooter-ATV-QUAD-Dirt-Bike-Pit-bike-Go-Kart-Performance-ABS-Anti-lock-skid/32352231392.html?scm=1007.13338.70306.000000000000000&pvid=774aa8b8-19af-44db-88de-25378c69ba3d&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=200000245 Acesta este titlul produsului si se gaseste pe aliexpress : Universale Del Motociclo ABS Anti-bloccato Sistema di Frenatura 10mm Pinza Freno Sistema di Assistenza Dirt Pit Bike ATV Quad Scooter ABS Parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 (editat) fake.... amu pe serios,de unde stie <bricheta> aia cand sa blocat roata sau nu. dupa mine,e o chestie cu ce poti regla sa fie presiune mai mica in etrier sa nu se mai blocheze discul/roata. doar ca forta aia varieaza de la viteza,aderenta. e o prostie... » Post actualizat in 06 Jan 2017 18:22 ps. pune <bricheta> aia pe sistem de franare,si incearca sa blochezi roata la 30 km/h ,si la 200 km/h. porcarii !!! Editat Ianuarie 6, 2017 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 pune boyuletxz, merge blana , iti da si 4-5 cai ca nu se mai freaca asa tare discu de placute , eu imi pun si la basculanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivineantu Catalin Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2017 am sa comand si am sa montez una pe etrierul spate si am sa fac niste probe la primavara totusi , pana la urma e o valva cu presiune reglabila in functie de tensionarea sau detensonaria resortului din ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 asta i basculanta? https://s29.postimg.org/ygh3nsbxz/Dakar_Tatra_Truck.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 am sa comand si am sa montez una pe etrierul spate si am sa fac niste probe la primavara totusi , pana la urma e o valva cu presiune reglabila in functie de tensionarea sau detensonaria resortului din ea si din mers o reglezi,dupa viteza? ...intelegi tu,nu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 E o prostie chinezească adăugată la scutere ca sa poată scrie pe el ABS. Introduce o întârziere la frânare pentru a evita blocarea roţii dar nu face nimic dacă nu variază cu viteza, încărcarea roţii sau blocarea ei. Găseşti în Vitan cu 15 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 E o pacaleala am sa comand si am sa montez una pe etrierul spate si am sa fac niste probe la primavara totusi , pana la urma e o valva cu presiune reglabila in functie de tensionarea sau detensonaria resortului din ea NU! Ce iti inchipui ca se intampla atunci cand presiunea este eliberata? Pai iese afara. Si unde se duce? Pe janta, pe bascula, pe pietoni, pe masinile din spate... lichidul de frana expulzat de acea valva minune. Optiunea de ABS la motociclete costa cam 1000 de euro, tu ce te astepti la 3 euro sa se intample? Pana si un bidon de lichid de frana costa mai mult de 3 euro, si o sa-ti trebuiasca lichid nou, ca doar desfaci instalatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Nu expulzeaza nici un lichid de frana .lol. S-a mai discutat si s-a explicat de ce este o prostie .Imi aduc aminte ca TNG si Cesar i-au dat cu nope. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Frânarea corectă trebuie făcută progresiv, dispozitivul ăsta spune că face aşa ceva, problema e că nu corelează cu viteza, cu starea drumului, nu corelează cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Este un dispozitiv de selectie naturala...cei care-l folosesc , vor fi selectati. Functioneaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Daca nu ma insel, teoria e ca daca apesi ca dementu pe frana BRUSC, presiunea va creste putin mai "lin" decat fara dispozitiv. Practic e 100% similar cu magnetu ala pe conducta de alimentare care cica iti creste puterea... sau cu dispozitivu care bagat in priza iti reduce consumu de curent in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 (editat) Mobra mea are ABS da ma gandesc sa iau un dispozitiv dinasta, sper sa nu se anuleze unu pe altu, nu? Editat Ianuarie 6, 2017 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 Atat timp cat nu este cu electronica, este OK. Eu as pune-o pe fata. Sa nu mai blochez fata cand strang frana ca dementu'. » Post actualizat in 07 Jan 2017 05:32Dar nu-mi pun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 E o pacaleala NU! Ce iti inchipui ca se intampla atunci cand presiunea este eliberata? Pai iese afara. Si unde se duce? Pe janta, pe bascula, pe pietoni, pe masinile din spate... lichidul de frana expulzat de acea valva minune. Optiunea de ABS la motociclete costa cam 1000 de euro, tu ce te astepti la 3 euro sa se intample? Pana si un bidon de lichid de frana costa mai mult de 3 euro, si o sa-ti trebuiasca lichid nou, ca doar desfaci instalatia. nu eliberează lichid afara. Am vazut una pe bune. » Post actualizat in 07 Jan 2017 07:12 Nu expulzeaza nici un lichid de frana .lol. S-a mai discutat si s-a explicat de ce este o prostie .Imi aduc aminte ca TNG si Cesar i-au dat cu nope. eGzact ) eu am deschis subiectul atunci. Mi-au explicat clar ca nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 Ce iti inchipui ca se intampla atunci cand presiunea este eliberata? Pai iese afara. Si unde se duce? Pe janta, pe bascula, pe pietoni, pe masinile din spate... lichidul de frana expulzat de acea valva minune. Doamnelor si doamnilor, avem primul candidat la postul anului, stressiunea 2017. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 +1 vot de la mine pentru postul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate