Sari la conținut

Postări Recomandate

Are cineva curaj sa faca vreo oferta pt furca monolever+roata fata+roata spate? Eventual putem sa adaugam in ansamblu grupul si cutia, se face o flansa si se pune la motorul de Ural sau Nipran. La toate astea se ofera bonus rezervorul.

cit de mult difera cutia de bmw fata de ceea de nipra-ural? ma refer la rapoarte! ai idee!

pe roata de nepra nu potriveste grupu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

O diferenta majora: cutia de BMW este mult mai buna. Nu are marsarier in schimb, si pe mine la atasiste ma ajuta marsarierul.

Grupul nu cred sa se pupe cu roata de nipra, de asta recomand achizitionarea intregului ansamblu-roata, grup, cutie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cit de mult difera cutia de bmw fata de ceea de nipra-ural? ma refer la rapoarte! ai idee!

pe roata de nepra nu potriveste grupu?

potriveste atat de bine, incat nici nu mai conteaza ca la bmw cardanul se roteste in sens invers! :)

Mesaj completat

iar grupurile sunt de pe planete diferite, dar poate potrivesc totusi ceva saibe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cumpar MZ rt 125 in stare buna si care sa poate fi inmatriculat... Cei care au asa ceva in dotare.... va rog, PM. Numai bine.

Salut uite niste poze cum arata acum. cea din poza era si mai dezastru ca a stat doar afara in mama natura. daca te hotaresti sa o cumperi te pot ajuta cu transportul

post-16700-1260102100_thumb.jpg

post-16700-1260102191_thumb.jpg

post-16700-1260102255_thumb.jpg

post-16700-1260102297_thumb.jpg

post-16700-1260102391_thumb.jpg

post-16700-1260102427_thumb.jpg

post-16700-1260102483_thumb.jpg

post-16700-1260102557_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iartă-mă, nu sunt nici cunoscător, Âşi nici dornic să-ți stric socotelile... dar 400 euro?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu caut un mz 125 dar parca cel din poza ... e cam prea copt de rugina, cel putin rotile asa par.Spor la vanzare ..pana la urma fiecare cere cat vrea pe marfa lui.

 

:(

Scuze , dar eu nu mai inteleg nimic . Tu parca vroiai un proiect de restaurat iar acu ai inceput ca e prea ruginit, prea prea,ca nu are aia sau ailalta ,ca are rezervorul zgiriiat ,ca are 2 spite lipsa etc. Daca vrei perfectiune si nu sa aduci la viata un ''fier vechi ''in sensul cuvantului i-ati o motocicleta deja gata restaurata si lipsestete de placerea de a face ceva frumos din ceva distrus de timp, de succese si insuccese ,de dezamagire , de bucurie si extaz ,de nebunie si furie citeodata ca nu-ti iese asa cum vrei sau ca nu gasesti nu stiu ce lucru de nimic de care ai mai avea nevoie , etc .Scuze din nou dar nu am nimic cu tine dar se pare ca tu nu prea sti ce vrei de la un fier vechi care are poate 45 - 50 de ani de la fabricarea lui , pt . finalizarea unui asemenea proiec poate vei avea nevoie de 2-3 moto acelasi model asa ca parerea mea este sa te gindesti mai mult la ce vrei tu defapt sa faci . PS Fara rautate :angry: , succes oricum . :D

Editat de ioneld
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt . finalizarea unui asemenea proiec poate vei avea nevoie de 2-3 moto acelasi model asa ca parerea mea este sa te gindesti mai mult la ce vrei tu defapt sa faci .

pai... 2-3 moto la 400 euri/ buc. face cam 800-1200 euri . Cam asta era ideea.

 

ps. Eu pe MZ-ul meu care era in stare mai buna (tot vechi si parasit dar neruginit si cu acte + nr. noi) am dar cam 100 eu.

Mesaj completat

aaa, scuze, acum am vazut ca 400 eur era cea a lui sorinmoto; aia da, merita, as cere chiar mai mult in locul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se vinde far-proiector are dulie pentru bec moto 35-35 Wati si modificat am pus in el bec halogen 55-60 wati contact pornire oprire, contact schimabre fazalunga-scurta, releu de protectie. dimensiuni 15-13 cm

60 lei

mosu2007@yahoo.com

s-a dat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moron:

Scuze , dar eu nu mai inteleg nimic . Tu parca vroiai un proiect de restaurat iar acu ai inceput ca e prea ruginit, prea prea,ca nu are aia sau ailalta ,ca are rezervorul zgiriiat ,ca are 2 spite lipsa etc. Daca vrei perfectiune si nu sa aduci la viata un ''fier vechi ''in sensul cuvantului i-ati o motocicleta deja gata restaurata si lipsestete de placerea de a face ceva frumos din ceva distrus de timp, de succese si insuccese ,de dezamagire , de bucurie si extaz ,de nebunie si furie citeodata ca nu-ti iese asa cum vrei sau ca nu gasesti nu stiu ce lucru de nimic de care ai mai avea nevoie , etc .Scuze din nou dar nu am nimic cu tine dar se pare ca tu nu prea sti ce vrei de la un fier vechi care are poate 45 - 50 de ani de la fabricarea lui , pt . finalizarea unui asemenea proiec poate vei avea nevoie de 2-3 moto acelasi model asa ca parerea mea este sa te gindesti mai mult la ce vrei tu defapt sa faci . PS Fara rautate :scratch: , succes oricum . :moron:

 

Ai dreptate Ionele.Mai putin alea 2-3 bucati necesare pentru restaurare.Pentru restaurare este suficienta o mobra ,intreaga si multi bani.A restaura inseamna a aduce in starea initiala,adica de la inceput,cand a iesit ea pe poarta fabrici.Asta din punct de vedere al aspectului exterior.A reconditiona inseamna a aduce motorul in perfecta stare de functionare ,fara a lua in seama aspectul exterior.Traducerea celor doi termeni am luat-o din DEX care este accesibil tuturor.

Deci va dati seama ce include o restaurare cu reconditionare?Nici nu vreau sa ma gandesc.Mihai Prd stie dece.Bunu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai... 2-3 moto la 400 euri/ buc. face cam 800-1200 euri . Cam asta era ideea.

 

ps. Eu pe MZ-ul meu care era in stare mai buna (tot vechi si parasit dar neruginit si cu acte + nr. noi) am dar cam 100 eu.

Mesaj completat

aaa, scuze, acum am vazut ca 400 eur era cea a lui sorinmoto; aia da, merita, as cere chiar mai mult in locul lui.

 

 

 

MA BUCUR PT TINE CA AI GASIT-O ASA IEFTIN :) , DAR ITI ARAT UNA RESTAURATA 80% SI ARATA MULT MAI RAU DE CAT CE PE CARE AI VAZUT-O.

 

D-L CARE A DORIT SA-MI VADA MOTORUL ASA CUM L-AI VAZUT SI TU, A PRIMIT O LISTA CU VARIANTE SI CU PRETUL DE RIGOARE.

 

IMI PARE RAU DAR NU PIERD TIMPUL CU CINEVA CARE FACE STUDIU DE PIATA, ERAM DISPUS SI LA O USOARA NEGOCIERE.

 

CAND UMBLI DUPA UN "FIER VECHI" CA ACESTA, PE CARE IL GASESTI TOT MAI RAR, NU IL DAI DE POMANA LA NIMENI PT CA NICI EU NU L-AM PRIMIT

 

CADOU.

 

UNDEVA LA 900 DE EUR ERA RESTAURATA( VOPSEUA, MOTORUL REVIZUIT(RULMENTI+SEMERINGURI+SET MOTOR DACA ERA CAZUL ,TOATE NOI),

 

INSTALATIE ELECTRICA NOUA, CAUCIUCURI+CAMERE NOI, TOATE BECURILE NOI, ACTE NOI SI CUMPARATORUL ERA PRIMUL IN

 

CARTEA DE INDENTITATE, CU INDENTIFICARE FACUTA, CU ITP PANA IN 2011 SI TOATE ACTELE PT POL PREGATITE ,TOTUL IN 16-20 DE ZILE.

 

UN SINGUR LUCRU NU AM STIUT SA IL ESTIMEZ SI ANUME TIMPUL DE EXECUTIE SI PRETUL, MA REFER LA CROMATUL PIESELOR , PT CA LA CJ NU ESTE CINE

 

SA FACA, ACEST LUCRU SE FACE DIN CATE STIU EU IN ORADIA SI IN ZALAU.

 

 

ASTA E ,TOTUL SE FACE PE BANI, AICI NU AM VADUT NIMIC DAR TOATE MERG AFARA , IAR CEA DIN IMAGINEA DE MAI JOS, A VENIT ,IN APRILIE ANUL

 

ACESTA DE CRIZA, UN ITALIAN DUPA EA SI A PLATIT CU MULT MAI MULT DE CAT AM SCRIS MAI SUS.

 

 

ASFALT USCAT SI PORTOFELELE PLINE CA LA ANU SA MAI SCOATEM UN "FIER VECHI" PE STRADA IN HAINE NOI :P :moron: :scratch: :moron:

post-16700-1260385703_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DECI...intr-adevar caut , imi doresc si vreau un mz 125.Pentru cei ce au citit printre randuri asa cum a spus si sorin cel de sus nu a costat 400 ci cel de mai sus, pe pagina 93, ceva ruginit.Poate aveti dreptate, fiecare cere cat mai mult pe marfa lui, si eu daca m-as trezi cu un mz as cere la fel poate sau orice alta motocicleta veche.Orice vanzator este tentat sa ceara pretul cel mai mare aflat pe piata, ASA CUM ORICE CUMPARATOR ESTE TENTAT sa caute pretul cel mai mic....mai sunt si acum pe net cele 2 mz-uri fara acte la 1900 e ( la orice cautare cu google) un pret extrem de exagerat.

Tot respectul pentru cine are rabdare si bani sa caute, sa surubareasca ,sa investeasca ....insa ca orice om cu capul pe umeri cand cauti o motocicleta pt reconditionat , te uiti sa fie cat mai completa si cat mai ieftina ( gresesc cumva? )

De motocicleta lui sorin nu am spus decat ca este cam ruginita ( pt mine pers , poate pt altii trebuia si mai ruginita ca sa simta bucuria refacerii.....inca odata , tot respectul pt acesti oameni).Si intr-adevar pt a face o moto sa mearga si sa arate perfect , mai trebuiesc cel putin 1-2 la fel pt piese, care la radul lor sunt uzate ( partea motor) si nu vor fi ca noi- implicit si functionarea va fi pe masura.

Stiu oameni care au luat mz-uri cat si moto vechi in general , la preturi de nimic ( aprox 200 e cu acte noi ) dar cum nu toti avem asa noroc ....ramane sa cautam, in continuare, oferta cea mai buna pentru fiecare.

Bafta la vanzare sorin si scuza-ma daca a parut o reclama negativa la motocicleta ta ....chiar nu este, era doar parerea mea ( a unui om care nu are motocicleta si nici A-ul , deci putin neavizat).Pretul tau este unul mediu, insa esti ff departe de mine si daca punem si transportul iese cu scandal :scratch: la portofel.

 

Toate cele bune.

Editat de master_alexut
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai am cate ceva dintr-un ij :daca sunteti interesati accept orice pret de bun simt si asigur transport in perimetrul :-brasov-fagaras-od secuiesc-toplita-m ciuc-onesti-adjud-focsani-intorsura buzaului-sf gheorghe(cv)

post-30719-1259701666_thumb.jpgpost-30719-1259701706_thumb.jpgpost-30719-1259701746_thumb.jpgpost-30719-1259701777_thumb.jpgpost-30719-1259701802_thumb.jpgpost-30719-1259701832_thumb.jpgpost-30719-1259701862_thumb.jpgpost-30719-1259701887_thumb.jpgpost-30719-1259701912_thumb.jpg

 

motorul,capacele de la carburator si cilindri,s-au dat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vand motor de cz 250,nou nout nemontat niciodata pe mobra,acte la el, 300 euro,tel0723.362.358 sau 0766.24.24.78

Mesaj completat

vand motor de cz 250,nou nout nemontat niciodata pe mobra,acte la el, 300 euro,tel0723.362.358 sau 0766.24.24.78

mesaj complet

 

pt JAWA 250

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DECI...intr-adevar caut , imi doresc si vreau un mz 125.Pentru cei ce au citit printre randuri asa cum a spus si sorin cel de sus nu a costat 400 ci cel de mai sus, pe pagina 93, ceva ruginit.Poate aveti dreptate, fiecare cere cat mai mult pe marfa lui, si eu daca m-as trezi cu un mz as cere la fel poate sau orice alta motocicleta veche.Orice vanzator este tentat sa ceara pretul cel mai mare aflat pe piata, ASA CUM ORICE CUMPARATOR ESTE TENTAT sa caute pretul cel mai mic....mai sunt si acum pe net cele 2 mz-uri fara acte la 1900 e ( la orice cautare cu google) un pret extrem de exagerat.

Tot respectul pentru cine are rabdare si bani sa caute, sa surubareasca ,sa investeasca ....insa ca orice om cu capul pe umeri cand cauti o motocicleta pt reconditionat , te uiti sa fie cat mai completa si cat mai ieftina ( gresesc cumva? )

De motocicleta lui sorin nu am spus decat ca este cam ruginita ( pt mine pers , poate pt altii trebuia si mai ruginita ca sa simta bucuria refacerii.....inca odata , tot respectul pt acesti oameni).Si intr-adevar pt a face o moto sa mearga si sa arate perfect , mai trebuiesc cel putin 1-2 la fel pt piese, care la radul lor sunt uzate ( partea motor) si nu vor fi ca noi- implicit si functionarea va fi pe masura.

Stiu oameni care au luat mz-uri cat si moto vechi in general , la preturi de nimic ( aprox 200 e cu acte noi ) dar cum nu toti avem asa noroc ....ramane sa cautam, in continuare, oferta cea mai buna pentru fiecare.

Bafta la vanzare sorin si scuza-ma daca a parut o reclama negativa la motocicleta ta ....chiar nu este, era doar parerea mea ( a unui om care nu are motocicleta si nici A-ul , deci putin neavizat).Pretul tau este unul mediu, insa esti ff departe de mine si daca punem si transportul iese cu scandal :laugh: la portofel.

 

Toate cele bune.

 

Salut, iti dau posibilitatea sa iti alegi de pe 3 buc identice complecte,piese sa faci una asa cum o doresti ,dar pe aceasta vei plati 500eur ,toate au acte vechi dar pt inca 150eur iti dau toate actele noi( carte de indentitate, autoindentificarea, itp pana in 2011) pt inmatriculare. daca te hotaresti uite-mi nr de tel 0744835877

acesta e o ferta limitata ca timp, pt ca din ianuarie incep sa le restaurez pentru extern

post-16700-1260650231_thumb.jpg

post-16700-1260650331_thumb.jpg

post-16700-1260650397_thumb.jpg

post-16700-1260650453_thumb.jpg

post-16700-1260650724_thumb.jpg

post-16700-1260650797_thumb.jpg

post-16700-1260650913_thumb.jpg

post-16700-1260651354_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, iti dau posibilitatea sa iti alegi de pe 3 buc identice complecte,piese sa faci una asa cum o doresti ,dar pe aceasta vei plati 500eur ,toate au acte vechi dar pt inca 150eur iti dau toate actele noi( carte de indentitate, autoindentificarea, itp pana in 2011) pt inmatriculare. daca te hotaresti uite-mi nr de tel 0744835877

acesta e o ferta limitata ca timp, pt ca din ianuarie incep sa le restaurez pentru extern

Unde pot fi vazute in Cluj motoarele? Pe str. Lemnului?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, iti dau posibilitatea sa iti alegi de pe 3 buc identice complecte,piese sa faci una asa cum o doresti ,dar pe aceasta vei plati 500eur ,toate au acte vechi dar pt inca 150eur iti dau toate actele noi( carte de indentitate, autoindentificarea, itp pana in 2011) pt inmatriculare. daca te hotaresti uite-mi nr de tel 0744835877

acesta e o ferta limitata ca timp, pt ca din ianuarie incep sa le restaurez pentru extern

salut...daca stiam ca o sa sara preturile asa de mult la MZ-ul asta al pastram ca sa-l vand acu pe euro da na ce sa faci se mai intampla ....eu am luat unul complet si cu ceva piese de schimb cu acte si nr vechi cu 1 milion jumate acu vreo 3 ani si unul numai motorul care era pe un cadru de IJ cu 500 mii din care am facut unul intreg.....hai sa ne auzim cu bine....si bafta la vanzare.

Editat de Burg_man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...