bn13hor Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 vezi ca are userul BN13HOR de ij festival original imi pare rau dar nu am intradevar am vreo 4 ijuri model 56 dar numai la unul am ghidon original si nu e de dat salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 sal, care esti din bucuresti si vrei o furca de izh festival cam statuta? se da moka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 sal, care esti din bucuresti si vrei o furca de izh festival cam statuta? se da moka. pantalonii de la ea ii mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) pantalonii de la ea ii mai ai ? da, dar o dau toata , sa scap de ea! a ruginit de cand sta degeaba. Editat Iunie 5, 2009 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 so nu mai are nimeni un ghidon de festival sau de ij unu sau doi? am eu ghidon de ij56 original si e un pic ruginita.daca te intereseaza da-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 da, dar o dau toata , sa scap de ea! a ruginit de cand sta degeaba. da-mi un pm cu nr tau de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Cumpar: - jug superior pentru pannonia sau o furca in stare proasta. - pentru ij '49: bobina inductie si releu sau cutiuta completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 am ghidon de ij56,ceva roti de 19 si de 18,pantalonas de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 sal am un etz 150 si am nevoie de un motor complet si accesori folosibile:bord melc khilometraj etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 am ghidon de ij56,ceva roti de 19 si de 18,pantalonas de vanzare. Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 sal am un etz 150 si am nevoie de un motor complet si accesori folosibile:bord melc khilometraj etc am un etz pt. dezmembrare.........sunt ceva poze mai in "sus"..........nu are alternator, segmenti, telescoape spate....si inca altele care nu le-am vazut........poate se nimereste ceva la tine......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
srp.ro Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Cam cat valoreaza un motor de MZ-ETZ 250 in stare buna de functionare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Poze? iti dau adresa de id si iti trimit acolo poze.dnb20062000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 sal, care esti din bucuresti si vrei o furca de izh festival cam statuta? se da moka. ....MOKA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 ....MOKA! Care aveti piesa de aluminiu de la cardanul de Simson care fixeaza pinionul de atac cu 4 prezoane si eventual o cruce ? Contra cost s-au schimb de piese. Num ai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) Vand: pedala de frana, scarite, juguri, carcasa far de Simson Sport furca fata de IJ- 70 lei furca fata de Minsk- 50 lei risere de inox(nu tocmai impecabile dar ok) cele groase 50 lei (diametru ghidon 22 mm)cele mai subtiri 40 lei(diametru ghidon 25 mm) preturi nitel negociabile! PM pt detalii Editat Iunie 10, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 am si eu o pedala de simson sport pentru cine are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) Vand IJ Jupiter 350,din 1971,cu un motor rezerva in bucati,nici cel de pe motocicleta nu functioneaza. Are numere si talonul vechi,nu are carte de identitate . Pret 100EUR 420 de piese IJ JUPITER la 1 RON/buc (+ inca cateva ca bonus) Editat Iunie 10, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Cumpar saboti cu ferodouri bune - sau doar ferodourile - pentru Voshod. De asemenea m-ar interesa cam cat ar face o furca completa de ETZ cu frana pe disc si daca are cineva de vanzare. am eu , de ETZ 150.....janta usor indoita/ dar reparabila, inclusiv juguri, aripa fata, frana.........pretul il facem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 Am de vanzare un carburator Jikov 2924,pt Jawa si Cz, cu corp pt plutitor de la Amal. Care vreti, faceti-mi oferta pe PM, sa nu mai aglomerez spatiul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) care esti din bucuresti si vrei o furca de izh festival cam statuta? se da moka. Editat Iunie 13, 2009 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 cine e interesat mai am o roata de mobra perfect dreapta. cadru, furca. PM cine vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 vand doua aprinderi una de minsk 65 w noua 90 ron si una tot ruseasca 7v 45 W 75 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niprist Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 vand 2 scaune de mz cred. pretul e de 250 lei ambele dar mai lasam k de..e criza. cine le doreste sa sune la 0771447193 sau sa lase un mesaj. cu putina atentie si vopsea ar arata perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Vind Jawa 638: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-196498.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate