Andrei_D Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Un prieten vinde motorul si rotile din poze, la pretul de 100 de euro. Nu stiu daca sunt de DKW sau IJ. Piesele sunt pe langa Targoviste. Daca doriti mai multe detalii, sunati la urmatorul numar de telefon: 0721 923 521 Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Am si eu un motor de mobra fara magnetou. daca va intereseaza il dau cu cat imi oferiti (nu chiar pe gratis) ca si asa nu am ce face cu el:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 vind palarie de sa solo m72 ( cauciucul ) - 60 ron grup cardanic ural + cruce si cardan - 120 ron ( simeringuri si rulmenti schimbate ) cardanul lungit cu 70 mm furca nipru in stare ok - 80 ron roti nipru - 60 ron bucata amortizoare spate - 60 ron bascula - 40 ron sau toate piesele la 300 ron pt mai multe info mail infobastybikes@yahoo.com / 0735778581 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) vand pedala schimbator tula muravey 30 de lei.este noua 0740/701959 moto_lau@yahoo.com,, Editat Iulie 23, 2009 de lau dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 caut urmatoarele piese de carpati: mansoanele de pe ghidon (acceleratie si schimbator) mansoanele de cauciuc de la suporti picioare ceva cable cu reglajele de cursa magnetou functional-platoul cu bobine (la mine cea de inductie este moarta) SI CEL MAI IMPORTANT: CARBURATOR!!! cine are, nu va sfiiti, contactati-ma va rog. chiar am nevoie de ele. Mesaj completat caut urmatoarele piese de carpati: mansoanele de pe ghidon (acceleratie si schimbator) mansoanele de cauciuc de la suporti picioare ceva cable cu reglajele de cursa magnetou functional-platoul cu bobine (la mine cea de inductie este moarta) SI CEL MAI IMPORTANT: CARBURATOR!!! cine are, nu va sfiiti, contactati-ma va rog. chiar am nevoie de ele. nu imi vine sa cred. nu am primit nici o oferta. chiar nu mai are nimeni piese pentru carpati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 sal cumpar cot si toba evacuare pt bmw r35 sau emw r 35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 vand cutie scule awo.e sablat si grunduit sa nu rugineasca.faceti voi un pret daca aveti nevoiepoza nu am,dar stiti despre ce este vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 sal.daca stie cineva un simson awo de vanzare il rog sa ma anunte. am gasit de curand un atas stoye 1 si vreau sa incep restaurarea atasului si eventual a motocicletei . salut si eu imi doresc un atas ca asta al tau. la care mos craciun ai trimis scrisoarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 40 lei iti ofer pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 vand motor simsoneta ,nu a functionat de ceva vreme ,e complet .pret 80 lei .id mess polgaradrian 0726783453. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 salcumpar cot si toba evacuare pt bmw r35 sau emw r 35 salut cutia de emw nul vinzi separat?dami un bip 0743062948 cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 vand cutie scule awo.e sablat si grunduit sa nu rugineasca.faceti voi un pret daca aveti nevoiepoza nu am,dar stiti despre ce este vorba maine pun si poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 se dezmembreaza mz rt: /index.php?...40&start=46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eagle Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Am un cadru de CZ250 sport, fara acte. Sunt din Bucuresti. Cine e intersat poate lasa mesaj aici sau ma poate contacta pe "goagal": vlad.lutic sau yahoo: vladlutic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Vand Super Carpati 1966 ,nerestaurata, necesita bibilita un pic ,sper sa i gasesc un stapan care o sa aiba grija de ea ! Pentru poze, detalii , pret , dati PM sau scrieti pe messenger! Iata si o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 maine pun si poza cum am promis....... pret orientativ 120 ron trimit cu curierat ramburs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Se vinde Jawa 350 1985.Motocicleta merge si arata foarte bine.A fost refacuta complet acum 2 ani.Am folosit-o destul de putin,doar in plimbari de weekend si la intruniri.M-ai dau la ea carena fatza,top case,motor de rezerva,far,tobe,amortizoare,bujii noi,saboti frana noi,crash-bar,si multe alte maruntzishuri.In 2008 in toamna i-am pus segmentzi,bujii,fise,garnituri,carburator,filtru aer,cabluri,bec halogen,lant...toate noi.Are comenzi si bord de la Honda.Este din nou la vanzare pentru ca am revenit in tara.Pretul este de 600 euro negociabil.Mai multe detali pe id de mess:s33king4 sau la telefon 0766908645. Mai dau la ea si o casca,o pereche manusi piele si ghete Bikers aproape noi marimea 39! Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Sus cu anunțul! Persoană de contact: Cătălin - 0727.109.539. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 dai casca separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 E fuctionala ? smile.gif Imi doresc foarte mult o mobra sad.gif , dar nu gasesc una la un pret mai rezonabil smile.gif .. Care ar fii pretul ei :-s ? * Nu mai are nimeni o mobra care nu are ce face cu ea si o vinde ? Va ajunge pe maini bune tongue.gif Vand MOBRA hoinar, pret 4mil, functionala 100%, inmatriculata, acte in regula!!!!!!!!!chei originale+functionale+multe piese de schimb. Roata spate 18', filtru aer sport, toba sport cu finala arrow, filtru benzina, carburator modificat, maner mallaguti pt ambreiaj, platina noua,instalatia electrika oke, vopseaua isi spune varsta, proaspat segmentata.Cauciucuri bune+ cateva de rezerva. Desigur moto are si toate accesoriile stock, toba(contine 2 sate, una mai silentioasa, alta mai zgomotoasa), filtru aer,roata 19', carburator, protectiile de cauciuc de la aripi, claxon,pomba originala. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...990-212597.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...990-221204.html Ps. Pretul e fix, am scazut destul! 4 mil!!!! Mesaj completat Scz dulbu post, nu am putut da edit| gasit butonul de edit. Vand piese hoinar! aripa fata-15 lei(pregatita pt vopsit) prinderi aripa fata-10lei aripa spate-15lei (pregatita pt vopsit) nush cum se numeste, codita metalica de care e prins stopul + inca o codita din aia pt bagaje, 10 /15 lei telescoape spate-30lei stop-10lei far-20lei rezervor-30lei prinderi far-5lei carburator-35lei Preturile sunt negociabile! Mesaj completat Cumpar sau cersesc motor 125-250 cmc, nu prea conteaza anul, sa se poata reface, la un pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Sus cu anunțul!Persoană de contact: Cătălin - 0727.109.539. Toate bune! Up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_88 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 daca ma poate ajuta careva ... am nevoie de urmatoarele piese pt motor de Tula Muravey: biela+tacheti+piston+segmenti+cilindru Astept PM cu un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 dai casca separat? Daca stiam ca iti trebuie!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 pentru un mz es 250 cumpar cauciucuri+camere350/16,emblemele care vin pe rezervor lipite,burdufe lant,plus cateva maruntisuri ym papayezx7 0722443422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 pentru un mz es 250 cumpar cauciucuri+camere350/16,emblemele care vin pe rezervor lipite,burdufe lant,plus cateva maruntisuriym papayezx7 0722443422 Salut. La mine la Iasi e un magazin care aduce cauciucuri noi la comanda,Ucrainiene si tot aici in oras cauciucuri second Metzeler,Michelin,si altele care tin de vreo 4 ori mai mult decat celelalte UKR. la pretul de 80 lei iar cele UKR. 140 cu camera . daca vrei sa te ajut sa ti le procuri tel 0722255057. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate