chopperman Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Vand un Manet demontat. Majoritatea pieselor sunt date cu grund. Motorul este complet. Complet in proportie de 95%, lipseste un geam de semnalizare, din cate imi mintesc. Mai am si o ladita cu chiuloase, un cilindru, trenuri de la cutia de viteze, generatoare vreo doua, etc. Este primul meu proiect de restaurare.Si ultimul. Din pacate nu am rabdarea necesara Pret: 100 Euro negociabil. Telefon: 0765 36 37 86 (orange) Daca nu il ia cineva pana la sfarsitul lui Aprilie il duc la fier/aluminiu vechi. Sambata am drum cu masina pe traseul Zimnicea - Pitesti - CampuLung - Bran - Predeal - Tragoviste - Pitesti. Poate .... Vandut. Editat Aprilie 4, 2013 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Ce mai e in magazie de vanzare: roti mz= 40 lei buc; robinet benzina=20 lei; rozeta =20 lei; scarite= 40 lei perechea; carcasa lant cu pinion roata spate=60 lei; suport bagaje=50 lei; ghidon=50 lei; cadru mz rt 125 din 1958 stare buna cu amortizoare=140 lei; magnetou=100 lei; rezervor=50 lei; oala far=30 buc; stop cz=50 lei. Salut.Ai cumva capacele laterale si prinderile aferente mz 250/1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 astea? DSCN1220-001.JPG Astea's de ES 250/0 Einport. El vrea de ES 250/1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 astea? DSCN1220-001.JPG de astea ,de celelalte am . multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 de astea capace.JPG,de celelalte am . multumesc. Eu am daca te intereseaza doar aparatorile de vant de la genunchi ......am avut si capace de care vrei dar le-am dat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 de astea capace.JPG,de celelalte am . multumesc. cred ca am eu in dotare....verific maine si revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Seara buna, Vreau si eu comanda drapta de nipru ( ghidon fi22 ), pt 2 cabluri eventual iau si maner acceleratie daca e disponibil. Vreau si eu sa mananc mici sambata .... Mobra merge dar ii lipseste comanda de dreapta si nu vreau sa mai apelez in nordul moldovei ... pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarom Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Salut.Ai cumva capacele laterale si prinderile aferente mz 250/1. Cred ca am capace.Nu stiu sigur de prinderi.O sa ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Cred ca am capace.Nu stiu sigur de prinderi.O sa ma uit. Daca se poate te rog.Bani sau piese la schimb. Sa fie totusi intr-o stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Ma intereseaza comenzile de pe ghidon pt. un IJ 56 [mansoane,manete].si capacele de aluminiu care acopera carburatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Astea's de ES 250/0 Einport. El vrea de ES 250/1. Bai Lolo, vreau si eu un carburator original de IJ 56. 0748.982858, Adrian, Barlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Eu am daca te intereseaza doar aparatorile de vant de la genunchi ......am avut si capace de care vrei dar le-am dat . Salut.Da ma interesaza ,dar sa nu fie deformate ca de alea am si eu ,taiate,flexuite,ciopirtite.Mare pacat de ele. cred ca am eu in dotare....verific maine si revin. Daca se poate ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Salutare d-lor, fac curat in garaj asa ca daca are nevoie de ceva ,cineva, preturile sunt neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Salutare d-lor, fac curat in garaj asa ca daca are nevoie de ceva ,cineva, preturile sunt neg Salut. As avea eu nevoie de capacele laterale mz es250/1,carcasa lant daca este din aluminiu,nu pot sa vad pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Salut. As avea eu nevoie de capacele laterale mz es250/1,carcasa lant daca este din aluminiu,nu pot sa vad pozele. o clipa ca acum incerc sa incarc pozale Salutare d-lor, fac curat in garaj asa ca daca are nevoie de ceva ,cineva, preturile sunt neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Salut. As avea eu nevoie de capacele laterale mz es250/1,carcasa lant daca este din aluminiu,nu pot sa vad pozele. salut, astea te coafeaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Salutare d-lor, fac curat in garaj asa ca daca are nevoie de ceva ,cineva, preturile sunt neg sau le dau la schimb pe piese de awo t (chiuloasa ,ghidon complect ,aripi fata -spate), motor de jawa de 250 cu 2 pedale aparatoare de lant si camasi telescoape spate de ij 49 aripa ma intereseaza un pret? sau iti dau ceva la schimb? salut, astea te coafeaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 salut .eu vroiam sa le dau toate la pachet 100 lei dar daca iti trebuie doar aripa eu stiu 50lei este bine,un lcru inportant sa sti ca nu livrez cu posta romana numai prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Imi dai un nr de tel sa putem comunica mai repede. Din ce piese am expus vrei ceva in schimb la aripa? Aripa de pe ce a fost luata? salut .eu vroiam sa le dau toate la pachet 100 lei dar daca iti trebuie doar aripa eu stiu 50lei este bine,un lcru inportant sa sti ca nu livrez cu posta romana numai prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Imi dai un nr de tel sa putem comunica mai repede. Din ce piese am expus vrei ceva in schimb la aripa? Aripa de pe ce a fost luata? aripa a fost pe un es175,piese de mz nu mai imi trebuie capitolul asta este incheiat,tel.0762648530. salut, astea te coafeaza.. vandute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Salutare d-lor, fac curat in garaj asa ca daca are nevoie de ceva ,cineva, preturile sunt neg sau le dau la schimb pe piese de awo t (chiuloasa ,ghidon complect ,aripi fata -spate), motor de jawa de 250 cu 2 pedale aparatoare de lant si camasi telescoape spate de ij 49 aripa ma intereseaza un pret? sau iti dau ceva la schimb? Salut. Am vazut pozele. Ma intereseaza carcasa lant mz si capacul stg.Un pret? Tel meu 0740267102. Motor jawa 250, cred ca am o cunostinta care are dar nu sunt sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Grup si cardan de URAL, raport pentru atas, 250lei. Dantura marunta la cardan, capac necrapat la grup, in stare foarte buna. Motocicleta de la care provine avea 1000km cand a fost dezmembrata. Piesa s-a vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Salut. As avea eu nevoie de capacele laterale mz es250/1,carcasa lant daca este din aluminiu,nu pot sa vad pozele. Cam asa ceva se gaseste la mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 iulica_leordeni sau 0755012789 Cutiile laterale negre si carcasa de grup se doneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 De cutiile laterale sint eu interesat,contra cost, sau la schimb cu alte piese de simson. Si carcasa filtru aer sint interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate