johnyebravo Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 De vanzare bucsi furca Simson Sport, confectionate din textolit. Diametre 32ext 27 int, lungime 2 buc 45mm, 2 buc 65 mm. 60 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Salutare tuturor, motorul de ij a fost cumparat deja,restul pieselor valabil.Adi este la munca si raspunde mai greu.O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Multumesc Nelu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Salut! Cumpăr cutie stanga ij 56 (modelul cu 3 linii) și protecțiile lateralele ptr rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 la toate Ij-urile is probleme cu,cutiile pe partea stanga.din cauza acumlatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Știu! Am mai găsit cuti, dar cu 7 linii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Tobele de jawa + Coturi + piulite : 150 lei Tobele de INOX (erau montate pe simson sport) : 200 lei Rotile de kawasaki pe 18 :150 lei(perechea) Furca fata cu tot cu inaltatoare si ce se vede in poze + cadou 2 etrieri de frana : 200 lei piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Atas IJ BMZ , necesita reparatii la partea de jos vedeti foto ........ pret 200 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Știu! Am mai găsit cuti, dar cu 7 linii! pai tragi 4 linii in chit.sau daca ti neaparat la cele trei linii.... ti le cedez pe ale mele in schimb,imi dai pe ale tale cu 7 linii + un cilindru cu baleaje marite si piston.stare buna. si iti mai dau eu un cilindru la schimb dar cu baleaje normale.am 3 cilindrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Atas IJ BMZ , necesita reparatii la partea de jos vedeti foto ........ pret 200 euro Pentru ziua de maine 10 - 06 - 2017 pe ruta Brasov , Sf . Gheorghe , Tusnad , Miercurea Ciuc , Odorheiu Secuiesc , asigur transport GRATUIT ... plecarea azi dupa amiaza intre orele 17 - 19 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Ne gasesc fiarele pe noi, nu noi pe ele... si totusi vanatoarea de epave continua 2 Maneturi S100 despre care se poate discuta la telefon: 0744 54 86 61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motome Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 salut vand carburator mz 300cc, sau schimb cu unul de simson awo sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Valabil DOAR : - Furca fata cu tot cu inaltatoare si ce se vede in poze + cadou 2 etrieri de frana : 200 lei Restul Vandute . Tobele de jawa + Coturi + piulite : 150 lei Tobele de INOX (erau montate pe simson sport) : 200 lei Rotile de kawasaki pe 18 :150 lei(perechea) Furca fata cu tot cu inaltatoare si ce se vede in poze + cadou 2 etrieri de frana : 200 lei piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Furca ma intereseaza pe mine daca imi potriveste. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veritas Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 (editat) Sal si pe mine m-ar interesa furca Editat Iunie 20, 2017 de veritas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Cateva...chestii de vanzare. Daca vedeti ceva interesant sunati-ma la nr de telefon: 0722890601 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Vreau eu o pompa daca se potriveste la Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 M-ar interesa piesele încercuite din poză!Adică: -kilometrajul -oglinda -stopul -pompa(cea din poză) -claxonelul Stopul de mobra e complet sau e doar sticla?A,și bineînțeles un preț pentru pachet!Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 eu doresc cozoroc far.o deresc foarte mult. un pret poti sa imi zici.parca vad ca e rezervat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Buna. Pe mine m-ar interesa sticla cu rama de stop IMS. Am incercuit in poza. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Vreau eu o pompa daca se potriveste la Simson. Pompele sunt de Mobra » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:25 M-ar interesa piesele încercuite din poză!Adică: -kilometrajul -oglinda -stopul -pompa(cea din poză) -claxonelul Stopul de mobra e complet sau e doar sticla?A,și bineînțeles un preț pentru pachet!Mulțam! Stopul este de Jupiter. » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:25 eu doresc cozoroc far.o deresc foarte mult. un pret poti sa imi zici.parca vad ca e rezervat . Pt ca ti-l doresti asa de mult, ti-l fac cadou! » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:26 Buna. Pe mine m-ar interesa sticla cu rama de stop IMS. Am incercuit in poza. Multumesc. Pt sticla si rama de stop, ramane asa cum am discutat la telefon. » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:27 Tobele sunt ca si vandute. » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:38 Inca ceva "briz-brizuri" si pozele mai clare pt piesele din anuntul precedent. Incerc sa trimit zilele astea piesele dar s-ar putea sa mai dureze putin. Cei care au dorit cate ceva de cumparat, trimiteti-mi in SMS adresa de livrare si ce anume doriti,ca sa nu ma incurc. P. S. Cartea de Ij Planeta nu are coperti, cea de Jupiter e in ruseste si are brosura in romana » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:50 Am pus pozele intr-o ordine clara, dar calculatorul face ce vrea el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 vreau eu unul din ungatoare. te sun maine sa imi zici cum pot sa dau de tine sa le vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Mda,ai dreptate cu stopul...deh,oboseala... Niște prețuri la ce am întrebat se poate?Pe PM dacă nu se poate aici.Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Cateva...chestii de vanzare. Daca vedeti ceva interesant sunati-ma la nr de telefon: 0722890601 Salut.Tobele ma intereseaza daca mai sunt.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate