mircea_simson Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 sal , de la ce sunt seile? Ma interesau pt un mz 125 rt dar nu stiu daca se potrivesc.Pe ce motocicleta au fost original? Eu am dat jos asa ceva de pa un Ij dar un prieten a montat pe MZ 125. Numai bine Mesaj completat De vanzare:Bobine de inductie de Jawa 2 buc, una de Ij releu regulator de Ij pentru dinam releu regulator de Jawa,dinam MZ Ts, Jawa 350, Ij si Simson.Acumulator neformatat ci electrolitul aferent. Toate pentru tensiunea de 6V Pret, negocieri pe PM Numai bine Am dat dinamul de Simson dar cel de MZ este identic cu cel de Simson Mesaj completat Eu am dat jos asa ceva de pa un Ij dar un prieten a montat pe MZ 125.Numai bine Mesaj completat Am dat dinamul de Simson dar cel de MZ este identic cu cel de Simson Se vand piese de Jawa 250 cc originale si majoritatea nefolosite(piston segmenti lant trensmisie primara, 2 furci pt schimbator) s-au schimb cu piese Ij. Discutii negocieri pe PM. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Cumpar tula inmatriculata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) Se vinde una bucata Minsk, 1992, 125 cc, 2T. A avut acte vechi dar au fost pierdute. Motorul si cutia au fost reconstruite de maestrul Pedro (da, cel de pe forum ) acum 3 ani (cele doua furci din cutie sunt noi, plus pistonul, segmentii). De atunci motorul a stat pe dreapta, intr-o curte. A capatat ceva rugina dar motorul nu este blocat. Amortizoarele s-au spart dar exista 2 noi-noute. 500 ron (5 milioane lei vechi) usor discutabil. Albastru metalizat in care este vopsita este superb, dar are cateva zgarieturi. PM pt detalii. Mobra se afla in Bucuresti. Mesaj completat + un ghidon, + un piston telefon 0723304338 Mesaj completat eventual se dezmembreaza daca ia cineva mai intai piesele mari (roti, furca, cadru) - nu am un loc in care sa o tin. Editat Aprilie 15, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 Nu o dezmembra, chiar daca a avut acte vechi, se poate inmatricula usor, numa ca se pierde o zi la alergatura RAR-monitorul oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gedan Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 @mircea_simson, caut bobina 6v pentru cz ! da un pm cu pretul; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Nu as vrea sa-l "vaduvesc" pe @mircea_simson de un eventual client la bobina pentru CZ, dar sfatul meu este ca o bobina de inductie de Dacia pe 12V, chiar second hand, prezinta mai multa incredere decit cea originala de 6V a CZ-ului. Si face "serviciu" la fel de bine ca una de 6V, fara vreo deosebire majora in functionarea motorului. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Nu o dezmembra, chiar daca a avut acte vechi, se poate inmatricula usor, numa ca se pierde o zi la alergatura RAR-monitorul oficial. "mosul propietar" e intr-un sat de pe langa campina si nu prea te intelegi cu el. Editat Aprilie 16, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Nu as vrea sa-l "vaduvesc" pe @mircea_simson de un eventual client la bobina pentru CZ, dar sfatul meu este ca o bobina de inductie de Dacia pe 12V, chiar second hand, prezinta mai multa incredere decit cea originala de 6V a CZ-ului. Si face "serviciu" la fel de bine ca una de 6V, fara vreo deosebire majora in functionarea motorului. Parerea mea! Nu sufar eu din cauza vaduvitului De mult nu mai folosesc bobine pe 6V prefer `12V si Gotronic insa sunt multi care prefera sa aiba totul original eu pun accent mai mare pe o functionare mai buna. Am vazut motoare cu instalatie pe 6 V cu bobina de 12 V volti functionau (cele cu magnetou merg mai bine, am vazut si motoare cu instalatie de 6 V si acumulator de 12 V si aveau o scanteie grozava dar nu stiu cat timp) bine din punct de vedere fizic o bobina de 12 V alimentata cu 6 V are putere mai mica , s-au daca nu-i scade puterea la jumatate atunci va creste curentul prin platina deci se va scurta viata platinei. Nu doresc sa initiez o polemica este o convingere personala . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Salut . Un atas de vanzare nu stiu de la ce moto provine cine stie poate sa-si dea cu parerea . Cei interesati sa sune la 0740 376 555 , se poate vedea in Chitila , pret 100 de lei . Editat Aprilie 18, 2010 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Am vazut ieri intamplator si m-am gandit ca poate va intereseaza..... In fata la BCR-Lizeanu pe sos.Stefan cel Mare/str.Lizeanu este un Minsk de vanzare cu ap.1100 km la bord,vopsea originala,arata super,super bine,pret 2600 ron,numere vechi. Anuntul are nr.de tel dar nu l-am luat,am uitat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Salut . Un atas de vanzare nu stiu de la ce moto provine cine stie poate sa-si dea cu parerea . Cei interesati sa sune la 0740 376 555 , se poate vedea in Chitila , pret 100 de lei . d'asta e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Vand o roata de spate DID Japan , marime 2.15 X 18 , nu stiu de la ce motocicleta provine , dar poate se potriveste adaptata la vreo comunista . Pret 80 ron 0742669343 Tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 este un Minsk de vanzare cu ap.1100 km la bord,vopsea originala,arata super,super bine,pret 2600 ron,numere vechi Cîîîît? ...mai pune odată prețul poate nu am văzut eu bine.... converteÂşte-l Âşi în euro să nu existe dubii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 d'asta e? Da asa se pare ca e n-as fi crezut ca e de IJ 56 daca nu vedeam poza asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Cîîîît?...mai pune odată prețul poate nu am văzut eu bine.... converteÂşte-l Âşi în euro să nu existe dubii... Exista acel Minsk... vis-a-vis de fostul cinematograf Melodia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Se vinde un Minsk 125 , nefolosit de ceva vreme , numar nou , 1800 km, itp si asigurare expirate , 1500 RON . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 vand cauciucuri sh /index.php?showtopic=511394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salut . Un atas de vanzare nu stiu de la ce moto provine cine stie poate sa-si dea cu parerea . Cei interesati sa sune la 0740 376 555 , se poate vedea in Chitila , pret 100 de lei . Atasul s-a dat . Multumesc , se poate sterge . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 măi minskurcarilor.... sunt conÂştient că fiecare e liber să ceară cît vrea pe lucrul lui.... dar credeți-mă că Âştiu ce spun. Nu numai că unde locuiesc mi-s moldovenii ca frații....însă să ceri 1500 lei sau, mai rău, 2600 de lei pe o beÂşină de motoretă la propriu! cum e minsk-ul... arată ca dracu', ea a fost gîndită să fie o chestie cu care să fugăreÂşti vacile pe stepă. adecă: unu - magneto, doi - o chestie care seamănă a carburator, trei - o suspensie cît turnu' Eiffel Âşi un ghidon cît turnu' de pe Tamisa. ÂŞi unii au curaj să o scoată pe stradă ??? păi 2600 de lei înseamnă cam 800 Âşi de euro. La banii ăÂştia îmi iau Transalp! măi băieti măi... dă-ti cu lumea cî ti rîdi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 măi minskurcarilor.... sunt conÂştient că fiecare e liber să ceară cît vrea pe lucrul lui.... dar credeți-mă că Âştiu ce spun. Nu numai că unde locuiesc mi-s moldovenii ca frații....însă să ceri 1500 lei sau, mai rău, 2600 de lei pe o beÂşină de motoretă la propriu! cum e minsk-ul... arată ca dracu', ea a fost gîndită să fie o chestie cu care să fugăreÂşti vacile pe stepă. adecă: unu - magneto, doi - o chestie care seamănă a carburator, trei - o suspensie cît turnu' Eiffel Âşi un ghidon cît turnu' de pe Tamisa. ÂŞi unii au curaj să o scoată pe stradă ??? păi 2600 de lei înseamnă cam 800 Âşi de euro. La banii ăÂştia îmi iau Transalp! măi băieti măi... dă-ti cu lumea cî ti rîdi! Mai ales in ideea ca minskul inca se mai fabrica si de la poarta fabricii pleaca cu pretul de 600 de euro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pearl121 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) salut..am de vanzare niste piese de simson si am pus niste poze sa va faceti cat de cat o idee -pinioanele: 160 ron(aproape noi) - far cu rama+sticla 50 ron - kilometraj: 70 ron Pot fi contactat la nr de tel 0763-785526 si daca este cineva interesat pot trimite prin posta ramburs. Editat Aprilie 20, 2010 de pearl121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 vreau eu ceasul de km.ti-am trimis pm. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Farul e de Pannonia, probabil ca si sticla e la fel. Nu imi dau seama, oricum are acelasi diametru ca si cel de Simson. Kilometrajul are acul indicator de Electroprecizia..... Oricum, daca esti interesat ofer 100 RON pe far si kilometraj. Am un prieten care poposeste in Cluj in noaptea asta in drum spre casa. Daca e ok, trimite-mi adresa pe PM, probabil rezolvam sa le ridice maine dimineata. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 se vinde urmatorul rezervor. nu stiu pretul unui astfel de rezervor. poate ma ajutati voi. e in stare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 am aceste sticle de far, toate sunt noi si de vanzare. daca va intereseaza vreuna, fac poze individuale. am sa le masor si diametrul. detalii pe pm, va rog. nu am timp sa intru pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate