dasd01 Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 o colega motociclista care se grabea foarte tare (dupa cum era aplecata pe BMW) a pierdut din mers un "pachetel" pe DN1, in jurul orelor 8, pachetel gasit intre Ciolpani si Tancabesti. Daca doreste sa-l recupereze trebuie sa ia legatura cu gasitorul la numarul de telefon 0733631031. Astept recompensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 era buna deci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasd01 Postat Martie 25, 2017 Autor Share Postat Martie 25, 2017 ..... la vreo 80-90 la ora parea buna.....exact ca in vorba aia, "din avion nu se vede" » Post actualizat in 25 Mar 2017 13:07 Ca sa clarificam la ce ne referim....buna piloteasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Ce culoare avea mobra? Eventual cei care stiu motociclistele cu bmw se apuca sa intrebe ). Sigur nu s prea multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 dar ce sa fie oare in pachetelul acela ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 tampoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 (editat) Haha, ai zis tampoane, doamne ce amuzant Editat Martie 25, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 paulik, stai jos, 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Da' de ce mi-ai dat fratioare 4, ce facui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Da' de ce mi-ai dat fratioare 4, ce facui? Ai repetat cuvantul "tampoane". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 I-a cazut icoana facatoare de minuni de pe furtunul de benzina. La intoarcere a avut consum dublu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 (editat) dar ce sa fie oare in pachetelul acela ? iarba , ce sa se inteleaga altceva din ghilimelele de rigoare ? si pierzatoarea crezi ca ar fi fraiera sa zica"eu am pierdut pachetul". nu i-o fi frica ca-i face careva o cheie pe urma ? ))) Editat Martie 27, 2017 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasd01 Postat Martie 28, 2017 Autor Share Postat Martie 28, 2017 se vede treaba ca numai motociclisti "de tastatura" pe aici....va bagati in seama toti pilotii....baaaa, este o bluza impermeabila pt ploaie, ce prafuri, ce tampoane si alte kkturi aveti in cap !!!!! » Post actualizat in 28 Mar 2017 20:50 eu vreau doar sa o inapoiez posesorului, celui adevarat, din cauza aceasta n-am zis de la inceput ce era..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 (editat) Pai si ai inapoiat-o? Ca asta ar rezulta. bag un generic de final de STAR WARS? Sa-mi zici cand vrei, eu sunt pregatit. Editat Martie 28, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Dar de ce pusesi mai ghilimele pentru o bluza? Hâtru mai esti jupane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 lasa-l bre in pace ca s-a dus dupa tampoane, tu nu vezi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 lasa-l bre in pace ca s-a dus dupa tampoane, tu nu vezi ... Ce heităr ești Mâine e miercuri. Vii la locul de-ntâlnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Cu asa prieteni (aka forumisti), nici nu-ti mai trebuie dusmani . Ma gandesc ca Bucurestiul este plin de motocicliste, toate calare numai pe Bmw-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 vere, om mai meticulos ca tine cand vine vorba de cumparat tampoane n-am vazut in viata mea. cat naiba sa-ti ia? 2 picaturi-4 picaturi, mini/maxi si aia e, da-o naiba de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 se vede treaba ca numai motociclisti "de tastatura" pe aici....va bagati in seama toti pilotii....baaaa, este o bluza impermeabila pt ploaie, ce prafuri, ce tampoane si alte kkturi aveti in cap !!!!! » Post actualizat in 28 Mar 2017 20:50 eu vreau doar sa o inapoiez posesorului, celui adevarat, din cauza aceasta n-am zis de la inceput ce era..... dar la bluza te-ai uitat ? e model cu sani ? banuiesc ca de aia ti mortis sa o innapoiezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Iti dai seama ca daca avea zona burtii calcata pe mingea de basket, era acum in gunoi si nu exista niciun topic ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate