Dincavlad Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 S-au dus din pacate dintii de pe ambere componente. Piesa 27 am reusit sa o comand. Dar in programul de piese yamaha nu gasesc cealalta piesa. Am inteles ca se potriveste de la Virgo 535. Are cineva acea piesa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 18, 2017 Admin Share Postat Aprilie 18, 2017 Cine crezi ca are piesa separată pentru asa ceva? Caută un cardan intreg sh pe ebay si rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Cumpara de la cineva care dezmembreaza. Nimeni nu vinde la dezmembrari doar un surub ci tot sumansamblul, adica dupa cum a zis si l.u.v. cumperi cardanul cu totul. Daca ti s-au uzat asa tare cele doua componente cred ca parte din uzura s-a transmis si catre alte parti asa ca ar merita verificat tot cardanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dincavlad Postat Aprilie 18, 2017 Autor Share Postat Aprilie 18, 2017 Am verificat in rest totul e ok. La Dragstaru de 650 se strica des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megrez magic Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 M-am lovit de exact aceeasi problema. Piesa 8 nu o gasesti de cumparat, decat tot ansamblul. Eu am rezolvat cu un cardan de virago si interschimbat in cutia cardan de dragstar. Piesele au acelasi cod. Foarte greu gasesti cardan de dragstar la dezmembrari. vezi /index.php?/topic/717469-yamaha-dragstar/page-214 de la postul #4264 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 18, 2017 Admin Share Postat Aprilie 18, 2017 Eu am avut majoritar mobre pe cardan, germane sau japoneze ( RT, LT, VN 1500) si nu au avut nici pe dracu! Asa sensibile sunt dragstarurile la cardan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 800 lei complet de pe virago 535 , 0756 235 216 » Post actualizat in 18 Apr 2017 10:49aceasi piesa la ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dincavlad Postat Aprilie 18, 2017 Autor Share Postat Aprilie 18, 2017 Din cate am vazut pe net la modelu de 650 e o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Nu inteleg de ce la 650 ar fi o problema iar la 535 nu doar pentru cateva kg in plus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dincavlad Postat Aprilie 18, 2017 Autor Share Postat Aprilie 18, 2017 motocicleta mea are 84000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szall2 Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 am patit si eu asa ceva, la Yamaha gasesti doar tot ansamblul cardanic ( app 1500 E), se mai gasesc pe ebay doar pinionul de atac si coroana dintata (doar impreuna pe la 200 E), mai gasesti second tot ansamblut intre 400-500 E pe europa, pe state e mai ieftin. cea mai ieftina rezolvare e un ansamblu cardanic de la 535 (eu l-am gasit pe la 150 lei) schimbi pinionul de atac si coroana dintata, iti recomanda sa le schimbi pe amandoua Da-mi pe pm adresa de mail si iti trimit un pdf ca exemplu cum se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru99 Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 La 18.04.2017 la 17:19, szall2 a spus: am patit si eu asa ceva, la Yamaha gasesti doar tot ansamblul cardanic ( app 1500 E), se mai gasesc pe ebay doar pinionul de atac si coroana dintata (doar impreuna pe la 200 E), mai gasesti second tot ansamblut intre 400-500 E pe europa, pe state e mai ieftin. cea mai ieftina rezolvare e un ansamblu cardanic de la 535 (eu l-am gasit pe la 150 lei) schimbi pinionul de atac si coroana dintata, iti recomanda sa le schimbi pe amandoua Da-mi pe pm adresa de mail si iti trimit un pdf ca exemplu cum se face Mai aveti cumva pdf-ul cum se face? Am aceeasi buba la un dragstar de 650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 Acum 1 oră, Petru99 a spus: Mai aveti cumva pdf-ul cum se face? Am aceeasi buba la un dragstar de 650. Raspunsul e de acum 7 ani, iar ultima logare pe forum acum peste 2 ani, putin probabil sa mai raspunda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate