ivan pedala Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Ok, am notat, in pauza mare o sa te claxonez! Drumuri bune sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 4, 2020 Autor Share Postat Martie 4, 2020 O știți pe bătrânica aia ce avea Vw Golf 4, 1.9 TDI, din 2001, motor ALH, și a făcut în 20 de ani, abia 127.500 km? Aia de mergea doar duminica la Biserică? Ei bine... Ea e!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coji Postat Martie 4, 2020 Share Postat Martie 4, 2020 Acum 3 ore, Motologistic a spus: O știți pe bătrânica aia ce avea Vw Golf 4, 1.9 TDI, din 2001, motor ALH, și a făcut în 20 de ani, abia 127.500 km? Aia de mergea doar duminica la Biserică? Ei bine... Ea e!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 4, 2020 Share Postat Martie 4, 2020 (editat) Acum 4 ore, Motologistic a spus: O știți pe bătrânica aia ce avea Vw Golf 4, 1.9 TDI, din 2001, motor ALH, și a făcut în 20 de ani, abia 127.500 km? Aia de mergea doar duminica la Biserică? Ei bine... Ea e!!! Care este istoria ei? Editat Martie 4, 2020 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewFolder402 Postat Martie 4, 2020 Share Postat Martie 4, 2020 On 02.03.2020 at 9:27, Motologistic said: Hehe, uite ce baiat fericit! Vreau sa ii multumesc foarte mult lui Marcel pentru ca m-a ajutat sa aduc aceasta albea albeață. Marcel e o persoana nota 10/10, nu am nimic ce as putea sa ii reprosez. Totul a decurs conform planului inca din prima zi, m-a sfatuit ce si cum sa imi iau si ce sa nu imi iau (astfel salvandu-ma de o posibila teapa). Il apreciez mult pentru acest lucru! Este prietenos, educat si foarte de-treaba! Ai ce discuta cu el! Il recomand cu toata placerea si increderea! Marcel, sper sa ne mai vedem si sa mai colaboram in viitor! P.S. - PRO TIP: Ii place cafeaua, recomand sa il serviti cu o cafea de calitate cand va vedeti cu el. Marcel, eu iti datorez una! Peace! Alin B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 4, 2020 Share Postat Martie 4, 2020 Acum 7 ore, Motologistic a spus: O știți pe bătrânica aia care e batrinica din poza asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 6, 2020 Autor Share Postat Martie 6, 2020 La 04.03.2020 la 11:28, NewFolder402 a spus: eu iti datorez una! Peace! Alin B. Te-am notat în caietul datornicilor... Mai trec eu prin București Sa ai noroc de ea La 04.03.2020 la 12:38, apriliacluj a spus: care e batrinica din poza asta? Bandiiiiit .................................. Și, uite așa, am încheiat încă o săptămână #Orange Pe următoarele două săptămâni, lista de cumpărături este închisă! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Srg_Aprilia Postat Martie 8, 2020 Share Postat Martie 8, 2020 Inca o motocicleta adusa de Marcel pt mine. Am revenit la el deoarece omul este serios, dedicat meseriei, ajuta cu sfaturi, in plus, testeaza gratuit motocicleta pt client— ceea ce este foarte util. Recomand tuturor celor care vor un motor/masina de afara. Mersi Marcel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristalina Postat Martie 9, 2020 Share Postat Martie 9, 2020 Un om special nu il recunosti dupa chip,ci dupa suflet,acest om este Marcel.Visul meu a început să prindă contur din clipa cand am vb cu el la telefon, mi a inspirat incredere necondiționat,i am spus ce model de motocicleta mi as dori si cum procedăm cu banii ,el fiind din CJ eu Bucuresti,mi a spus sa nu ma grăbesc si ca ma v a ajuta sa mi aduca ce mi doresc .I am expediat banii intr un cont fara nici o strângere de inimă, chiar dacă vorbisem doar o singura data cu el la telefon,aveam un scop definit,rămânea sa astept ziua,cand visul mi se v a împlini. Nenorocul meu a fost sa nu găsească din prima modelul ales de mine,dar acest OM deosebit ,deși avea si alte comenzi a străbătut sute de km,a cautat pana a găsit ce mi doream .Marcel este omul care nu spune niciodată "NU"daca i se cere ajutorul, asa l am perceput .După câteva zile primesc un apel si imi spune, coboară ca ai moto in fata scării.Am scris aceste rânduri si pentru cei ce v or dori sa colaboreze cu el,este un om cu o inimă atât de frumoasă și atât de mare cum rar mai vezi la alte persoane....Iti multumesc din suflet Marcel,pentru ca m ai ajutat ca visul meu sa devina realitate,te am trecut in lista persoanelor speciale din viata mea🏍honda cbr250-2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 9, 2020 Autor Share Postat Martie 9, 2020 Acum 21 ore, Srg_Aprilia a spus: Mersi Marcel! De *mulțumesc * mi-e plin podu', asa ca nu rămâne decât să te revansezi cu o bere și participarea la întrunirea Tara Moților Acum 9 ore, Cristalina a spus: .Iti multumesc din suflet Marcel,pentru ca m ai ajutat ca visul meu sa devina realitate,te am trecut in lista persoanelor speciale din viata mea🏍honda cbr250-2012 Cristina, cuvintele de recunoștință din partea mea, sunt de prisos, asa ca am sa sintetizeze puțin... ȘI EU TE IUBESC P. S te ajut eu cu o poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 21, 2020 Autor Share Postat Martie 21, 2020 Știți vorba aia, "cui pe cui se scoate?" Domnilor, pt ca e enervant sa stai prin vămi și sa plătești hotel, diesel, motoare, mâncare, etc,de la distanta, plus riscul de a contacta virusul minune, în următoarele doua săptămâni, voi fi găsit doar pe dealuri, la o slănină fripta, un offroad, o bere Corona... Relax and stay safe! Activități de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 6, 2020 Autor Share Postat Aprilie 6, 2020 Stați acasă, stați în siguranță Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielDRG Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 Salut, Ai vreun plan sa pleci curând la drum? Mulțumesc, Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 10, 2020 Autor Share Postat Aprilie 10, 2020 Salut, Abia am venit... Deocamdată, intenționez sa stau acasă o săptămână, doua, alături de familie, ceea ce va recomand și vouă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Nici virusu nu trece atatea granite, l-ai zapacit de tot. Sanatate si bucurate de motoarele din garaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Bine Pacaliciossule, o sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 16, 2020 Share Postat Aprilie 16, 2020 La 10.04.2020 la 22:04, Motologistic a spus: Salut, Abia am venit... Deocamdată, intenționez sa stau acasă o săptămână, doua, alături de familie, ceea ce va recomand și vouă Să postezi te rog când te apuci de treabă. Poate îmi aduci și mie o moto din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feuzi Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 13 hours ago, yoyo_man said: Să postezi te rog când te apuci de treabă. Poate îmi aduci și mie o moto din Germania. Cred că ai de stat la rand .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Acum 3 ore, Feuzi a spus: Cred că ai de stat la rand .. Ca la butelii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 (editat) ieri am luat drojdie pe sub tejghea, pe ascuns si cu pile... ca pe vremea lu' Ceausescu.... Editat Aprilie 17, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 18, 2020 Autor Share Postat Aprilie 18, 2020 Feuzi e primul pe listă, asta'i clar Apoi ne ocupam de restul. Deocamdată, doar relax... Sărbători fericite tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 2 ore, Motologistic a spus: Schön Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielDRG Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Pai cum facem, ăștia restul? Ai o lista sa ne înscriem acolo? Dă-ne un număr de ordine, ceva, sa dormim liniștiți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 On 21.03.2020 at 8:53, Motologistic said: Imi poti spune ce model e asta? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 18, 2020 Autor Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 6 ore, DanielDRG a spus: Pai cum facem, ăștia restul? Ai o lista sa ne înscriem acolo? Dă-ne un număr de ordine, ceva, sa dormim liniștiți. Nu îți face griji, tu numa' sună-mă, ca de restul ma ocup eu. Încă nu am lăsat pe nimeni fără motor (ok, recunosc, sunt câțiva pe care i-am refuzat politicos sau i-am trimis la "alții") Acum 5 ore, emilian_rks a spus: Imi poti spune ce model e asta? Merci! Salut, Suzuki Dr 125... Foarte frumos motor, docil, ușor, iertător, într-un cuvânt, perfect pt începători. Acum 6 ore, pierrotlefou a spus: Schön Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate