drujbex Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Feedback-ul meu despre Marcel: Am vazut pe pagina 26 a acestui topic ca scria despre un R1150R la 2000 de euro, ce parea un deal foarte bun. Stiam deja de Marcel, de la un prieten -- ca orice business bun, reclama se face "din vorba-n vorba", nu cu posturi platite prin media sau cu reclame instrusive L-am contactat si i-am spus ca as fi eu interesat de acel R1150R. Ca sa n-o mai lungesc, pana la urma s-a razgandit el in privinta lui, nu ii mai placea pe masura ce isi amintea de el, si mi-a propus sa am incredere in el pentru ca isi va folosi contactele din Germania si imi va gasi ceva bun. Am marit putin bugetul si am fost de acord. Duminica asta mi-a ajuns motocicleta si mi-a depasit toate asteptarile. Efectiv se afla in stare excelenta, e foarte bine ingrijita si abia asteapta sa fie calarita. Tocmai la timp pentru pus la iernat rezumat: 12/10 experienta cu Marcel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 1, 2020 Autor Share Postat Decembrie 1, 2020 (editat) Te salut, Andrei Ca si mică, completare, asa adăuga ca acel 1150R,negru, era din 2003, o bujie/cilindru, fara genti laterale si fara tankbag. Ai marit bugetul cu 200 de euro, într-adevăr, dar, ai primit un motor cu genti laterale, tankbag, fara rupturi/defecte, anvelope noi, carte service la Bmw, toate cheile, ABS perfect functional si motor din 2005, nu 2003. Ei bine, eu ti-am zis sa ai încredere în mine, nu? Tot ca și ... fapt divers, sa nu zic completare, azi ma uitam pe olx, si alte 2,3 site-uri de vanzari de profil de la noi din tara si vasusem ca, s-a vandut in București, Bmw R850r, an 2003, cu 4200 de euro.. 85 k km și topcase. Andrei, acum ca ai vazut cam ce fel de om sunt, stai si te intrebi, cam ce 1150R ti-as fi adus de 4 k euro, nu? Ma întreb, acel client care dă 2000 de euro, in plus, pe acelasi motor, oare nu-si taie venele, de'a lungul (sa nu i le poate coase cu usurinta, chirurgii)? Eu, clar mi le-as taia... Cu voia Domnului si a neamțului, ca a acceptat sa ma vad lunea viitoare cu el, se pare ca avem si ultima ce va fi incarcata și adusă acasa, gratis. Bmw 1200 Gs, 2017 Sa vină concediul! Editat Decembrie 1, 2020 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drujbex Postat Decembrie 7, 2020 Share Postat Decembrie 7, 2020 (editat) te salut si eu, Marcel! mi-ai zis si am avut succes in continuare! PS: nu cred ca isi taie venele nimeni care calareste fericit motorul la care a visat, chiar daca putea sa obtina un agregat intr-o stare mai buna, la un pret mai corect, interesandu-se si apeland la cine trebuie! dar de ofticat sigur se oftica! Editat Decembrie 7, 2020 de drujbex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demetrian Postat Decembrie 13, 2020 Share Postat Decembrie 13, 2020 Salut colegi! Scriu aici pentru a va multumi, deoarece datorita recenziilor voastre, l-am gasit pe Marcel Tulbure (Motologistic) si l-am rugat sa-mi aduca o Honda Hornet de pe langa Stuttgart iar in trei zile mi-a adus motocicleta la care visam. Despre Marcel: seriozitate maxima, ca la ardeleni, profesionalism, pasiune, foarte meticulos, are grija de motociclete si le transporta parca ar fi ale lui. -Dumnezeu sa iti ajute Marcel, sa faci si alti motociclisti fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 13, 2020 Autor Share Postat Decembrie 13, 2020 Să-ți dea Dumnezeu sănătate, să te poti bucura de motocicleta. Frumos exemplar am gasit. Spune drept... e ca nou, au ba? Din 2012... Mulțumesc frumos pentru mierea BIO si visinata dobrogeană ............................................ Si, uite-așa, am încheiat si penultima tură din 2O2O, ultima descarcare fiind la Cogealac, Ct (Demi, mulțumesc încă o data, pt ca, de nu era sa te ajut cu motorul, nu ajungeam in veci, pe acele meleaguri ) Mâine,(incep o noua si sper eu, la fel de fructuoasa expeditie, in Germania. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.Deenisa Postat Decembrie 17, 2020 Share Postat Decembrie 17, 2020 La 28.11.2020 la 14:03, Motologistic a spus: - Marcel, cumperi o mașină? *Nu, pt ca n-am timp... -Ok, trec pe la tine sa-ti aduc banii... * @#&+~%&$# Cam asa a fost săptămâna asta... Kawa Cât despre Marcel- un OM deosebit ! Recomand 100% ! Mulțumesc mult ! 🏍 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 18, 2020 Autor Share Postat Decembrie 18, 2020 Domnilor si doamnelor, cu permisiunea dvs., va prezint ultimele achizitii, pe acest an. Cu tot lockdown'ul nemtesc, am reușit achizitia lor Cele bune, Marcel Tulbure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 concediu, odihna si sarbatori fericite sa ai!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 24, 2020 Autor Share Postat Decembrie 24, 2020 La 18.12.2020 la 13:57, apriliacluj a spus: concediu, odihna si sarbatori fericite sa ai!!!! Ember dragă, mulțumesc frumos. Crăciun fericit tuturor, alături de cei dragi Si, ultimul motor livrat in acest an, la Tecuci Sa ne vedem sănătoși in 2021! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 31, 2020 Autor Share Postat Decembrie 31, 2020 La mulți ani și un An Nou cât mai fericit, cu maximă sănătate! Daca vrea cineva, un GS 1250, 2019,, aprox 12 k km, 10.000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 Vreau eudar momentan crizaLa Multi ani ,succes si sper ca anul acesta sa pun cat mai trebuie in pusculita, pentru a va putea deranja cu un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 La Multi Ani Marcel si tuturor, An Nou Fericit, sanatate si bucurii, impreuna cu toti cei dragi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 1, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2021 La mulți ani tuturor și un An Nou cu maxima sănătate P. S. De motoare ma ocup eu, voi sa fiți sănătoși sa le puteți plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 La multi ani Marcel, an nou fericit plin de evenimente plăcute și sărac în evenimente negative sanatate cat cuprinde că asta e locomotivă care trage restul de vagoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Sa ne traiesti Marcel, sa fii sanatos si sa poti aduce cat mai multe roti ca sa faci oamenii fericiti! Iar noi, sa fim sanatosi ca sa le putem plimba! Multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 La Multi Ani Marcel! Sa ai un an bun, usor, cu drumuri bune si productiv! Sa faci multi oameni fericiti, cred ca tu esti un fel de din timpul anului. Si sa le dai invataceilor si sfaturi care sa-i fereasca de belele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 1, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2021 Mulțumesc frumos pentru urări și gândurile bune Asemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 La multi...Km , domnilor 🏍🏍 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_politm Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Salutare Marcele, Un An Nou mai fericit, cu de toate "garnisit", sanatate si iubire si cu multa fericire! La multi ani!! Multam fain de tot pt jucaria care mi-ai adus-o inainte de Craciun! Cu ajutorul tau "Mosu" o fost muuuult prea darnic in 2020 Abia astept "sa te calc" cu o vizita anu asta pe langa CLuj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 6, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2021 Salutare și An Nou fericit, Andrei Sa ai parte numai de drumuri bune și maximă sănătate! Domnilor și doamnelor , de săptămâna viitoare, voi fi iar în Germania. Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy Drei Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Salut Marcel si La Multi Ani pe 2021! As vrea sa cumpar din Germania un Kawasaki VN900 Custom. Am o idee destul de clara asupra a ceea ce imi doresc, gasisem ceva si in tara la un pret bun dar am ratat-o. Un prieten mi-a recomandat sa te caut pe tine si sa stam de vorba pe subiect. Cand te pot deranja pentru o discutie? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 13, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2021 Neața, Andrei și La mulți ani! După cum am discutat la telefon, numa ' sa fie €€€ pregătiți pe săptămâna viitoare Dacă e cineva interesat de un motor, BMW R1200R, 2017, aprox 37 k km, 6000 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy Drei Postat Ianuarie 13, 2021 Share Postat Ianuarie 13, 2021 O sa fie totul pregatit Marcel, doar sa imi spui cand ajungi in Bucuresti.✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 21, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2021 La 13.01.2021 la 8:57, Andy Drei a spus: O sa fie totul pregatit Marcel, doar sa imi spui cand ajungi in Bucuresti.✌ Și, pentru că, cine se aseamănă se aduna, client parolist=prestator parolist Andrei, sa ai noroc de el! Ne vedem în doua zile, la București. P. S cafeaua, cu zahar și lapte, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy Drei Postat Ianuarie 21, 2021 Share Postat Ianuarie 21, 2021 (editat) Multumesc mult Marcel pentru tot! Ai adaugat inca un client multumit listei tale si odata cu asta, inca un client care te va promova oricand va avea ocazia. Drum bun spre casa, sa ne vedem cu bine la livrare! Cafeaua va fi si ea pregatita!✌️🏍 Si am ajuns si la momentul mult asteptat, a ajuns Marcel cu motocicleta comandata. Cum am ajuns la Marcel? Simpla intamplare sau noroc chior, voi decideti. Eram in cautarea unei anumite motociclete pe care initial am gasit-o la un dealer in Romania. Pana am dat eu motocicleta pe care o aveam deja, pana am strans suma necesara achizitiei, am ratat-o. Din acel moment am inceput sa o caut prin Germania. De gasit am gasit-o, dar cine sa o aduca in mijlocul iernii si mai ales, in contextul celebrei pandemii. Salvarea a venit de pe forum, unde voi, cei care ati avut norocul sa il cunoasteti, ati apelat la Marcel. Am citit fiecare comment dat de voi in cele 29 de pagini dedicate topicului si am ajuns la concluzia ca EL este omul care imi va indeplini dorinta. Azi, 23.01.2021, visul meu a devenit realitate palpabila. Am primit motocicleta pe care o doream si am beneficiat de tot suportul posibil al lui Marcel. Test, poze, filmare, negociere atat cat s-a putut. Rezultatul final? Un om de incredere, un nou prieten, un om pe care il pot recomanda oricui fara emotii. Marcel, public, iti multumesc pentru tot ajutorul, pentru sfaturi si mai ales, pentru ca esti unul de putinii oameni care mi-au inspirat incredere din prima clipa. Iti multumesc pentru tot! Iar voi, dragi colegi de pe forum, apelati cu incredere pentru import moto. Veti fi multumiti de rezultat. Garantat! Si am ajuns si la momentul mult asteptat, a ajuns Marcel cu motocicleta comandata. Cum am ajuns la Marcel? Simpla intamplare sau noroc chior, voi decideti. Eram in cautarea unei anumite motociclete pe care initial am gasit-o la un dealer in Romania. Pana am dat eu motocicleta pe care o aveam deja, pana am strans suma necesara achizitiei, am ratat-o. Din acel moment am inceput sa o caut prin Germania. De gasit am gasit-o, dar cine sa o aduca in mijlocul iernii si mai ales, in contextul celebrei pandemii? Salvarea a venit de pe forum, unde voi, cei care ati avut norocul sa il cunoasteti, ati apelat la Marcel. Am citit fiecare comment dat de voi in cele 29 de pagini dedicate topicului si am ajuns la concluzia ca EL este omul care imi va indeplini dorinta. Azi, 23.01.2021, visul meu a devenit realitate palpabila. Am primit motocicleta pe care o doream si am beneficiat de tot suportul posibil al lui Marcel. Test, poze, filmare, negociere atat cat s-a putut. Rezultatul final? Un om de incredere, un nou prieten, un om pe care il pot recomanda oricui fara emotii. Marcel, public, iti multumesc pentru tot ajutorul, pentru sfaturi si mai ales, pentru ca esti unul de putinii oameni care mi-au inspirat incredere din prima clipa. Iti multumesc pentru tot! Iar voi, dragi colegi de pe forum, apelati cu incredere pentru import moto. Veti fi multumiti de rezultat. Garantat! Editat Ianuarie 21, 2021 de Andy Drei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate