zece d rosu Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Am decis sa facem 1 mai la o alta mare, putin mai departe de casa si nu am regretat deloc. 10 motociclete, mult soare, drumuri virajate de coasta si mancare delicioasa. Ce sa-ti doresti mai mult? Enjoy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Foarte frumos, am fost si noi in perioada asta la Alexandroupolis dar pana pe 30 apr. programul de ferry a fost de rahat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 frumos, bravo! scrie mai mult baie nu se putea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 Gicu, scrierea vine si ea, insa direct pe blog cu si mai multe poze, insa mai dureaza putin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Un mare like pentru motor si pentru poze. Prin postarea ta am retrait putin plimbarea mea pe insula zeilor cu motorul din 2013 si iti multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 Multumesc omule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Ai fost singur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zasmoker Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Ai fost singur ? A scris. Mergea calare singur pe 10 motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Foarte frumos, am fost si noi in perioada asta la Alexandroupolis dar pana pe 30 apr. programul de ferry a fost de rahat Acolo este mereu programul de rahat, un singur feribot pe zi, seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 Petrescule, cred ca tu ai fost singur pe drumul de intoarcere....din cate am auzit....apropos: ce GPS folosesti? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Stie el la ce m-am referit . Nu-mi mai adu aminte de GPS .... cica e taticul lor : BMW Navigator V . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 Poate in Bavaria..... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 foarte misto pozele, mersi de share Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Dar unde sunt cele 10 moto?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Dar unde sunt cele 10 moto?? Acea Africana face cat 10 ca transalpul din poza mea de profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Am inteles. Nu eram sigur de aceea am intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 4, 2017 Admin Share Postat Mai 4, 2017 Insulele Grecesti sunt raiul pe pământ, mângâiata de soarta natiunea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Pozele....la suflet au mers. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 5, 2017 Autor Share Postat Mai 5, 2017 La cererea publicului si poza cu restul motocicletelor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj.marten Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Insulele Grecesti sunt raiul pe pământ, mângâiata de soarta natiunea asta! Blessed by God... cum imi place mie s zic! Am stat ceva timp in Grecia, chiar si perioade de cate 3 luni... Daca ar munci mai mult, la cum ii ajuta clima, ar putea fi nr. 1 in agricultura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Cam pustiu pe acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Blessed by God... cum imi place mie s zic! Am stat ceva timp in Grecia, chiar si perioade de cate 3 luni... Daca ar munci mai mult, la cum ii ajuta clima, ar putea fi nr. 1 in agricultura! Grecii? Sa munceasca?!? Ptiu, drace! Paranghelia e la putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Gicu, scrierea vine si ea, insa direct pe blog cu si mai multe poze, insa mai dureaza putin.... De ce nu scrii aici daca ai ceva de impartasit cu colegii de forum? Cine crezi ca intra pe blog? Sau de ce ai mai postat pozele cand mai bine le puneai pe blog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate