vpower16v Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Helau ! Aveti idee unde pot sa imi fac vopsea pentru tenerele meu din '96, un cod de culoare unde gasesc sau cum pot sa o imit? exista un aparat care sa "citeasca" compozitia vopselei actuale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Aparat nu cred. Daca mai ai carene cu vopseaua veche te duci cu ea si iti face una aproximativ lafel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Am carenele. Vreau sa repar o fisura si sa vopsesc. Sper sa gasesc o vopsea asemanatoare. Mersi de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 In urma cu vreo 4 ani mi-au reparat carenele cei de la Kaore. Nu se cunoaste nici o diferenta la vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Aha, mersi. O sa le dau un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Aha, mersi. O sa le dau un telefon. eu iarna asta o sa-i schimb complet infatisarea si inca nu m-am hotarat cum. e nasol ca la modelul nostru trec stickerele de pe carena pe rezervor si daca revopsesti carena ai treaba si cu rezervorul si nu prea gasesti stickerele originalele. sa-mi arati si mie te rog daca o vopsesti. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 eu iarna asta o sa-i schimb complet infatisarea si inca nu m-am hotarat cum. e nasol ca la modelul nostru trec stickerele de pe carena pe rezervor si daca revopsesti carena ai treaba si cu rezervorul si nu prea gasesti stickerele originalele. sa-mi arati si mie te rog daca o vopsesti. BAFTA! Exact asta este si dilema mea. La mine s-au fisurat carenele laterale de la 2 cazaturi stupide de incepator, si a dracului viata....o cazatura pe stanga + o cazatura pe dreapta = 2 bucati carena lovita .....nu putea sa fie doar pe o singura parte. Restul arata impecabil, si vreau sa vopsesc doar ce este sub stickerele laterale. Si pe mine ma bate gandul sa o revopsesc toata sa o fac ca cele clasice de la Dakar, dar ma bate portofelul mai tare ca gandu' ! LCA daca tot esti pus pe treaba , iti pot da stickerele in format digital de imprimat, de la motoretele de jos. Eu asa vroiam sa fac. Am gasit si codurile de culori RAL....doar bani sa fie ....cand ajung acasa, diseara pun pe forum ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 frate cat te invidiez ca e albastra a ta...) am si eu un folder cu toate bunaciunile astea.m-as bucura sa am stickerele .tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Mult timp pierdut sa schimbi talonul...te inteleg. E ciudata culoarea....variaza odata cu lumina de la soare.....in unele zile e albastra si in altele are o nuanta verzuie asa....din cauza asta imi fac griji cu vopsitul. Nu sunt exagerat sa iasa fix pe fix...dar nici ea sa fie albastra si sa se vada verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Nu demult ma plangeam ca mi-a sarit o piatra in faruri si de unde sa gasesc altele,intre timp a aparut o minune si anume un super tenere dezmembrat care are farurile identice.le-am montat totul bine si frumos.Intre timp mi-am propus sa-mi fac o grila de aia de protectie.Nu am apucat. .astazi in drum spre radauti mi-a sarit de la un tir ceva.identica lovitura exact in acelasi loc pe farul din dreapta. Acum am doua seturi de faruri ambele cu cel din dreapta crapat. Oare nu se poate schimba doar sticla? stiu ca am mai intrebat dar poate a facut cineva asta. PS. voi cate seturi de faruri schimbati pe sezon? intra la consumabile Editat Octombrie 25, 2012 de LCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Ca sa fac asa o medie: zero. Ai ghinion la faruri, ce sa zic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Am nevoie de un sfat.....am cumparat acum aprox 300km cauciucuri noi heidenau k60 , le-am montat singur din frica sa nu imi intepe/zgarie montagii piesele, pe fata a iesit perfect din prima. Pe spate am avut probleme. Cauciucul nu se aseaza corect pe janta si se vede cum joaca in mers. L-am pus cu lubrifiant, a intrat usor pe janta, n-am avut probleme, l-am umflat si surpriza e ca nu sta corect. Nu se centreaza. L-am demontat, pus iar, umflat , la fel. L-am dus la vulcanizare montat pe janta, mi l-a umflat aproape cu 5 atmosfere a facut poc dar tot nu este centrat perfect. In timpul montajului l-am batut si cu ciocanul de cauciuc . Am asezat si camera corect. Am parcurs aproximativ 300 km si tot nu este asezat. Pe o raza este cu 3-4 mm mai inalt talonul, si pe raza opusa este cu 3-4mm mai scurt talonul. Ce sa ii fac? precizez ca anvelopa are dimensiunile recomandate de fabricant si janta este originala neindoita, camera noua cu dimensiuni corecte, se vede ochiometric faptul ca anvelopa nu este asezata perfect centrat. Parca diametrul anvelopei ar fi mai mic si trebuie intinsa anvelopa sa cada corect pe buza jentii. Atasez un desen explicativ pt ca n-am poza. Sa-l las asa? In mers nu simt vibratii, voblaj, motoreta merge drept singura, probabil ca daca ma las mult pe viraje ca la vitezane (teoretic) s-ar simti ceva....cred. La vulcanizari pot sa "intinda" anvelopa, cu aparatele de montat astfel incat sa pice corect? Mersi. Editat Octombrie 29, 2012 de vpower16v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Si eu tot K60 am si ale mele au venit la fix din prima. Am mai auzit la un prieten care avea fix aceeasi problema pe un Transalp. Nu reusea sa centreze cauciucul, pana l-a montat cineva cu foarte multa rabdare si i-a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Rabdare eu am...dar nu imi pot imagina cum sa l centrez....nu ai cum sa apuci buza cauciucului sa o tragi pe pozitie...numai cand se umfla se aseaza singur. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Incearca si mergi putin cu presiune cat mai mica. Poate se aseaza de la greutatea mobrei. Atentie: fara frane sau accelerari bruste, ca sa nu rupi valva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Da....cred ca asta o sa fac ....si dupa o umflu la 3 bari sau mai mult. Cu ce presiune mergi in ele? Eu am 2 pe fata 1.8-2 pe spate.Mers pe strada. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Eu merg cu 2 pe fata si 2 pe spate sau 2.25 pe spate cu pasager. Manual citire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 bucura-te ca nu vobleaza , iar la urmatoarea achizitie evita segmentul low cost daca esti perfectionist la tv zicea unu' (meserias) despre anvelope ca "cel mai greu este sa le faci rotunde" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Atasez un pachet de informatii despre tenere 660 3yf '91-'97 . Spor la bricolat! http://dl.transfer.ro/pachet_info-transfer_ro-31oct-9fd8c7.rar ps: pe site nu pot sa urc arhive rar. sper ca nu incalc regulamentul facand upload pe un server extern. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ii prea grele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 nu e grele, ca ma lasa sa li urc si dupa ma da jos cu ele din caruta si imi tranteste in fata....error unknown format sau ceva de genu si ele are pana in 15 mb....noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Buna, unde pot gasi un bec de semnal (E1, portocaliu, 10 wati)? La magazine, pauza. Multumesc. Editat Noiembrie 9, 2012 de scorpioanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Buna, unde pot gasi un bec de semnal (E1, portocaliu, 10 wati)? La magazine, pauza. Multumesc. Daca nu l-am luat eu pe ultimu' poate la Norauto, langa Carrefour de pe A1. Au un stand cu chestii de scuter / motoreta cum intri pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Salut posesorilor, ma prezint si eu, Titus XT660Z 2009, pentru inceput cu un filmulet din we ce a trecut, promit detalii mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 am inteles..multumesc...cred ca ma voi indrepta vertiginos pre un xr 600 de la 'onda Lasa 600'le ca e prea greu pt ce vrei tu. Uite aici...crede'ma ca o sa iti placa http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-6086959 XR;ul asta de mai sus il urmaresc de pe vremea de cand era 2100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate