AparTeGeorge Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Salutare Ma confrunt cu o problema !!!: Nu stiu ce presiune sa bag in cauciucuri Pirelli Angel ST - 160 dimensiune spate Motocicleta Suzuki Bandit Gsf 650 -2007 Merg mai tot timpul cu pasager Acestea sunt datele "problemei" Am vb cu Balamuc si mi-a spus 1.9 spate , indiferent daca merg sau nu cu pasager si 2.1 fata , plm acum nu stiu ce sa zic ... pareri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) Sau RTFabtibilddepeundevadepemobra Editat Iunie 22, 2017 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Mergi la cum scrie pe bascula, pe stikerul ala cu niste detalii tehnice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Producatorul recomanda 2.5 bari pe fata si 2.9 bari pe spate. E valabil daca mergi cu pasager sau fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Luat de aici pagina 17 spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) Producatorul recomanda 2.5 bari pe fata si 2.9 bari pe spate. E valabil daca mergi cu pasager sau fara. Producatorul motocicletei recomanda asta ... Eu zic sa cauti ce recomanda si producatorul caucicului . Eu zic sa mearga cu 2.1 / 2.2 fatza si 2.2 / 2.3 spate . Este o optiune buna pt aderenta/longevitate . Editat Iunie 22, 2017 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iunie 22, 2017 Autor Share Postat Iunie 22, 2017 Plm, milioane de pareri si tot nu stiu cat e bine sa bag Nu scrie nimic pe bascula spate, nu am stiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) Eu zic sa mearga cu 2.1 / 2.2 fatza si 2.2 / 2.3 spate . Este o optiune buna pt aderenta/longevitate . Tu fiind producatorul mobrei sau al gumelor?! Editat Iunie 22, 2017 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iunie 22, 2017 Autor Share Postat Iunie 22, 2017 As baga un 2.2 pe spate ca 1.9 mi se pare prea moale ..... adica o simt io prea "loose" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) Plm, milioane de pareri si tot nu stiu cat e bine sa bag Nu scrie nimic pe bascula spate, nu am stiker Da jos manualu' "dapanet". Editat Iunie 22, 2017 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Nu te complica, gandeste-te, daca anvelopele tale corespund indicelui de greutate si viteza pentru motocicleta ta atunci baga cum spune producatorul motocicletei. Adica cum ti-am dat din manual mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Producatorul motocicletei recomanda asta ... Eu zic sa cauti ce recomanda si producatorul caucicului . Eu zic sa mearga cu 2.1 / 2.2 fatza si 2.2 / 2.3 spate . Este o optiune buna pt aderenta/longevitate . Am uitat sa specific. Producatorul cauciucului recomanda asta. Nu scrie nimic despre pasager, AparTeGeorge spune ca merge aproape tot timpul cu pasager. Eu as baga 2.9 pe spate si aia e. Eu am tot 2.9 si cand merg singur si nu am avut probleme cu aderenta sau uzura prematura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Am uitat sa specific. Producatorul cauciucului recomanda asta. Nu scrie nimic despre pasager, AparTeGeorge spune ca merge aproape tot timpul cu pasager. Eu as baga 2.9 pe spate si aia e. Eu am tot 2.9 si cand merg singur si nu am avut probleme cu aderenta sau uzura prematura. Si de unde stie producatorul cauciucului pe ce mobra l-ai pus, cate kile are mobra, ce incarcare, ce cuplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Offff offf... E simplu. Daca o simti in curba ca merge ca prin "slanina" atunci e moale. Sau daca ai mers numai asa poate nu recunosti diferenta. Dar priveste manualul (sau imaginea data de mine). Producatorul de anvelope face anvelope pentru un anumit indice de viteza si greutate. Producatorul motocicletei indica (in manualul sau) presiunea recomandata (cu sau fara pasager). P.S. ne complicam prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Vesnica dilema... Cu riscul de a parea incapatanata, eu zic ca daca pe bascula au scris fraierii aia 2.9 si pui 1.9... pe undeva e o problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) Salutare Ma confrunt cu o problema !!!: Nu stiu ce presiune sa bag in cauciucuri Pirelli Angel ST - 160 dimensiune spate Motocicleta Suzuki Bandit Gsf 650 -2007 Merg mai tot timpul cu pasager Acestea sunt datele "problemei" Am vb cu Balamuc si mi-a spus 1.9 spate , indiferent daca merg sau nu cu pasager si 2.1 fata , plm acum nu stiu ce sa zic ... pareri ? E ok pt gumele astea la mers solo. Au carcasa rigida. 2.1-2.2 fata si spatele poti sa-l urci pana la 2.3. Daca tu crezi ca sunt multi pe aici care au experienta mai mare decat Balamuc, ai dat-o in bara. Editat Iunie 22, 2017 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Si de unde stie producatorul cauciucului pe ce mobra l-ai pus, cate kile are mobra, ce incarcare, ce cuplu? Din moment ce am selectat modelul lui de motocicleta cred ca totusi au facut niste teste oamenii aia de la Pirelli si nu au scos niste valori din burta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) 2.5 pe fata la motor de genul ala ?Arunca manualul ala la gunoi. Eu recomand 2.1 fata si 1.9-2.0 spate singur , 2.3-2-4 spate cu pasager. Editat Iunie 22, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Din moment ce am selectat modelul lui de motocicleta cred ca totusi au facut niste teste oamenii aia de la Pirelli si nu au scos niste valori din burta. N-am inteles nimic. Unde ai "selectat modelul lui de motocicleta"?! Pe AngelGT scrie asa (pe guma, nu pe vreun site) : "Mentain recommanded pressure and follow the owner's manual" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) Nu se vor termina niciodata raspunsurile la intrebarea asta ))) , mergi cum te simti cel mai bine dar sa fii in marja indicilor de la cauciuc si mobra Editat Iunie 22, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Plm, milioane de pareri si tot nu stiu cat e bine sa bag Nu scrie nimic pe bascula spate, nu am stiker tre sa tii cont si unde esti cand bagi aer. De ex la munte la altitudine aerul e mai rarefiat, deci tre' sa bagi mai mult. Cand cobori la campie aerul e mai dens si tre sa bagi mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 N-am inteles nimic. Unde ai "selectat modelul lui de motocicleta"?! Pe AngelGT scrie asa (pe guma, nu pe vreun site) : "Mentain recommanded pressure and follow the owner's manual" https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/fitment?brand=22912&model=667512&version=1155699#/search E "grele" cu internetul. Unde as fi putut sa selectez ? in manualul de hartie interactiv ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Nu vreau sa fiu acum in locul initiatorului acestui post. Cu riscul de a mai "polua" putin acest topic iti mai dau o sursa ce ce te indruma in aceeasi directie indicata initial de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Am uitat sa specific. Producatorul cauciucului recomanda asta. Nu scrie nimic despre pasager, AparTeGeorge spune ca merge aproape tot timpul cu pasager. Eu as baga 2.9 pe spate si aia e. Eu am tot 2.9 si cand merg singur si nu am avut probleme cu aderenta sau uzura prematura. Tu chiar mergi cu 2.9 pe spate cu miarul ? Nu tzopaie pe curbe... sau mai bine spus, se inclina pe curbe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Pirelli Angel ST - 160 dimensiune spate Motocicleta Suzuki Bandit Gsf 650 -2007 Am vb cu Balamuc si mi-a spus 1.9 spate , are satz dea bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate