mihai024 Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Dupa o lunga asteptare vineri am luat permisul.....si care orice incepator sambata am plecat pe Transfagarasan.Am avut norocul ca un veteran sa ma cheme si nu am ratat ocazia.Nu e usor sa mergi cu viteze asa mici cand ai o busa turbo si sa ai atata rabdare cu cineva mai mult decat novice.M-am descurcat mai bine decat ma asteptam.A mers ca uns pot spune.Atasez cateva poze.Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falloutadress Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Felicitari! Multi kilometri inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Faina jucaria si multi km frumosi si sanatosi.Ia pe tine si o genunchera sau un pantalon moto ca si genunchii conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Cine e amicul tau, veteran... cu Busa Turbo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 sigur e Ghost Rider! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Cine e amicul tau, veteran... cu Busa Turbo? chiar asta vroiam sa intreb si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Busa TurboDiesel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 da mah, in cazul asta turbo inseamna turbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Lăsați-i entuziasmul și nu vă mai luați de prostii! Frumos motor! Vezi să nu o dai în "over confidence" că nu întotdeauna merg toate ca unse! Experiența contează mult și vine cu km parcurși! Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai024 Postat Iulie 5, 2017 Autor Share Postat Iulie 5, 2017 (editat) Eu merg incet si pe treaba mea. Va multumesc mult ! Ieri am achizitionat o pereche de blugi cu protectii genunchi si sold.Mi as fi luat din piele de la 1 70 si fiindca nu sunt bat in talie nu am gasit ceva sa mi vina momentan. » Post actualizat in 05 Jul 2017 06:38 » Post actualizat in 05 Jul 2017 06:40El este.Nu stiu daca are cont aici.Prefer sa ramana discutia despre mine.Multumesc. » Post actualizat in 05 Jul 2017 06:42Si legat de exprimarea mea cu busa turbo....eu la 1 aprilie stiam despre motociclete doar ca au 2 roti.In cateva luni mi-am luat carnet.Motor.Echipament premium.Cred ca am inceput mai mult decat decent. Editat Iulie 5, 2017 de mihai024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 (editat) Foarte frumos. Imi permit un sfat prietenesc: la drum lung un asemenea rucsac incarcat devine o corvoada si ii sade mult mai bine prins cu plasa de bagaje pe saua pasagerului, practic uiti de el. Pantalonii din textil sunt de multe ori mai practici decat cei din piele cat timp nu o arzi cu genunchiul pe jos. La mai mare si fir intins sau cum se zice. Editat Iulie 5, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 [...] Pantalonii din textil[...] Cu specificatia ca la categoria asta nu se incadreaza treningurile Adidas originali cu trei dungi! » Post actualizat in 05 Jul 2017 08:44 Ieri am achizitionat o pereche de blugi cu protectii genunchi si sold.[...]Echipament premium.Cred ca am inceput mai mult decat decent. Vezi ca la "echipament" intra si niste incaltari moto. Peste glezna, in caz de ars pe TF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai024 Postat Iulie 5, 2017 Autor Share Postat Iulie 5, 2017 Ghetele din poza sunt moto.De la Rev it . Am si niste booti Mag 1 dar inca nu "gasesc" schimbatorul in ei si am plecat in ghete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Ghetele din poza sunt moto.De la Rev it . Am si niste booti Mag 1 dar inca nu "gasesc" schimbatorul in ei si am plecat in ghete. Atunci ori nu le-ai incheiat cum trebuie, ori sunt doar casual... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate