XaeL Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 am cumparat recent o aripa fata SH. tampitul de vanzator a scris pe ea cu markerul (modelul motocicletei si inca niste cifre). am incercat cu spirt, nu iese. aveti idee cu ce pot scoate markerul fara sa stric vopseaua? in cel mai rau caz o sa o revopsesc dar as dori o solutie mai ieftina (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Creambigman Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Incearca WD-40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Cu acetona pt unghii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 (editat) Eu as incerca cu un betisor de urechi si acetona. Chiar si cu o guma de sters, poate nu e chiar atat de permanent sau calitativ markerul respectiv. Editat Iulie 10, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Sau cum se numeste solutia care.si dau femeile pe unghii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Sau cum se numeste solutia care.si dau femeile pe unghii oja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 10, 2017 Autor Share Postat Iulie 10, 2017 am dat cu acetona. a iesit. am spalat dupa. ms de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 am dat cu acetona. a iesit. am spalat dupa. ms de sfaturi Bravo barosane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 cat timp nu balteste pe vopsea si te misti repede, poti sa folosesti cam orice diluant. eu folosesc nitrodiluant - este mai putin agresiv decat acetona si se evapora la fel de rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 mergea si cu flexul, dar de-acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Mergea cu alt marker permanent si stergeai imediat pe masura ce scriai peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Mergea cu alt marker permanent si stergeai imediat pe masura ce scriai peste. interesant.... fac o proba, dar ar trebui sa functioneze ca este acelasi solvent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Functioneaza, solutii exista. Google, prietenul nostru, ne zice chiar si de o smechereala numita dry erase marker, ma gandesc ca se gasesc la aceleasi magazine de unde iei markerul, sau asa ar trebui. With a dry erase marker, simply draw over the permanent marker and then wipe away. For glass you can use regular toothpaste (not gel) combined with baking soda, WD-40, nail polish remover, dry erasemarker or rubbing alcohol. Wipe your chosen material on with a paper towel. Repeat until the stain is gone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate