1n$4n3 Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 "Vineri, 7 iulie a.c., la ora 21.00, pe drumul comunal 72, în localitatea bihoreană Cheresig, o tânără de 21 de ani, din comuna Mădăraş, judeţul Mureș, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat dinspre drumul judeţean 797 înspre centrul localității Cheresig, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcție şi s-a lovit de un cap de pod de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare. În urma accidentului rutier, conducătoarea motociclului a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital, iar o femeie de 33 de ani, din Cheresig, judeţul Bihor, pasageră a sa, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului." R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 rip cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 pai e mortal sau nu? "conducătoarea motociclului a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital, iar o femeie de 33 de ani, din Cheresig, judeţul Bihor, pasageră a sa, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital" ??? speram ca nu e mortal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Rip motociclu.... incat nu era inmatriculat se cheama ca nu avea buletin deci era minor. Tanara intra la corupere de minori incat majora fiind calarea unul. Moarte capetelor de pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Eu cand zic ca e foame de sange si rascoleste lumea internetii sa satisfaca macabrul interior nu m-aude nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 articolul de unde a fost culeasa informatia.... cred..??? http://bihorstiri.ro/femeie-inconstienta-accidentata-grav-la-cheresig-timp-ce-conducea-un-motociclu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Rip motociclu Moarte capetelor de pod topicul si stirea e cam ''insane''..... sau preferi mai bine 1n$4n3 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 eo n-am inteles nic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 nu esti singurul asa initiator (1n$4n3), asa topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1n$4n3 Postat Iulie 11, 2017 Autor Share Postat Iulie 11, 2017 Știrea era în curs de actualizare. Daț vina pe pixul redactorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 (editat) nu i mai simplu sa intre pe ceva de genu' goo.gl/7rcw8E , sa-si ia portia zilnica de macabru ? Nu b0$$, n-ai inteles. Oamenii insetati de sange varsat pe sosea stiu ca sunt asa doar ca e ceva in interior care le spune ca nu e in regula sa fie asa si de asta fac topicuri din astea in cautarea altora ca ei, oameni care dealtfel exista, astfel avand aprobarea lor li se confirma ca sunt "normali" si continua ca doar nu e nimic gresit, nu? Asta in virtual. Live ii vezi cu ochiul liber, sunt aia care se strang in jurul accidentatului si casca gura luandu-i aerul nefericitului si pe urma pleaca dezamagiti ca poate nu au vazut sange sau oase iesite prin piele, se vede pe fetele lor. Daca vad nenorociri chiar dau voce macabrului interior: asa le trebuie daca merg cu viteza ca tampitii! zis cu juma de gura si pe urma dau repede din cap dezamagiti ca sa ascunda bucuria interioara si sa pastreze aparentele de om bun chipurile. In cazul de fata vocea data macabrului se vede inca din titlu unde colegul nostru "normal si bine-intentionat" a trecut mortal desi nici nu zice asa ceva in articol. Pe scurt: acelasi motiv pentru care MMAul a luat o amploare atat de mare -> sange. Oamenii sunt deranjati, creiereste vorbind, impulsul neanderthalian nu a fost suprimat, la baza tot animale suntem ca specie in final. Colegul nost' o sa vina cu scuza clasica: am facut topicul ca poate putem ajuta cu ceva...poate il stie cineva pe saracu' om...unde donam sange? Riiight, you don't fool me buddy. 99% din topicurile facute de third party, recte oameni neimplicati direct in accident, din motivul asta se fac. 1% or fi si oameni bine-intentionati dar as indrazni sa zic ca colegu' 1n$4n3 nu e printre ei Pam-pam. Editat Iulie 11, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Mă, io pricep mai greu, deci capetele de pod îs împotriva motoscârțelor neînmatriculate și a cucoanelor fără permis ce le folosesc (pe motoscârțe, nu capetele de pod) ? Dacă-i așa vivat capetelor de pod justițiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Paulynos, ce-ai, bre, cu MMA-ul?! Mie-mi place, si nu mi-place neaparat sangele, ca acolo merge si lupta la sol cu procedee and shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Ce mm e aia mma?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 (editat) Un fel de mortii ma-sii arts . Patru flori, bro, patru. Cum te dai tu de gol ca iti place... Editat Iulie 11, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Cum bai Traiane sa nu stii ce-i ala MMA? Propun sa ti se taie capu' (de pod)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 N-am nimic cu MMAul ca si eu mai arunc o geana dar sunt ipocrit nu. Daca stau sa judec politically correct nu vad un motiv logic de ce s-ar lua 2 insi la paruit fara motiv, in afara de bani adica, si altii pe margine urland ca descreieratii. Ca pe vremea romanilor in arena, nu? Pe sistemul: pumnii mei minte nu are. Nu e sport de gentlemeni educati, se plesnesc aia ca chiorii acolo si eu ma uit la ei ca de gentlemeneala nu am fost acuzat pana acum, dar macar sunt onest si nu ma chinui sa storc o lacrima empatica ca nu e frumos. Hai sa inlocuiesc acolo MMA cu stirile de la ora cinciului ca sa fie toata lumea impacata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 (editat) Cum bai Traiane sa nu stii ce-i ala MMA? Propun sa ti se taie capu' (de pod)! Deja o aud in fundal pe H. Bonham Carter, strigand isteric: "Off with his heaaad!" Editat Iulie 11, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Asa, da! E un sport ca toate celelalte, tine de gust si de pasiuni. Aia de acolo chiar au minte (majoritatea), ca asa sunt multi care nu practica MMA si tot n-au minte ))) deci daca n-au minte, nu inseamna ca de aia se bat Ma rog, on topic, sange, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Aha, ghiogeala taraneasca in stil arte martiale » Post actualizat in 11 Jul 2017 12:42Deja o aud in fundal pe H. Bonham Carter, strigand isteric: "Off with his heaaad!" E cam batranica... da...... i-as da capul oleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 e vreme de: + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Pe principiu schimba cineva titlul topicului sau asteptam mai bine sa moara cineva? Ca sa nu fim nevoiti sa-l schimbam inapoi )) joke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Mor oameni zilnic, unii chiar tineri si sanatosi, unii dintre ei si nevinovati. trebuie sa scriem despre fiecare pe aici? vazui azi la stiri, cica se inneca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Cred ca se ineaca destule in fiecare seara dar au parte de gentlemani care nu le dau in gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Cred ca se ineaca destule in fiecare seara dar au parte de gentlemani care nu le dau in gat Hmm, zici tu? Mie mie se pare cam insane ce spui Nu va deranjati, stiu si singur unde-i iesirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate